mha1368
Registered User
- نوشتهها
- 2,443
- لایکها
- 1,033
حالا چقدر میخوای هزینه کنی؟
من کردنیا رو کردم...
حالا چقدر میخوای هزینه کنی؟
$args = array(
'post_type' => 'post',
'post_status' => 'publish',
'cat' => '2649', //we can pass comma-separated ids here
'posts_per_page' => 5,
);
هنوز وبمستری هست که دامنه بین المملی را تمدید نکرده باشه؟
هنوز وبمستری هست؟
کردن یا نکردن مسئله این است (وبمستری)
من کردنیا رو کردم...
همچنان بدنبال برنامه نویس برای پلاگین وردپرس
https://forum.persiantools.com/threads/نیازمند-برنامه-نویس-برای-ساخت-اسکریپت.925287/
سلام
میشه با این تیکه کد توی وردپرس کاری کرد که فقط مطالب یک دسته بندی خاص در صفحه اصلی نمایش داده بشن؟
من کدو قبل if have posts تو فایل index گذاشتم ولی اتفاقی نیوفتاد.
PHP:$args = array( 'post_type' => 'post', 'post_status' => 'publish', 'cat' => '2649', //we can pass comma-separated ids here 'posts_per_page' => 5, );
1- الکسا اکثرا اطلاعاتشو از طریق فروش اطلاعات توسط مرورگر و تخمینی و تولبار بدست میاره. واسه بالا بردن الکسا به سایت های پاپ بگو url سایت رو از صفحات پاپ اپ عبور بدنببخشید دوستان یه سوال
ایا ارسال ترافیک با ربات و پروکسی با کلیک و زمان تاثیری روی رتبه الکسا و کلا تاثیری روی رتبه سایت داره ؟؟ منظور 100هزار ای پی به بالا بصورت روزانه هستش
ممنون
@Business plan
@amir7310
@zgg123
رو ورودی موتور های جستجو هیچ تاثییری نداره. روی الکسا مداوم باشه خیلی تاثییر داره.ایا ارسال ترافیک با ربات و پروکسی با کلیک و زمان تاثیری روی رتبه الکسا و کلا تاثیری روی رتبه سایت داره ؟؟ منظور 100هزار ای پی به بالا بصورت روزانه هستش
؟؟؟سلام
میشه با این تیکه کد توی وردپرس کاری کرد که فقط مطالب یک دسته بندی خاص در صفحه اصلی نمایش داده بشن؟
من کدو قبل if have posts تو فایل index گذاشتم ولی اتفاقی نیوفتاد.
PHP:$args = array( 'post_type' => 'post', 'post_status' => 'publish', 'cat' => '2649', //we can pass comma-separated ids here 'posts_per_page' => 5, );
داره ولی قطع بشه سایت با سر میاد پایین
1- الکسا اکثرا اطلاعاتشو از طریق فروش اطلاعات توسط مرورگر و تخمینی و تولبار بدست میاره. واسه بالا بردن الکسا به سایت های پاپ بگو url سایت رو از صفحات پاپ اپ عبور بدن
2- گوگل ممکنه پنالتی و اسپم کنه.
توی آخرین اپدیت الگوریتم. روی بک لینک های ریپورتاژ فالو از سایت های بزرگ + عمر داره رتبه میده
الان گوگل خیلی زرنگ شده و دیگه نمیشه پیشش معلق بازی درآورد
فقط نمیدونم اون دوتا چسمتر رو چرا تگ کردی:general506:
ممنون دوستانرو ورودی موتور های جستجو هیچ تاثییری نداره. روی الکسا مداوم باشه خیلی تاثییر داره.
اگه ربات لینکو از گوگل سرچ کنه بعد بره تو سایت چی؟؟رو ورودی موتور های جستجو هیچ تاثییری نداره
100 هزار ایپی رو از کجا بدست میاری؟ در کل گوگل فرق بازدید واقعی و فیک رو میفهمه . و مسئله دیگه کیفیت ای پی ها هست .ممنون دوستان
من خودم سایت ندارم فقط میخواستم ببینم میشه از این ترافیک رباتی پولی دراورد با ربات و پروکسی یه تست زدم رو سایتای کوتاه کننده لینک مث linkshrink و adf.ly ولی فهمیدن اکانتمو ساسپند کردن الان یه بلاگ ساختم توش کد cpm گذاشتم بازدیدو میفرستم به اون فعلا اکانتمو نبسته نمیدونم بعدا بفهمه یا نه
اگه ربات لینکو از گوگل سرچ کنه بعد بره تو سایت چی؟؟
با نرم افزار Gather Proxy اره اکثرا ای پی ها مال تایلند و روسیه و هنده100 هزار ایپی رو از کجا بدست میاری؟ در کل گوگل فرق بازدید واقعی و فیک رو میفهمه . و مسئله دیگه کیفیت ای پی ها هست .
خوب عزیز من اینا پروکسی های عمومی هستن و به درد نمیخورن دنبال این چیزا نباش. رسما وقت تلف کردن .با نرم افزار Gather Proxy اره اکثرا ای پی ها مال تایلند و روسیه و هنده
حاجی این راهی که داری میری بچه های اینجا لپ راهزناشو کشیدن! :general509:با نرم افزار Gather Proxy اره اکثرا ای پی ها مال تایلند و روسیه و هنده
فکر میکنی قبلا چطوری بود و از کجا اینترنت میگرفتی؟ از ماتحت ترامپ اینترنت میگرفتی یا از شرکت های اینترنت مخابرات و...؟!
اینجا خرابه فقط با پراکسی باز میشهسرعت نت شما هم پایین اومده؟
پایین اومدن سرعت+اختلال در اینترنت خارج مخصوصا سرور امریکا+مشکل در پروکسی های تلگرامسرعت نت شما هم پایین اومده؟