• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
دقیقا
خودش حذف می کنه
ولی تو اپ گوگل پلی وارید بشید و آنتی ویروس را غیر فعال کنید مشکل حل میشه
تلگرام های غیررسمی که فیلتر نبودن دارن خود به خود از موبایل ها حذف می شوند و دیگه نصب نمی شوند
کسی میدونه کار کیه ودلیل چیه ؟

007saeed

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
تلگرام های غیررسمی که فیلتر نبودن دارن خود به خود از موبایل ها حذف می شوند و دیگه نصب نمی شوند
کسی میدونه کار کیه ودلیل چیه ؟
حدس میزنم دست هایی باعثش شدن
وگدنه که تا حالا بدون مشکل عرضه میشدن

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283

Alex2019

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
30
تنها دلیلی که تو ایران وبمسترها راضی نیستن و به درامد خوب نمیرسن فقط به خاطر اینکه حقشون توسط بنگاه های تبلیغاتی خورده میشه .
وبمسترها چند سال روی یک سایت کار میکنن، بعد درامدش زیر ماهی دو میلیونه، فک میکنه واقعا درامدش همینه
در صورتی که بیش از 90 درصد درامدشو بنگاه تبلیغاتی میخوره :general208::general208:
به امید روزی که تحریم های گوگل برداشته بشه و ما هم بتونیم از تبلیغات گوگل ادسنس کسب درامد کنیم.
من همیشه تبلیغات یکی از سایت هامو اجاره ماهیانه میدادم و فکر میکردم که اگه تبلیغات کلیکی بنگاه هارو تو سایت قرار بدم، درامدم بیشتر میشه به همین دلیل از 10 روز پیش تا الان هر روز بنر بنگاه های مختلف رو واسه تست و سنجش در سایتم قرار دادم
بیشترین سایتی که به من در روز پول داد صباویژن بود که حدود 400 تومن بهم داد
مدیا اد حدود 310
ای نتورک 270
یکتانت حدود 180
دو روز هم پاپ اپ قرار دادم که متوسط روزی 800 داشتم ولی اخرشب که میشه تو نسخه موبایل و دسکتاپ فایل واسه دانلود قرار میدادن!

روزانه حداقل 100k ای پی مستقیم از گوگل دارم

5.jpg

helpmasteri

Registered User
لایک‌ها
1,637
تنها دلیلی که تو ایران وبمسترها راضی نیستن و به درامد خوب نمیرسن فقط به خاطر اینکه حقشون توسط بنگاه های تبلیغاتی خورده میشه .
وبمسترها چند سال روی یک سایت کار میکنن، بعد درامدش زیر ماهی دو میلیونه، فک میکنه واقعا درامدش همینه
در صورتی که بیش از 90 درصد درامدشو بنگاه تبلیغاتی میخوره :general208::general208:
به امید روزی که تحریم های گوگل برداشته بشه و ما هم بتونیم از تبلیغات گوگل ادسنس کسب درامد کنیم.
من همیشه تبلیغات یکی از سایت هامو اجاره ماهیانه میدادم و فکر میکردم که اگه تبلیغات کلیکی بنگاه هارو تو سایت قرار بدم، درامدم بیشتر میشه به همین دلیل از 10 روز پیش تا الان هر روز بنر بنگاه های مختلف رو واسه تست و سنجش در سایتم قرار دادم
مدیا اد حدود 310
ای نتورک 270
یکتانت حدود 180
دو روز هم پاپ اپ قرار دادم که متوسط روزی 800 داشتم ولی اخرشب که میشه تو نسخه موبایل و دسکتاپ فایل واسه دانلود قرار میدادن!

مشاهده پیوست 1124500

چه سایت خوبی داری هم شهری :دی
موضوع سایتت چیه ( البته اگه خصوصی نیست )

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
مدیا اد حدود 310
ای نتورک 270
یکتانت حدود 180

مشاهده پیوست 1124500

یک جا نوشتی به امید روزی که تحریم های گوگل برداشته شه

تحریم های گوگل برداشته شه و ایران کشور قانون مداری بشه از 100سایت برتر ایران

80درصدشون حذف میشن :))

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,229
آدرس wp-admin را عوض کنیم باز هم طرف از روی لینک و مکان فایل ها آدرس ورود را پیدا میکنه. چی کار باید کرد که نشه پیداش کرد؟

دوستان، قوانین گوگل برای محتوای خشن چیه؟! یه سایت پیدا کردم با بازید و درآمد بالا با محتوای خشونت ، سلاخی انسان و *** ورودی از تمام موتور های جستجو داره
خط و مشی گوگل چیه؟ چرا داره از این سایت حمایت میکنه؟
حتی روی دارک وب هم پیدا نکردم همچین موردی ، کاملا Public هست
https://en.wikipedia.org/wiki/Bestgore.com
:rolleyes:

ali998

Registered User
لایک‌ها
779
آدرس wp-admin را عوض کنیم باز هم طرف از روی لینک و مکان فایل ها آدرس ورود را پیدا میکنه. چی کار باید کرد که نشه پیداش کرد؟

این پلاگین رو نصب کن
Login LockDown
چند دفعه اشتباه زد، بن می کنه IP رو.

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422

hide my wp افزونشو نصب کن
حتی میتونی تنظیماتی کنی که کسی نتونه تشخیص بده سیستمت وردپرسه !

ali998

Registered User
لایک‌ها
779
دوستان این آنالیتیک آمار امروز رو قاطی کرده؟

miladsharifitedi

Registered User
لایک‌ها
1,656
عزیزان سایتم فیلتر شده دامین جدید گرفتم
چجوری تو گوگل درستش کنم که همه لینکام بشه دامیبن جدید ؟

Alex2019

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
30

Alex2019

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
30
یک جا نوشتی به امید روزی که تحریم های گوگل برداشته شه

تحریم های گوگل برداشته شه و ایران کشور قانون مداری بشه از 100سایت برتر ایران

80درصدشون حذف میشن :))
وبمستری که تونسته الان با این وضع وب ایران در این سطح باشه، مطمئن باش بعدم در همین سطح می مونه و اون موقع هم 100 تای اول هیچ تغییرنمی کنه
هر کاری زحمت داره:)

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
دوستان یک اسکریپت ساده میخوام خرید وفروش ارز

اون هم یک ارز

کسی میتونه بنویسه ؟ و اینکه احراز هویت پیامکی یا تلفنی هم باشه توش

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
وبمستری که تونسته الان با این وضع وب ایران در این سطح باشه، مطمئن باش بعدم در همین سطح می مونه و اون موقع هم 100 تای اول هیچ تغییرنمی کنه
هر کاری زحمت داره:)

بعد این ؟

چه سطحی ؟ کپی رایت به راحتی دور میزنه اینجا .. هیچ dmca وجود نداره
فقط کافی بود دو شرکت اروپایی پاشون به ایران باز میشد همه سایت ها باید تخته میشدن..

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,229
دوستان عزیز ، هیچ سرویس ایمیلی نمیزاره ایمیل بسازم ، ایمیل موقت که همه جا بلاک هست ، سایر سرویس های ایمیل هم که بیشترشون رو تست کردم شماره میخوان و بعد از ساختن حدود 15 تا ایمیل ارور
... too many برای اون شماره میدن ، فقط یاندکس شماره دادن اجباری نیست اون هم خرابه ایمیلی بیاد دریافت نمیکنه!! ، امکان عوض کردن شماره ندارم یعنی تمام سیمکارت هایی که داشتنم استفاده شده شماره مجازی هم بلاک هست ، دنبال یه سرویس ایمیل غیر موقت هستم که شماره نخواد ، همه جا با مولتی یوزر مشکل دارن ولی شماره نخواد باقی قوانینش رو میتونم دور بزنم

بالا