قرص انگلیسی بخور بعد نهار:general707:انگلیسی در حد native بلد باشم کمتر از یک سال دیگه رفتم.
قرص انگلیسی بخور بعد نهار:general707:انگلیسی در حد native بلد باشم کمتر از یک سال دیگه رفتم.
گوگل از قبل فهمیده و goo.gl رو کلا میخواد ببنده چون ترافیک بدون ترافیک ایران بدرد نمیخوره.عالیه.
گوگل هم میبنده چند وقت دیگه
سلام حاج رضاگوگل از قبل فهمیده و goo.gl رو کلا میخواد ببنده چون ترافیک بدون ترافیک ایران بدرد نمیخوره.
راستی سلام .%
حاج متی دنبال متد چی میگردی اخه یه جا بشین بخون دیگهنهار نمیخورم رژیمم :general707:
@Engel بگو بیاد چند تا متال معرفی کنه همراه با تکست..شروع کنه به یادگیری:general605:حاج متی دنبال متد چی میگردی اخه یه جا بشین بخون دیگه
راه های رسیدن به خدا زیاده
من انگلیسی رو دارم با آهنگ های متال تمرین میکنمبا خوندن میشد که مشکلی نداشتم. الان متن میخونم متوجه میشم. دایره لغاتمم بد نیست.
یه سایت 3000 تا کلمه پرکاربرد انگلیسی رو گذاشته هرچی میخونم از 10 تا 9 تاشو میدونم.
تاحالا اسم Eminem به گوشت خورده؟ یا اصطلاح lyrical rapper ؟
متال؟
:general502: تو امینم فقط حضرت رکیم :general707:نتیجه ای که من بهش رسیدم اینه که: وعده غذایی کمتر، زندگی بهتر :general601:
روزی یه وعده بدون هیچ موشکلی انرژیم بالاتر از قبله :general601:
پ.ن: #IntermittentFasting
#OMAD
البته KETO هم خوبه ولی تو ایران همه غذا ها برنج یا نون دارن نمیشه.
سنگین ترین موزیکا از نظر متن رپه مخصوصا رپرایی مثل eminem , kendrick lamar , j cole
البته eminem تو سیاره خودش زندگی میکنه با همه فرق داره
آلبوم kamikaze هم به علاقه مندان توصیه میکنم.
خب لغت بلدی جمله هم میتونی بنویسی؟ از نظر گرامر همه چیز که صحبت کردن نیست:general703:با خوندن میشد که مشکلی نداشتم. الان متن میخونم متوجه میشم. دایره لغاتمم بد نیست.
یه سایت 3000 تا کلمه پرکاربرد انگلیسی رو گذاشته هرچی میخونم از 10 تا 9 تاشو میدونم.
تاحالا اسم Eminem به گوشت خورده؟ یا اصطلاح lyrical rapper ؟
متال؟
پ.ن: بهترین راه یادگیری رفتنه یکی هست تو یوتیوب اسمش karim چند ساله آمریکاست، اهل مصره حرف زدنش هیچ فرقی با خود آمریکاییا نداره.
بحث مرید بودن نیست، میگم امینم شخمیه:general502: در مقابل اونابه همون فسیلا گوش بده مرید باشی :general712:
جمله بتونم بسازم حرفم میتونم بزنم
گرامر کامل کجا یاد بگیرم؟ (در حد native نه اینکه مثل آدم آهنی حرف زدن ساده یاد میدن)
نالاحتی نداره که:general504:همه رپرا تو مصاحبه هاشون میگن امنم اوله. لیریکس هم همیشه سطح بالا
به سلیقت نمیخوره اولد اسکول گوش میدی دلیل نمیشه که ام بد باشه، مثل اینه که بگی قمیشی خوبه چاوشی نیست
گرامر کامل جایی پیدا نکردم
زیاد آنلاین میشم؟ (در حال حرص خوردن مثل دخترا)سلام حاج رضا
داستان چیه جدیدا زیاد آنلاین میشی
منم چند ماه دیگه میام پیشت:general107::general107:
(درحال ناخن کشیدن روی صورت و جیغ بنفش کشیدن) چطور جرات میکنی؟میگم امینم شخمیه:general502:
نگو توپاک و امینم تو یه سطح نیستنالان توپاک از قبر بیاد بیرون میگه ام شماره یکه منو بیخیال شید
پ.ن: خودتو اصلاح کن
فیلترینگ همونطور که زمان گزارش دادن هزار تا بند و ماده نشونت میده آخرش هم توضیح میخواد برای سایت فیلتر شده هم باید دلیل قانع کننده را ارائه بده . ولی میگن دلمون میخواد کجا را فیلتر کنیم !! اینطور باشه yahoo و msn هم فیلتر میشنسایت bit.ly فیلتر شد
خب همین زنده نبودنش باعث میشه نشه مقایسه کردامکانات اون موقع ذهنیت های اون زمان با الان خیلی فرق میکنهدقیقا از چه نظر؟ شاید اگه زنده بود میشد مقایسه کرد
توپاک:
بیت های قدیمی و ساده تر
متن های قدیمی و ساده تر
تعداد فروش خیلی کمتر
اول اینکه نمیگهالان توپاک از قبر بیاد بیرون میگه ام شماره یکه منو بیخیال شید
پ.ن: خودتو اصلاح کن
کله.ش داغه نمیفهمه فکر میکنه با فوق لیسانس اونجا تخت شاهی میدنشبزار بیای یه غلط کردمی میگی اولش میگم موتور، بعد چس ماه، بعد که تازه رسیدی وسط و من تموم کردم هر روز میام بیلاخ برات Send می کنم.