دوستان ، دیگه خسته شدم از بس که عکس م*م*ه :general504: سانسور کردم ، بهترین راه برای سانسور عکس چی هست که زیاد به چشم نیاد؟ لطفا یه ابزار آنلاین یا نرم افزار معرفی کنید که یه طوری شرنجی کنه که ضایع نباشه یا رنگ مشابه پوست بزاره برای اون محدوده و خودش محدوده رو تشخیص بده
دوستان ، مرز سانسور از گردن تا م*م*ه چقدره؟ همینکه برآمدی و چاک م*م*ه دیده نشه کافیه یا پایین تر بیاد ولی برآمدگی و چاکش دیده نشه هم مشکلی نداره؟!
آخرین چیزی که از همکاری در فروش یادم هست، بدهکاری من بهشون بود :general705: از هر ۱۰ تا سفارش ۳ تاش به زور وصول میشد
ساده بنظر میاد ولی مسئولیت خیلی بالایی داره ، باید تلفن جواب داد ، جنس بنجل میفرستن تهدید به شکایت میکنن ، تهمت کلاهبرداری ، تبلیغات کاذب و... ، مامور پست پول اضافه واسه خودش میگیره!!
پول پست پیشاز میگیرن ولی بعد از سه هفته تحویل میدن!!
یه مورد بود برای محصولی که ناموجود بود ولی برش نداشته بودن طرف آنلاین پرداخته بود چند وقت بعد زنگ زد که چیزی نیومده اگر پیگیر نشده بودم و طرف شماره منو برداشته بود راحت شکایت میکرد هرجند که پول به حساب من نرفته ولی قانون این چیز ها رو نمیفهمه ، از *** یه وسیله تو خالی و بدون مدار برای مشتری فرستاده بودن! طرف هم تهدید به شکایت کرد ، اسکرین شات پشتیبانی رو دارم که بهم جواب داد " خودت پول طرف را پس بده!!! " نتیجش هم این شد که دیگه باهاشون کار نمیکنم یا اگه مجبور بشم خیلی کمتر ، معلومه پشتشون به جای محکمی گرمه مگرنه یعنی تا حالا یک نفر هم نبوده که شکایت کنه یا گزارش بده؟! ، فروشگاه *** کسی زیرمجموعه بشه حسابش نمیکرد و هزار و یک مشکلات دیگه و من احمق هم از همون روز اول تا الان با همکاری در فروش کار کردم و اگه یه کم عقل داشتم میفهمیدم چه سایت دیگه ای بزنم ولی همه چیز محدوده از جمله ذهن و عقل ناقص من ، منابع ، دامین و...
همه ما یه فرصت دارم ، بجز شانس ، فرق ما زود فهمیدن و دیر فهمیدنه ، منظورم از شانس مثلا همین خراب شده ای که توش بدنیا اومدیم یا شرایطی که باهاش زندگی کردیم و...