GraphX
Registered User
این میهن وب هاست هم شورشو درآورده
کم مونده واسه لاگین کردن پول بخواد
واسه چی پول خواستن ای فرهاد مجیدی؟این میهن وب هاست هم شورشو درآورده
ما که سوال کردیم گفتن فروشنده باید تهران باشه و فروشنده شهرستان قبول نمیکننالان این دیجی کالا باید اجناس رو بفرستیم انبار تهران و ... یا میشه خودمونم از شهرمون ارسال داشته باشیم؟
استاد این همه قالب خارجی بهتر هست چرا از اونا استفاده نمیکنی ؟اقا کسی قالب نیکی کالا ( دیجی کالا ) رو داره؟ 300 تومن و 250 پیدا کردم ولی یکم بالا میگن تازه افزونه هام میشه حدود 100 تومن
اگه کسی کاملشو داره مثل سایت راست چین میخرم
برخی از فروشنده ها 3 یا 4 روز کاری و بیشتر هستند که بهشون نمیاد توی تهران باشنما که سوال کردیم گفتن فروشنده باید تهران باشه و فروشنده شهرستان قبول نمیکنن
به نظرم تو ثبت نام همکارش نوشته بود باید انبار تهران داشته باشی که با دیجی کالا قرار داد ببنده!برخی از فروشنده ها 3 یا 4 روز کاری و بیشتر هستند که بهشون نمیاد توی تهران باشن
اقا کسی قالب نیکی کالا ( دیجی کالا ) رو داره؟ 300 تومن و 250 پیدا کردم ولی یکم بالا میگن تازه افزونه هام میشه حدود 100 تومن
اگه کسی کاملشو داره مثل سایت راست چین میخرم
چطور؟میهن وب هاست
نقد و بررسی و مقایسه با محصولات مشابه و امتیاز دهی :general512:سایت با موضوع دیگه ای بهم پیشنهاد میکنید؟
سلام دوستان عزیز.
دو تاسوال داشتم امیدوارم بتونید راهنماییم کنید.
ممنون میشم از شما
۱. من اگر در زمینه افیلیت مارکتینگ بخوام یه سایت خارجی راه اندازی بکنم، باید سایت مجله خبری بالا بیارم؟ مثلا در مورد دیابت یه متنی منتشر کنم و در موردش توضیح بدم و زیر متن لینک محصول درمان دیابتو بزارم. در مورد محصولات دیگه هم همینکارو میکنم. لینک محصولو از امازون و کلیک بانک میگیرم.
بنظرتون موضوع سایت توو همین زمینه مجله خبری باشه؟؟؟ یا با توجه به رشته فعالیت که افیلیت هس، سایت با موضوع دیگه ای بهم پیشنهاد میکنید؟
۲. یه مورد دیگه در نظر دارم. بیام از shopify استفاده کنم و فروشگاه اینترنتی راه اندازی کنم و از سیستم دراپ شیپینگ علی اکسپرس استفاده کنم. محصولات خاص علی اکسپرس رو شناسایی کنم و باقیمت بیشتری در فروشگاه خودم بفروشم.
بنظر شما کدوم راه بهتره و نتیجه بخشه ؟؟؟؟
ممنونم.روی اولی باید خیلی وقت بزاری
دومی بهتر هست ولی زیاد کاری انجام نمیدی.
من بشخصه با تولید محتوا موافقم
دوستان دیگر هم محبت کنن نظر بدن ممنون میشم.سلام دوستان عزیز.
ممنون میشم از شما
۱. من اگر در زمینه افیلیت مارکتینگ بخوام یه سایت خارجی راه اندازی بکنم، باید سایت مجله خبری بالا بیارم؟ مثلا در مورد دیابت یه متنی منتشر کنم و در موردش توضیح بدم و زیر متن لینک محصول درمان دیابتو بزارم. در مورد محصولات دیگه هم همینکارو میکنم. لینک محصولو از امازون و کلیک بانک میگیرم.
بنظرتون موضوع سایت توو همین زمینه مجله خبری باشه؟؟؟ یا با توجه به رشته فعالیت که افیلیت هس، سایت با موضوع دیگه ای بهم پیشنهاد میکنید؟
۲. یه مورد دیگه در نظر دارم. بیام از shopify استفاده کنم و فروشگاه اینترنتی راه اندازی کنم و از سیستم دراپ شیپینگ علی اکسپرس استفاده کنم. محصولات خاص علی اکسپرس رو شناسایی کنم و باقیمت بیشتری در فروشگاه خودم بفروشم.
تحریمو چی کار میکنی؟سلام دوستان عزیز.
ممنون میشم از شما
اصلا قرار نیست توو ایران فروشی داشته باشم. مشتریان همه از خارج از کشورن.تحریمو چی کار میکنی؟
آمازون، علی اکسپرس و کلیک بانک هر سه ایرانو تحریم کردن
منظورم پول و دریافتیهاصلا قرار نیست توو ایران فروشی داشته باشم. مشتریان همه از خارج از کشورن.
حساب پی پل وریفای شده و بیزینسی قراره بگیرم که توو هند این حساب باز شده.منظورم پول و دریافتیه
راحت و به خوبی برام بک آپ خودکار ذخیره می کنهدراپ باکس
با چه افزونه ای؟ اسمش چیه؟راحت و به خوبی برام بک آپ خودکار ذخیره می کنه