helpmasteri
Registered User
میشهبه این پیرمرد بگویید که ایا میشه با ویدئوی فارسی از یوتیوب کسب درامد کرد ؟
میشهبه این پیرمرد بگویید که ایا میشه با ویدئوی فارسی از یوتیوب کسب درامد کرد ؟
اگه تو یوتیوب هم بخوای اینقد بانمک باشی خیرفرزندانم
به این پیرمرد بگویید که ایا میشه با ویدئوی فارسی از یوتیوب کسب درامد کرد ؟
یعنی زبان ویدئوهات و توضیحاتشون فارسی باشه
اره ایمیلو زدم javadth's daddy:general406:کپچاهم تو رو شناخته
دقیقا ، بعضی اوقات در عین سادگی ، خیلی سخته
این روش رو تست کردی؟ فرق چندانی نداره...وقتی متنی رو به صورت جملات کوتاه مینویسی از نظر گوگل خیلی بهتر از نوشتن همون متن به صورت پاراگراف هستش.
ولی زیاده روی در استفاده از این روش باعث میشه فاتحه ی متن اصلی تون خونده بشه و گوگله گاگول میفهمه داریم بهش کلک میزنیم و ...
-------------------------
لورم ایپسوم، متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی است.
-------------------------
لورم ایپسوم، متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.
چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است.
برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی است.
هر دو روش رو امتحان کردم تاثیری روی مصرف CPU نداشت :general707::general208:اگه برای نرم افزار های خاصی میخوای طبق اسکرین شات..
اگه برای کل سیستم میخوای هم برای بعضی مادربورد ها از توی داس میشه..و هم نرم افزار ویندوزی هست
اگه ماینره راهی نداره جز بلاک کردن آی پی..بحث کپچا شد...
من از این افزونه استفاده میکنم
https://wordpress.org/plugins/flexible-captcha/
خیلی خوبه فقط مشکلش اینه که تعداد نصبش پایینه و قدیمیه یعنی دوباره بحث هک افزونه و امنیت پیش میاد...
کپچا اصلش همینه نه مثل گوگل لوله بخاری و تیر چراغ برق نشون بده آخر کار هم ارور تایم اوت بده
یه افزونه نیاز هست که اینشکلی کپچا بزاره، ولی انگار قحطی اومده هیچ افزونه خوبی پیدا نمیشه!!
این روش رو تست کردی؟ فرق چندانی نداره...
هر دو روش رو امتحان کردم تاثیری روی مصرف CPU نداشت :general707::general208:
هیچی، پول برقت بیشتر می شه.دوستان من پردازنده مcore i3 4130 هست ..گرافیک آنبورد و از خود پردازنده کمک گرفته میشه intel geraphic
و رم 6 هست..
چطور میتونم حساب کنم ساعتی چند سنت میتونه استخراج کنه؟
(میدونم رقمش خیلی خیلی خیلی کمه)
هیچی، پول برقت بیشتر می شه.
میخوام بدونم میارزه توساعات روشنی سیستم وقتی دارم باش کار میکنم اونم بذارم از 40% منابعم استفاده کنه تا آخر ماه پول اینترنتی کارت شارژی چیزی از توش در بیاد؟خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی کمه
داداش پول شارژ که در میاد ولی پول اینترنت نه . نمیارزه به اسیبی که میزنه و فی هایی که سایت های واسط بر میدارنمیخوام بدونم میارزه توساعات روشنی سیستم وقتی دارم باش کار میکنم اونم بذارم از 40% منابعم استفاده کنه تا آخر ماه پول اینترنتی کارت شارژی چیزی از توش در بیاد؟
کارت گرافیکت که ضعیفه.میخوام بدونم میارزه توساعات روشنی سیستم وقتی دارم باش کار میکنم اونم بذارم از 40% منابعم استفاده کنه تا آخر ماه پول اینترنتی کارت شارژی چیزی از توش در بیاد؟
فکر کنم اگه هاستت نت افرازه باید تیکت بدی تا برات فعال کنندوستان کسی تو نسخه های جدید وردپرس از xmlrpc استفاده کرده؟ به صورت پیش فرض فعاله آره؟ چرا برای من ارور میده؟
Forbidden
You don't have permission to access /xmlrpc.php on this server.
htaccess هم بررسی کردم مشکلی نداره، این پشتیببانی نت افراز هم دیگه مثل قدیما نیست هر 2-3 ساعت یه بار جواب میده.
آره بعد از دو ساعت جواب دادن گفتن وردپرستو به آخرین ورژن آپدیت کن فعال کنیم منم گفتم آخرین ورژنه حالا یک ساعت و نیم گذشته هنوز خبری نشده :|فکر کنم اگه هاستت نت افرازه باید تیکت بدی تا برات فعال کنن
پولی که میخای بدی واسه برق و استهلاک لپتاپت، بده سرور مجازی به نظرمدوستان من پردازنده مcore i3 4130 هست ..گرافیک آنبورد و از خود پردازنده کمک گرفته میشه intel geraphic
و رم 6 هست..
پول برقشم نمیشهدوستان من پردازنده مcore i3 4130 هست ..گرافیک آنبورد و از خود پردازنده کمک گرفته میشه intel geraphic
و رم 6 هست..