• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
سلام.
با 30 میلیون شما باشی تو حوزه وبمستری چیکار میکنی؟
همین الان 30 تومن داری میخوای تو نت سرمایه گذاری کنی !
به خیلی چیزا بستگی داره . مثلا در زمینه وبمستری چقدر تخصص و اطلاعات داشته باشی و موارد دیگه در کل کار تمام وقته حتی خودت کاری نکنی هم باید مدیریت کنی و فکر کنم برای شغل دوم میخوای شما . اگه تخصص و اطلاعات کافی تو این زمینه نداری باید بگم همه ی 30 تومن از بین میره .

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
به خیلی چیزا بستگی داره . مثلا در زمینه وبمستری چقدر تخصص و اطلاعات داشته باشی و موارد دیگه در کل کار تمام وقته حتی خودت کاری نکنی هم باید مدیریت کنی و فکر کنم برای شغل دوم میخوای شما . اگه تخصص و اطلاعات کافی تو این زمینه نداری باید بگم همه ی 30 تومن از بین میره .
والله رفتم پارس خریدم پشیمونم میخوام بفروشم یه پیکانی ! ژیانی چیزی سوار شم پولوش بزارم تو کار.

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
والله رفتم پارس خریدم پشیمونم میخوام بفروشم یه پیکانی ! ژیانی چیزی سوار شم پولوش بزارم تو کار.
تو وبمستری کلا کار تیمی خیلی خوب جواب میده ولی کلا نمیدونم چرا ما ایرانیا همیشه به مشکل میخوریم تو کار تیمی و جواب نمیده برای ما . 30 تومن هم پول زیادی نیست مثلا شما بخوای یه ایده جدید رو برنامه نویسی کنی بصورت اپلیکیشن یا سایت نصف پولت میره . ریسک کار خیلی بالا رفته پس عملا بتونی یکی از ایده های مرسوم و موجود رو با کیفیت بهتر ارائه بدی . و پولت بیشتر خرج برند سازی و تبلیغات بشه احتمال شانس بهتری داری ولی نباید انتظار درامد انچنانی داشته باشی . اگه مشتاق به بحث بیشتری پیام خصوصی بده .

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
آها پس اگه به صورت پک پلمپ باشه گیر میدن؟
حتما باید به صورت باز شده حمل بشه؟
تفاوت قیمتش اونطوری هست که رضایت بخش باشه و ارزش داشته باشه؟

تا 3 تا دستگاه مشکلی نداره
یکیشو میگی مال خودمه خریدم
یکی هدیه هستش یا ...
کلا گیر نمیدن مگه اینکه از شانس بدت به پست بد کسی بخوری گیر بده چون تا سه تا دستگاه برای من گیر ندادن 2 تا لپ تاپ و 4 تا گوشی گیر ندادن

لپ تاپ رو هم میتونی کارتنش رو قاطی لباسا لول کنی یا بزاری کف چمدون با چسب بچسبونی و ...

سلام خدمت کاربران فعال و همکاران
لامصب یه رجیستر یوزر پیدا نمیشه :D:general509:
---------
یدونه نویسنده میخوام
نویسنده ویرایش کامل و بازنویس برای سایت اندروید تازه تاسیس
موارد زیر از نویسنده خواسته میشه:

توضیح اولیه در حد 3-4 خط
توضیح در مورد برنامه در حد چند خط که امکانات برنامه هم در آن گفته بشه
ویژگی های برنامه
ویژگی های جدید برنامه
بقیه موارد خودم انجام میدم مثل عکس گذاشتن و آپلود و سئو کردن/ شما فقط همون مواردی که گفتم بازنویسی کنید گوگل نفهمه کپی هست.
-----
حدودا 40 تا 60 تا پست در مورد برنامه هایی که من میگم واسم بزنه
----
قیمت ارزون بگید. ما خودمون 10 ساله تو این کاریم دیگه
---
مالی هم اوکی هست. هر وقت بخواد تسویه انجام میشه
---
واسم شرایط پ.خ بفرستید..خواستم جواب میدم
نوشته هم باید بالای 400 کلمه باشه
نمونه کار هم بفرستید چند تا
فایل نوشته هم در برنامه ورد میخوام..نیازی به آدرس سایت هم نیست:general601:

خوشگلا:)
اینجا هم تاپیک زدم:
https://forum.persiantools.com/threads/درخواست-نویسنده-اندروید.939485/
نویسندت بشم ؟ :(

یک لپ تاپ و یک دوربین میخوام بگیرم
ولی اینور قیمت فضایی بالاست
و اینکه اگر بخوام با دلار ۱۴- ۱۵ حساب کنم حدودا شبیه همون قیمت بازار فعلی درمیاد.
اینکه اینور بخوام هزینه ش رو با دلار روز حساب و پرداخت کنم سخت میشه
ولی اگر تفاوت قیمت اونقدری باشه که به صرفه باشه خیلی خوب میشه، کیفیت ساخت هم همونطوری که گفتی خیلی شرط هست.

به هیچ گزینه ای به جز مک بوک فک نکن حتی اگه بودجت کمه تونستی قرض بگیر و مک بگیر یه عمر خیالت از همه بابت راحته

با این سرمایت واردش نشی بهتره
و در کل با همون ماشین برو حتی اسنپه چیه اونجا کار کنی بهتر از وبمستریه

بدبختی اینجاس که همیشه از بیرون نیگا کردن خوبه ولی داخلش که میشی با هزاران مشکل روبرو میشی که حتی فکرشم نمیکردی

این سرمایه ای که تو داری خیلی بیشتر از این باید خرج تبلیغات و ... کنی

هاست دانلود خوب معرفی کنین.
قابلیت اجرای php رو هم داشته باشه.
همه هاست های دانلود php رو ساپورت میکنن فقد دیتابیس ندارن که اونم درخواست بدی بعضیاشون فعال میکنن حتی اگر فعال نکردن میتونی بگی ریموت دیتابیس رو فعال کنن یه دیتابیس رو هاست اصلیت اوکی کنی براش

hady1364

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
سلام.
با 30 میلیون شما باشی تو حوزه وبمستری چیکار میکنی؟
همین الان 30 تومن داری میخوای تو نت سرمایه گذاری کنی !
ایده های من اینا هست، بعضی هاشون سرمایه میخوان بعضی ها هم وقت و انگیزه
1- با یکی از انتشارات کتاب های کمک درسی معروف (گاج یا قلم چی) صحبت کن و حق امتیاز انتشار یکی از کتاب های کمک درسی شون تو فضای مجازی رو بخر. کتاب هایی که مربوط به امتحان نهایی یا کنکور هستن پرطرفدار تر هستن ولی خب گرونتر هم هستن و شاید بودجه ت نرسه. یه دامین (غیر ir.) فيلترشده بخر یا یه دامین بگیر کاری کن فيلتر بشه. تو اون دامین یه لندینگ پیج درست کن و لینک دانلود کتاب (یا کد تخفیف 100% اگه کتاب رو تو فروشگاه مجازی گذاشتی) رو بذار اونجا. تو این صفحه ی لندینگ تا می تونی تبلیغ خارجی مثل ادسنس بذار. بعد برای دانلود مجانی اون کتاب تبلیغ کن. حالا می تونی تو سایتی مثل بالاترین یا کانال های آموزشی و کنکوری آگهی بدی. می تونی هم خودت یه سایت تخصصی در موردش درست کنی. اینجور کتابا اینقدر پرطرفداره که خیلی زود تبلیغات اون صفحه لندینگ هزینه هات رو برمیگردونه و به درآمدزایی میرسی. فيلتر بودن سایت هم باعث میشه که از IPهای خارجی بازدید داشته باشی که درآمد بیشتری نسبت به ip ایرانی دارن.
می تونی از طریق یکی از این کتابفروشی های مجازی مثل فیدبیو کتاب رو برای فروش با قیمت ارزونتر بذاری که نگران اینکه این کتاب رو جایی کپی کنن نباشی. البته طبق قانون حق نشر می تونی از هر کسی این کار رو کرد حداقل به اندازه مبلغ قراردادت با انتشاراتی خسارت بگیری. جدیدا کار شکایت تو این حوزه سریع و قاطع بررسی میشه. می تونی از این وکیلی که فیدبیو معرفی کرده کمک بگیری. پیدا کردن افراد تو اینترنت هم کاری نداره کافیه ببینی از کجا درآمد دارن از همون طریق پیگیریشون کنی. مثلا اگه پاپ آپ تو سایتش گذاشته از سایت پاپ آپ پیگیری کنی یا اگه تبلیغ میگیره بهش پیشنهاد تبلیغ بدی و ...
به اونایی هم که می خوان کپی کنن می تونی بگی لینک اون صفحه لندینگ رو استفاده کنن که درآمدش برای خودت باشه یا یه اسکریپت بدی برات طراحی کنن که با گرفتن شماره تلفن براشون کد تخفیف رو sms کنه که مجبور بشن همون لینک صفحه لندینگ رو پخش کنن.

2- اکانت ترکرهای خصوصی که تو زمینه فیلم و کارتون های قدیمی فعال هستن رو بخر. یه سرور مجازی هم بگیر برای سید کردن و آپلود کردن فایل ها. یه دامین ایرانی بگیر و باهاش لندینگ پیچ برای هر کدوم از فیلم ها بساز. این فیلم ها رو تو سایت های آپلود پولی آپلود کن و لینکشون رو با این کوتاه کننده های لینک پولی کوتاه کن و بذار تو لندینگ پیج مخصوصش. یه سایت با دامین انگلیسی بگیر و برا هر کدوم از این فیلم ها یه معرفی بذار و لینکش کن به لندینگ پیجش برای دانلود. یه لینک برای گزارش DCMA هم بذار ولی احتمال زیاد هر چند ماهی یه بار مجبور بشی آدرست رو عوض کنی.
فیلم های قدیمی که میگم منظورم دهه 90 میلادی و قبل از اونه. این فیلم ها تو اینترنت خیلی کم پیدا میشن

3- سریال های پولی شبکه خانگی رو پیدا کن (حالا یا بخر یا از یه جا پیدا کن) بعد تو سایت های فیلم مشابه یوتیوب بذار (خود یوتیوب درآمد زایی نداره دیگه) و از اون طریق کسب درآمد کن. سایته اگه تو ایران فيلتر باشه هم بهتره. براش می تونی تو سایت هایی مثل بالاترین یا کانال های تلگرام هم تبلیغ کنی. نگران حق الناس هم نباش. اکثر این سریال ها رو برا پولشویی درست می کنن با اینکارت سهمت رو از پول دزدیده شده پس میگیری
https://www.radiofarda.com/a/suspicious-money-in-Iran-movie-industry/29438856.html
https://news.webamooz.com/1398/01/26/ایران-بهشت-پولشویی/

4- یه سایت طراحی کن چیزهای مجانی رو معرفی کن. هر از گاهی شرکت ها یه محصولشون رو مجانی میذارن. مثلا ممکنه یه برنامه تو پلی استور رایگان بشه یا وین رار لایسنس مجانی بده (چند سال پیش همینجوری یکی گرفتم) از این سایت ها که محصولات مجانی معرفی می کنن تو وب بین المللی زیاده ولی تو وب فارسی ندیدم تا حالا.

اینجا کسی از گوکل ادسنس درامد داره و یا اطلاعاتی داره ؟ برای شروع سایت انگلیسی با جه موضوعی بهتر و کم دردسر تره ؟
مورد دو و سه متن بالا رو بخون

یک لپ تاپ و یک دوربین میخوام بگیرم
ولی اینور قیمت فضایی بالاست
و اینکه اگر بخوام با دلار ۱۴- ۱۵ حساب کنم حدودا شبیه همون قیمت بازار فعلی درمیاد.
اینکه اینور بخوام هزینه ش رو با دلار روز حساب و پرداخت کنم سخت میشه
ولی اگر تفاوت قیمت اونقدری باشه که به صرفه باشه خیلی خوب میشه، کیفیت ساخت هم همونطوری که گفتی خیلی شرط هست.
از اونور بخوای بخری ارزونتره ولی اگه تکی بخوای بخری یه چیزی بیشتر از پول خودش رو باید پول پست بدی. مسافری برات بیارن بهتره. جدیدا واردات یه سری وسایل مثل گوشی موبایل توسط ملوان ها به عنوان اضافه بار کشتی آزاد شده، شاید لپ تاپ و دوربین هم تو این لیست باشه
قیمت ها رو می تونی از سایت سوق souq دربیاری با اینجا مقایسه کنی. قیمتهاش به درهم هست البته

F A R Z A D

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
برای خرید از themeforest کجا رو پیشنهاد می کنید ؟

007saeed

کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
تا 3 تا دستگاه مشکلی نداره
یکیشو میگی مال خودمه خریدم
یکی هدیه هستش یا ...
کلا گیر نمیدن مگه اینکه از شانس بدت به پست بد کسی بخوری گیر بده چون تا سه تا دستگاه برای من گیر ندادن 2 تا لپ تاپ و 4 تا گوشی گیر ندادن

لپ تاپ رو هم میتونی کارتنش رو قاطی لباسا لول کنی یا بزاری کف چمدون با چسب بچسبونی و ...

نویسندت بشم ؟ :(

به هیچ گزینه ای به جز مک بوک فک نکن حتی اگه بودجت کمه تونستی قرض بگیر و مک بگیر یه عمر خیالت از همه بابت راحته

با این سرمایت واردش نشی بهتره
و در کل با همون ماشین برو حتی اسنپه چیه اونجا کار کنی بهتر از وبمستریه

بدبختی اینجاس که همیشه از بیرون نیگا کردن خوبه ولی داخلش که میشی با هزاران مشکل روبرو میشی که حتی فکرشم نمیکردی

این سرمایه ای که تو داری خیلی بیشتر از این باید خرج تبلیغات و ... کنی

همه هاست های دانلود php رو ساپورت میکنن فقد دیتابیس ندارن که اونم درخواست بدی بعضیاشون فعال میکنن حتی اگر فعال نکردن میتونی بگی ریموت دیتابیس رو فعال کنن یه دیتابیس رو هاست اصلیت اوکی کنی براش
پولم به مک بوک نمیرسه
بعدشم نیازم آخه مک بوک نیست و یکمی سطح پایین تر نیازم رو برطرف میکنه
دوربین ولی میخوام یکی خوب بگیرم
آمریکا و هلند دو تا رفیق داریم که رفت و آمد زیاد دارن به ایران
جفت شونم گفتن اوکی بود بگو برات بیاریم ولی خودشونم دقیقا نمیدونستن گیر میدن یا نه

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
پولم به مک بوک نمیرسه
جفت شونم گفتن اوکی بود بگو برات بیاریم ولی خودشونم دقیقا نمیدونستن گیر میدن یا نه
سعید حتی اگه از نیازت هم بیشتر باشه ارزش داره
اون کیفیت و کارایی و ... که مک بوک داره تو هیچ برند ویندوزی پیدا نمیکنی اگه تا حالا کار نکردی باهاش شده از یه جا جور کن یه کم کار کن باهاش مخصوصا کیفیت و ساختشو ببین حتی تو پاساژ چهارسو میتونی بری تست کنی تو فروشگاها بهت قول میدم 100% هرکاری میکنی تا مک بگیری
میدونی عین چی میمونه فرض کن ماشین داری و میخوای بری مسافرت یه پرایدم میشه یه بنزم میشه ولی کیفیت این دوتا ....
در مورد آوردنش هم گفتم که من خودم این کارو کردم کارتن رو از وسط دوتا کردم یکیشو اینور چمدون یکیشم اونور چمدون چسبوندم حتی وختی از گیت رد شدم به یارو گفتیم برگشت گفت نه تا 3 تا مشکلی نداره چون میتونی بگی یکیشو واس خودم گرفتم استفاده شخصی شکیشو برای هدیه گرفتم یکیشیم حالا هرچی میتونه بگه ولی باید کارتنشون باز شده باشه و پلمپ نباشه چون پلمپ باشه به یه دونشم گیر میدن

Mohammad_Vazin

Registered User
لایک‌ها
1,190
پولم به مک بوک نمیرسه
سلام برای خرید عراق هم خوب هست نسبت به خرید از جاهای دیگه قیمتش کمتر هست.

مثلاً برای گوشی سامسونگ آ9 که توی ایران 5.5 هست اونجا با رجیستری و... کلاً 4.7 در اومد...
یعنی 800 هزار تومان به صرفه تر....

البته قیمت ارز متغیر هست اما ارزش داره...

البته نمیتونم برای شما که بجنورد هستی شرایط رو چطوری میبینی اما بنده که توی مرز عراق و کویت (آبادان) هستم وارد کردن راحته....

Mohammad_Vazin

Registered User
لایک‌ها
1,190
برای برخی مشتریانمون که نمیتونند سایتشون رو مدیریت کنند تعدادی فری لنسر نیاز داریم...

کسانی که سایت وردپرسی رو مدیریت می کنند هزینه مدنظرشون رو به بنده پ.خ بدند.

007saeed

کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
سعید حتی اگه از نیازت هم بیشتر باشه ارزش داره
اون کیفیت و کارایی و ... که مک بوک داره تو هیچ برند ویندوزی پیدا نمیکنی اگه تا حالا کار نکردی باهاش شده از یه جا جور کن یه کم کار کن باهاش مخصوصا کیفیت و ساختشو ببین حتی تو پاساژ چهارسو میتونی بری تست کنی تو فروشگاها بهت قول میدم 100% هرکاری میکنی تا مک بگیری
میدونی عین چی میمونه فرض کن ماشین داری و میخوای بری مسافرت یه پرایدم میشه یه بنزم میشه ولی کیفیت این دوتا ....
در مورد آوردنش هم گفتم که من خودم این کارو کردم کارتن رو از وسط دوتا کردم یکیشو اینور چمدون یکیشم اونور چمدون چسبوندم حتی وختی از گیت رد شدم به یارو گفتیم برگشت گفت نه تا 3 تا مشکلی نداره چون میتونی بگی یکیشو واس خودم گرفتم استفاده شخصی شکیشو برای هدیه گرفتم یکیشیم حالا هرچی میتونه بگه ولی باید کارتنشون باز شده باشه و پلمپ نباشه چون پلمپ باشه به یه دونشم گیر میدن
حالا باید صحبت کنم ببینم چطوریه
متاسفانه تو شهر ما گوشی رو به زور میشه تست کرد چه برسه به لپ تاپ و ...
ولی یه مدتیه خوره افتاده به جونم که یک لپ تاپ تاپ بگیرم بلکه از این هنگ و کم کاری لپ تاپ فعلی خلاص شم.
گوشی های اپل رو که کم کم باید دورش رو خط کشید چون براش برنامه دارن و احتمالا از شبکه خارج ش کنن ولی گوشی های خوبی رو هم میشه از اونور آورد و یکی از بچه ها یک حرف جالبی زد که میگفت کیفیت ساخت شون خیلی متفاوت هستش.

مثلاً برای گوشی سامسونگ آ9 که توی ایران 5.5 هست اونجا با رجیستری و... کلاً 4.7 در اومد...

البته نمیتونم برای شما که بجنورد هستی شرایط رو چطوری میبینی اما بنده که توی مرز عراق و کویت (آبادان) هستم وارد کردن راحته....
نه خب برای من که اصلا تا حالا عراق نرفتم و شرایط ش رو نمیدونم یکم هضم ش سخت تر هست.
قبلا یادمه بعضی از موبایل فروشی ها که اتفاقا یکی شون یه دوره ای سلام و علیک گرمی باهمدیگه داشتیم میگفت عموما گوشی ها رو از دبی میاره و هزینه ش براش خیلی به صرفه هستش.

Mohammad_Vazin

Registered User
لایک‌ها
1,190
نه خب برای من که اصلا تا حالا عراق نرفتم و شرایط ش رو نمیدونم یکم هضم ش سخت تر هست.
قبلا یادمه بعضی از موبایل فروشی ها که اتفاقا یکی شون یه دوره ای سلام و علیک گرمی باهمدیگه داشتیم میگفت عموما گوشی ها رو از دبی میاره و هزینه ش براش خیلی به صرفه هستش.

اگر دوست داشتی برای لپ تاپ و شرایطتش سوال میکنم.

خوب بود که باید باشه قطعاً اگر هم بیای آبادان و با هم بریم عراق خرید کنیم به صرفه هست...

عراق ویزا هم نمیخواد.

F A R Z A D

کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
اگر دوست داشتی برای لپ تاپ و شرایطتش سوال میکنم.

خوب بود که باید باشه قطعاً اگر هم بیای آبادان و با هم بریم عراق خرید کنیم به صرفه هست...

عراق ویزا هم نمیخواد.
عراق ویزا میخواد اما دیگه پولی بابت صدورش پرداخت نمی کنید.

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487

800هزار ! به نظر شما هزینه رفت و امد و استرسش و .. واقعا ارزش داره برای هشتصد هزار تومان ؟

یک گوشی استوک تمیز پیدا میکنه .. بیش از هشتصد هزار استفاده میکنه و اینکه رجیستری هم شده

نظر من بود البته

درمورد وارد مک و .

فامیلی گفتم از بست بی کانادا بگیره .. تقریبا بیشترم برامون در میومد !!

منصرف شدم ! همین ایران به صرفه تر بود ریال بدیم بیشتر

Mohammad_Vazin

Registered User
لایک‌ها
1,190
800هزار ! به نظر شما هزینه رفت و امد و استرسش و .. واقعا ارزش داره برای هشتصد هزار تومان ؟

یک گوشی استوک تمیز پیدا میکنه .. بیش از هشتصد هزار استفاده میکنه و اینکه رجیستری هم شده

نظر من بود البته

درمورد وارد مک و .

فامیلی گفتم از بست بی کانادا بگیره .. تقریبا بیشترم برامون در میومد !!

منصرف شدم ! همین ایران به صرفه تر بود ریال بدیم بیشتر

سلام

برای بنده که آبادان هستم هیچ استرسی نداره و رفت و آمد هم اگر بخوام برم فقط گوشی بگیرم و بیام حدود 4 ساعت رفت و برگشت هست با معطی و....
مرز هم رجیستری میشه نیازی نیست جایی بریم...

برای لپ تاپ هم حتماً سوال میکنم شرایط رو میذارم...
درگیر یه پروژه هستم تمام بشه حتماً میخوام برم گوشی بگیرم.

ali998

Registered User
لایک‌ها
779
سلام

برای بنده که آبادان هستم هیچ استرسی نداره و رفت و آمد هم اگر بخوام برم فقط گوشی بگیرم و بیام حدود 4 ساعت رفت و برگشت هست با معطی و....
مرز هم رجیستری میشه نیازی نیست جایی بریم...

برای لپ تاپ هم حتماً سوال میکنم شرایط رو میذارم...
درگیر یه پروژه هستم تمام بشه حتماً میخوام برم گوشی بگیرم.
داداش مگه قانون جدید این نیست که هر نفر یکبار در سال می تونه یک گوشی مسافری رجیستر کنه. (با ثبت در گمرک و پروفایل سایت رجیستری)
چطوری سر مرز گوشی رو رجیستر می کنی؟

007saeed

کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
بالا