چی گفتن؟یه تیکت بشون زدم پرسیدم مشکلتون رو
البته من با اون روشی که آقا سجاد گفتن تونستم وارد بشم.
چی گفتن؟یه تیکت بشون زدم پرسیدم مشکلتون رو
بخاطر دستورات قضایی هست که از مراجع قضایی و شاپرک میاد، محدودیتی روی ip های دیگه نداره و میشه لاگین شد.چرا تر و خشک رو با هم میسوزونند؟!
اونایی که مشکل دارن باید اکانتشون رو ببندن نه اینکه کلا برای خارج از کشور ببندن
من با آی پی امریکا و آلمان هم تست کردم نمیشه وارد شد فقط ترکیه نیستش.
کلا توی کشور ما به جای حل کردن مسئله میان راحتترین کار رومیکنن و اون هم پاک کردن صورت مساله هست!بخاطر دستورات قضایی هست که از مراجع قضایی و شاپرک میاد، محدودیتی روی ip های دیگه نداره و میشه لاگین شد.
البته کشور شما که ترکیه هستش ایران روال همینه متاسفانه و تغییری نمیکنهکلا توی کشور ما به جای حل کردن مسئله میان راحتترین کار رومیکنن و اون هم پاک کردن صورت مساله هست!
"با سلامچی گفتن؟
البته من با اون روشی که آقا سجاد گفتن تونستم وارد بشم.
اصلا مرتبط با هک و هکر نیست و ارتباطی با روند امنیت نداره. برای بهبود روند پیشگیری از تقلب اینکارها انجام میشه."با سلام
یه مقدار محدودیت موفق برای ورود به اکانت از بعضی کشورها وجود داره که دائمی نیست و برای کنترل وضعیت پیشگیری از تقلب انجام میشه."
پ.ن: بنظر میاد واسه اینکه هکر ها با وی پی ان و vps نتونند کاری بکنند، این محدودیت هارو گذاشتن تا وقتی که امنیتشون رو بهتر کنند.
فک کردم منظور از تقلب، تقلب امنیتی (هک) است. پس تقلب هایی مثل قمار و ... منظور بوده.اصلا مرتبط با هک و هکر نیست و ارتباطی با روند امنیت نداره. برای بهبود روند پیشگیری از تقلب اینکارها انجام میشه.
سایتای قمار و شرط بندی اکثرا درگاه مستقیم دارند. رو درگاه واسط کار نمیکننبه دلیل حجم بالای راه اندازی سایت های قمار توسط هموطنان مون از ترکیه، الان محدودیت واسه بعضی کشورها منجمله ترکیه هستش
قوانین در مورد درگاه های واسط و مستقیم فرقی نداره. برای همه لازم الاجرا هستشسایتای قمار و شرط بندی اکثرا درگاه مستقیم دارند. رو درگاه واسط کار نمیکنن
این 2 نفری که برای همه این شاخای اینستا سایت قمر زدن لامصب همه رو مالیدن :general304:سایتای قمار و شرط بندی اکثرا درگاه مستقیم دارند. رو درگاه واسط کار نمیکنن
بله ولی کو کسی که اجراش کنه!قوانین در مورد درگاه های واسط و مستقیم فرقی نداره. برای همه لازم الاجرا هستش
آقا کد تخفیف نت افراز (زیاد) دارید؟
پارس پک پنل قاطی و درهمی دارهرم و سی پی یو بستگی به اسکریپت / قالب / کش / بازدید داره نمیشه گفت. ولی معمولا خودشون پلن های مختلف دارن. اقتصادی/ معمولی / پر بازدید / حرفه ای
اخر کلمه ه رو غلیط تلفظ نمیکنیم اکثرا اون e بهتره خب و صدای کسره میده اکثر اوغاتدوستان دامینر ، یه منبع موثق میخوام که بهم بگه اگر توی فارسی هــ آخر کلمه ای باشه و همون رو با حروف انگلیسی بخوایم بنویسیم آخر کلمه میشه eh یا e ؟