• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,502
کسی ازnamecheap استفاده کرده؟ از پشتیبان آنلاین شون پرسیدم ایرانیها میتونن از سرویسهای شما استفاده کنن؟ گفت بله. بعد گفتم بعضی از سروس دهنده ها اول با ایرانیها کار میکنن اما بعد مدتی اونها رو بن می کنن گفت I am sorry that such policies exist. We don't ban Iranians specifically.

یه شرکت بازرگانی (صادرات وادرات :D(واردات)) دامینش trade. باشه بهتره یا com. ؟؟؟
جاروکش که منو بن کرد !@@:general211:

نادر.

Registered User
لایک‌ها
483
آقایون معمولا نرخ کلیک برای مدیا اد چند تاست؟ یعنی مثلا هر هزار بازدید چند تا کلیک میخوره حدودی؟

007saeed

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
برای بقیه ی کاربرها میگم...
برای بقیه ی کاربرهای سایتتون دانلود میشه و پخش ویدیو متوقف؟
خب اون ها هم باید غیرفعالش کنن
واسه خود منم توی همه ی سایت ها به همین شکله
وقتی idm فعال میشه ویدیو پخشش غیرفعال میشه ولی با استارت دوباره ی ویدیو مشکل حل میشه

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
تلگرام سراسری بگاج رفته ؟ اور ایتز جاست می

hady1364

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
از تناقضات روزمرۀ ما ایرانیا :general304:
upload_2019-9-21_10-11-34.png

کسی ازnamecheap استفاده کرده؟ از پشتیبان آنلاین شون پرسیدم ایرانیها میتونن از سرویسهای شما استفاده کنن؟ گفت بله. بعد گفتم بعضی از سروس دهنده ها اول با ایرانیها کار میکنن اما بعد مدتی اونها رو بن می کنن گفت I am sorry that such policies exist. We don't ban Iranians specifically.

یه شرکت بازرگانی (صادرات وادرات :D(واردات)) دامینش trade. باشه بهتره یا com. ؟؟؟
اصطلاح بن خیلی جالب نیست و مفهوم تحریم رو خوب نمیرسونه. وقتی میگی بن کردن یه جورایی انگار تو قوانینشون این هست که به ایرانیا سرویس ندن (یه جور تبعیض نژادی! برای همینم عذرخواهی کرده). شما اگه می خوای ازشون بپرسی باید بگی من ساکن ایران هستم ولی می تونم فاکتورهام رو به طور قانونی از کشور فلان (کشور پرداخت کننده) پرداخت کنم. با توجه به تحریم های آمریکا علیه ایران اشکالی نداره از خدمات شما استفاده کنم؟
البته از این پشتیبانی های آنلاین (و به قول خودشون خط مقدم) چیز زیادی در نمیاد، اینا اکثرا غیررسمی هستن از قوانین خبر ندارن. بخاطر جذب مشتری پورسانت میگیرن و برای همینم هر جور هست می خوان مشتری جذب کنن. باید بگی وصلت کنن به مدیر فروش یا مدیر ارشدشون و با اون صحبت کنی

در کل به نظر من نیازی به پرسیدن نیست. هیچ شرکتی با ایرانیا به خودی خود مشکل نداره، چون تو ایران عملا راهی برای پرداخت فاکتورهاشون وجود نداره! فرض کن طرف بگه من مشکلی با ایرانیا ندارم، شما می خوای براشون کارت به کارت کنی یا بگی برات درگاه بانکی عضو شتاب راه بندازن؟! :D
مشکلشون اینه که می بینن آدرس (فیزیکی که موقع ثبت نام وارد کردین و IP) و هویت مشتری با آدرس و هویت پرداخت کنندۀ فاکتورها فرق می کنه! مشکوک میشن به استفاده از کارت دزدی برای پرداخت و ازتون مدرک شناسایی معتبر می خوان برای اثبات هویت و آدرس
اونی که براتون پرداخت انجام میده اگه قبول کنه آدرسشو بده که با اون آدرس ثبت نام کنی و در صورت لزوم مدارک شناسایی کامل رو به اینا ارایه کنه، شما هم شرایط استفاده از سرویسشون رو کامل رعایت کنی و بخصوص همیشه با ip کشور پرداخت کننده لاگین کنی مشکلی برات پیش نمیاد.

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
اصطلاح بن خیلی جالب نیست و مفهوم تحریم رو خوب نمیرسونه. وقتی میگی بن کردن یه جورایی انگار تو قوانینشون این هست که به ایرانیا سرویس ندن (یه جور تبعیض نژادی! برای همینم عذرخواهی کرده). شما اگه می خوای ازشون بپرسی باید بگی من ساکن ایران هستم ولی می تونم فاکتورهام رو به طور قانونی از کشور فلان (کشور پرداخت کننده) پرداخت کنم. با توجه به تحریم های آمریکا علیه ایران اشکالی نداره از خدمات شما استفاده کنم؟
البته از این پشتیبانی های آنلاین (و به قول خودشون خط مقدم) چیز زیادی در نمیاد، اینا اکثرا غیررسمی هستن از قوانین خبر ندارن. بخاطر جذب مشتری پورسانت میگیرن و برای همینم هر جور هست می خوان مشتری جذب کنن. باید بگی وصلت کنن به مدیر فروش یا مدیر ارشدشون و با اون صحبت کنی

در کل به نظر من نیازی به پرسیدن نیست. هیچ شرکتی با ایرانیا به خودی خود مشکل نداره، چون تو ایران عملا راهی برای پرداخت فاکتورهاشون وجود نداره! فرض کن طرف بگه من مشکلی با ایرانیا ندارم، شما می خوای براشون کارت به کارت کنی یا بگی برات درگاه بانکی عضو شتاب راه بندازن؟! :D
مشکلشون اینه که می بینن آدرس (فیزیکی که موقع ثبت نام وارد کردین و IP) و هویت مشتری با آدرس و هویت پرداخت کنندۀ فاکتورها فرق می کنه! مشکوک میشن به استفاده از کارت دزدی برای پرداخت و ازتون مدرک شناسایی معتبر می خوان برای اثبات هویت و آدرس اونی که براتون پرداخت انجام میده اگه قبول کنه آدرسشو بده که با اون آدرس ثبت نام کنی و در صورت لزوم مدارک شناسایی کامل رو به اینا ارایه کنه، شما هم شرایط استفاده از سرویسشون رو کامل رعایت کنی و بخصوص همیشه با ip کشور پرداخت کننده لاگین کنی مشکلی برات پیش نمیاد.
نیاز به این چیزا (کارت و...) نیست. ارز دیجیتال ساپورت می کنه.
مشکل ما ایرانیها به خاطر درگاه شتاب نداشتن خارجی ها نیست که:D

قبلش گفتم بعضی سرویس دهنده ها به خاطر تحریم با ایران کار نمی کنن ..
الان هم برای قسمت hosting sales تیکت زدم و گفتم با توجه به تحریمهای usa علیه ایران، شهروندان ایرانی می تونن از سرویس های شما استفاده کنن؟

موقع ثبت نام میشه از مشخصات غیر واقعی استفاده کرد. ولی خب اگه با ایران مشکل داشته باشن ممکنه از طریقی به مشکل بر بخوریم.

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,502
از تناقضات روزمرۀ ما ایرانیا :general304:
مشاهده پیوست 1146596

مشکلشون اینه که می بینن آدرس (فیزیکی که موقع ثبت نام وارد کردین و IP) و هویت مشتری با آدرس و هویت پرداخت کنندۀ فاکتورها فرق می کنه! مشکوک میشن به استفاده از کارت دزدی برای پرداخت و ازتون مدرک شناسایی معتبر می خوان برای اثبات هویت و آدرس
اونی که براتون پرداخت انجام میده اگه قبول کنه آدرسشو بده که با اون آدرس ثبت نام کنی و در صورت لزوم مدارک شناسایی کامل رو به اینا ارایه کنه، شما هم شرایط استفاده از سرویسشون رو کامل رعایت کنی و بخصوص همیشه با ip کشور پرداخت کننده لاگین کنی مشکلی برات پیش نمیاد.
من آدرسم رو ترکیه زدم ولی با آی پی ایران رفته بودم..
بلاکم کرد پولمو خورد

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
خب namecheap جواب تیکت رو داد

Namecheap یک شرکت مستقر در ایالات متحده است و ما موظف هستیم قوانین آمریکا را رعایت کنیم.
بنابراین ، ما موظف به مسدود کردن یا در غیر این صورت کاملاً محدود کردن استفاده مربوطه، مرتبط با بعضی اشخاص/کشورها هستیم.
(با استفاده گوگل ترنسلیت ترجمه کردم از این بهتر نشد)
We are deeply sorry for the confusion. Namecheap is a US-based company and we are obligated to comply with the US laws.
Therefore, we are obligated to block or otherwise fully restrict any and all usage relating to its respective App from certain Users and/or countries (including but not limited to, individuals and entities identified on the US Treasury Department’s List of Specially Designated Nationals and Blocked Parties (the “SDN List”), Iran, Sudan, Syria, Cuba, and North Korea).

You can find more details here: https://www.namecheap.com/legal/platform/terms.aspx (paragraph 7.3).

گفته تو ضوابط و شرایط هم بوده
چرا قیمتاش انقد پایینه؟
دامنه .com هم زده 30 o_O
دامین خبر ندارم شاید با دلار دولتی حساب می کنن :D یا تعرفه ها رو آپدیت نکرده باشن. اما برای vps نوشتن تخفیف میدن ، بعضی سرویس دهنده های خارجی هم با همین حدود قیمت میشه vps پیدا کرد

بلاکم کرد پولمو خورد
انگار خط قرمز همین آی پی داخل ایران هست. احتملا شهروند ایرانی خارج از کشور مشکلی نداشته باشه. اینم ازشون میپرسم ببینم چی میگن

miladsharifitedi

Registered User
لایک‌ها
1,656
سلام
راهی 100% وجود داره که برای حذف کردن رمز فایل های فشرده rar یا zip باشه؟

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
بلاکم کرد پولمو خورد

انگار خط قرمز همین آی پی داخل ایران هست. احتملا شهروند ایرانی خارج از کشور مشکلی نداشته باشه. اینم ازشون میپرسم ببینم چی میگن
خب جواب اینم دادن. همونطور بود که فکر میکردم .
گفتن:
Therefore, if you were born in a specific restricted country, yet you are not being a resident of that country at the time of using our services, you will not be affected by this policy and you are free to use our services.
بنابراین ، اگر در یک کشور محدود متولد شده اید ، اما در زمان استفاده از خدمات ما ساکن آن کشور نیستید ، تحت تأثیر این سیاست قرار نخواهید گرفت و شما می توانید از خدمات ما استفاده کنید.

اگه تو دوبی یا عراق یا کشور دیگه از سروسشون استفاده میکردی مشکلی پیش نمی اومد. با وی پی ان هم نیاید مشکلی پیش بیاد (ریسک داره)

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
سلام
راهی 100% وجود داره که برای حذف کردن رمز فایل های فشرده rar یا zip باشه؟
من چند سال پیش مشکل مشابهی داشتم، یک سری نرم افزار بودن که مشخصات پسورد رو تا حدودی میگرفتن (مثلا فقط پسورد عددی هست، یا حروف کوچیک و بزرگ و...) و تمام احتمالاتش رو تست میکردن روی فایل اگه رمزش ساده و کوتاه باشه این جواب میده اگه نه ممکنه تا چند سال زمان ببره پیدا کردنش، اما اگه رمز سختی باشه هم یک سری سایتها هم بودن که با دریافت وجه و با استفاده از سرورهای قوی این کار رو در زمان کمی انجام میدادن.
این تجربه من برای چند سال پیش بود، اما حالا که فکر میکنم قاعدتا باید راه های بهتری هم باشه :-؟

miladsharifitedi

Registered User
لایک‌ها
1,656
من چند سال پیش مشکل مشابهی داشتم، یک سری نرم افزار بودن که مشخصات پسورد رو تا حدودی میگرفتن (مثلا فقط پسورد عددی هست، یا حروف کوچیک و بزرگ و...) و تمام احتمالاتش رو تست میکردن روی فایل اگه رمزش ساده و کوتاه باشه این جواب میده اگه نه ممکنه تا چند سال زمان ببره پیدا کردنش، اما اگه رمز سختی باشه هم یک سری سایتها هم بودن که با دریافت وجه و با استفاده از سرورهای قوی این کار رو در زمان کمی انجام میدادن.
این تجربه من برای چند سال پیش بود، اما حالا که فکر میکنم قاعدتا باید راه های بهتری هم باشه :-؟
پس با این توضیح باید بیخیالش بشم

007saeed

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
با این نرم افزارهای رایگان که اصلا امکان پذیر نیست تقریبا ولی خب سرویس های آنلاین رو قبلا تست کردم، اون ها هم تقریبا همین شکل عمل میکردن و نتیجه ی دلخواه نمیداد و صرفا پسوردهای روتین رو میتونستن بدست بیارن که همونم شاید یک ساعت تست میکردن بندگان خدا

021nima

Registered User
لایک‌ها
378
باز ساعت هارو انگولک کردن :)
یکتانت برای شما هم دیشب حساب نکرده؟

بالا