• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,230
باید child theme بسازی بعد تو اون یه فایل single.php جدا بسازی یه کم داستان داره.
زیاد مهم نیست قالب آپدیت شد دوباره کد میزارم
میدونی چطوری میشه امکان گذاشتن لینک رو از کامنت برداشت؟(بدون افزونه)
کد این کار چیه حذفش کنم

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
ولی در کل این امریکا هم شورش رو دراورده با این تحریم ها،مگه خودش کلی ادعا نداره که آزادی اطلاعات باید باشه،بعد الان لابد به بهانه مرتبط بودن این خبرگزاری به اون ارگان خاص کشور ایران این حرکت بنظرم مسخره رو انجام داده،اگه اینکار بوده امریکا بعد از زدن پایگاه عین الاسد جواب ایران رو میداد.

در کل قصدم طرفداری از فرد یا شخص خاصی نبود ولی خب بین یه خارجی و ایرانی مطمنا هم وطنم رو انتخاب میکنم.

ساندیس نخورید قبل پست گذاشتن

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
با یه برنامه نویس خارجی (فکر کنم اسپانیایی بود) به توافق رسیدیم که پروژه ای رو برام انجام بده، همه چی اکی بود که یهو از دهنم در رفت ایرانیم، گفت من با ایرانیها کار نمیکنم دیگه هم جواب نداد.
بدجوری دلم گرفت، چقدر حقیر شده ایران و ایرانی.

Last edited:

miladsharifitedi

Registered User
لایک‌ها
1,656
کسی میدونه مشکل این چیه که کار نمیکنه ؟

PHP:
wget --spider -O - http://yoursite.com/info/price/cron/btc >/dev/null 2>&1

میخوام تو cpanel تو بخش cron job تنظیم کنم هر 10 دقیقه کار کنه

ولی الان با این دستور کار نمیکنه

meysam313

Registered User
لایک‌ها
82
ساندیس نخورید قبل پست گذاشتن

-واقعا براتون در وهله اول متاسفم هستم که بنده رو اینطوری قضاوت کردید،بعدم نمیدونم این چه رسمیه که هر کی تا میاد نظر شخصی خودش بیان میکنه متهم به ساندیسی و بس.یجی بازی میشه.

-خدمتون عرض کنم من با اینکه 27 سال از خدا عمر گرفتم هنوز حتی سربازی هم نرفتم چه برسه اون طرفا برم.
بعدم فارغ از اینکه نظرم رو آزادنه گذاشتم ،اون هم از طرفی کسی که تو مملکت خودم با تموم سختی هاش دارم زندگی میکنم نه از شهر مالمو سوئد،پس مطمنا دلم بیشتر از شما به حال این مملکت میسوزه(نمیگم خدای نکرده شما نگران این کشور نیستی،چون شما حتما مثل خیلی از ادم های ایرانی شاید مجبور به مهاجرت شده باشید)

-منظورم اینه که جناب وکیل الرعایا فارغ از همه پست های خوبی که تو همین انجمن گذاشتید و شاید بعضی چیز ها رو ازتون یاد گرفته باشم،ولی این جالب نیست که ما ایرانی ها بخاطر مشکلات داخلی مملکت خودمون بیایم از امریکا و غربی ها حمایت کنیم،و هم دیگه رو متهم کنیم.

-خواهش میکنم دیگه بحث رو ادامه ندید.چون دوست ندارم تایپک به بحث غیر مرتبط تبدیل بشه،اگه صحبت خاصی داشتید خصوصی بفرستید.

meysam313

Registered User
لایک‌ها
82
دوستان کسی میدونه چطوری میشه نام کاربریم رو که الان meysam313 هست رو تغییر بدم.،میخوام اسم meysam روش باشه ولی عدد 313 عوض کنم و یه عدد دیگه روش بذارم.این عدد رو از همون سال 2014 رو پروفایلم بصورت اتفاقی گذاشتم دیگه تغییرش ندادم.
فکر میکنم برای چنین سایتی مناسب نیست و باعث سوتفاهم میشه.
لطفا حتما راهنمایی کنید.

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
-واقعا براتون در وهله اول متاسفم هستم که بنده رو اینطوری قضاوت کردید،بعدم نمیدونم این چه رسمیه که هر کی تا میاد نظر شخصی خودش بیان میکنه متهم به ساندیسی و بس.یجی بازی میشه.

-خدمتون عرض کنم من با اینکه 27 سال از خدا عمر گرفتم هنوز حتی سربازی هم نرفتم چه برسه اون طرفا برم.
بعدم فارغ از اینکه نظرم رو آزادنه گذاشتم ،اون هم از طرفی کسی که تو مملکت خودم با تموم سختی هاش دارم زندگی میکنم نه از شهر مالمو سوئد،پس مطمنا دلم بیشتر از شما به حال این مملکت میسوزه(نمیگم خدای نکرده شما نگران این کشور نیستی،چون شما حتما مثل خیلی از ادم های ایرانی شاید مجبور به مهاجرت شده باشید)

-منظورم اینه که جناب وکیل الرعایا فارغ از همه پست های خوبی که تو همین انجمن گذاشتید و شاید بعضی چیز ها رو ازتون یاد گرفته باشم،ولی این جالب نیست که ما ایرانی ها بخاطر مشکلات داخلی مملکت خودمون بیایم از امریکا و غربی ها حمایت کنیم،و هم دیگه رو متهم کنیم.

-خواهش میکنم دیگه بحث رو ادامه ندید.چون دوست ندارم تایپک به بحث غیر مرتبط تبدیل بشه،اگه صحبت خاصی داشتید خصوصی بفرستید.

ببینید همین افرادی که فارس را اداره میکنن کسائی هستن که از جیب مردم خرج سانسور و نشر اکاذیب میکنن

یک زمان سایت های مارو فیلتر میکردن [همین به ظاهر شما مسئولین ایرانی ] حالا زورمون نمیرسه یک قلدر تر و بزرگترین قدرت جهان داره صدای اعتراض میشنوه به حسابشون میرسه !!!

meysam313

Registered User
لایک‌ها
82
ببینید همین افرادی که فارس را اداره میکنن کسائی هستن که از جیب مردم خرج سانسور و نشر اکاذیب میکنن

یک زمان سایت های مارو فیلتر میکردن [همین به ظاهر شما مسئولین ایرانی ] حالا زورمون نمیرسه یک قلدر تر و بزرگترین قدرت جهان داره صدای اعتراض میشنوه به حسابشون میرسه !!!

-نکته همین جاس که منم نگفتم امثال فارس نیوز یا صدا سیما خوبن(چون عموما یک طرفه مسائل رو منتشر میکنند،میتونید برید بالاتر مطلب منو دقیقتر بخونید.

-فقط نوشتم امریکایی که ادعا میکنه من طرفدار حقوق بشر و آزادی مطبوعات هستم چرا دیگه این چیزای مسخره رو هم تحریم میکنه.مضمون من همین بود

-وگرنه من خودم فارغ از گرایش سیاسی که ممکن هست داشته باشم که به خون خیلی از مسولین همین مملکت تشنه هستم.از جمله همون افرادی که امروز گرونی انداختن و فردا امدن گفتن ما تازه خودمون صبح جمعه فهمیدیم.یعنی ادم باید اینقدر بی.....شرف باشه.یا اون مجلس فشل و بی خاصیت که ما تو این چند سال داشتیم.

-ببنیند من خودم با بگیر و ببند و فیلتر الکی از پایه مخالفم مثل همون کاری که با امثال تلگرام کردن،من میگم اگه مرد و اینکاره هستن بیان با تلگرام رقابت کنه بجای اینکه انحصارگرایی کن و رقیب رو حذف کنن،یا مثلا تو همون سایت فارس نیوز بجای انتشار نظرات خاص همه ی نظرات منفی و مثبت بجز توهین رو منتشر کنن.

-حالا نمیدونم این قضیه فارس نیوز و فیلتر کردن سایت ها چقدر بهم مرتبط هست(هر چند تا حد زیادی به شما حق میدم که بعضی موقع ها بی دلیل بخاطر این فیلتر چه زحماتی ازتون هدر رفته باشه)

اما در کل بحث این بود که درست هست که ما تو کشورمون مشکلات و مسولین نادان زیاد داریم ولی دلیل بر این نمیشه که این حرکت خنده دار امریکا رو به بهونه ترو....ریست و تحریم های بعضا نمادین امریکا رو نادیده بگیرم،و پشتت به کشورمم کنم.پس هر کدوم بجای خود،آیا این نظر من دال بر ساندیسی بودن من داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
-نکته همین جاس که منم نگفتم امثال فارس نیوز یا صدا سیما خوبن(چون عموما یک طرفه مسائل رو منتشر میکنند،میتونید برید بالاتر مطلب منو دقیقتر بخونید.

-فقط نوشتم امریکایی که ادعا میکنه من طرفدار حقوق بشر و آزادی مطبوعات هستم چرا دیگه این چیزای مسخره رو هم تحریم میکنه.مضمون من همین بود

-وگرنه من خودم فارغ از گرایش سیاسی که ممکن هست داشته باشم که به خون خیلی از مسولین همین مملکت تشنه هستم.از جمله همون افرادی که امروز گرونی انداختن و فردا امدن گفتن ما تازه خودمون صبح جمعه فهمیدیم.یعنی ادم باید اینقدر بی.....شرف باشه.یا اون مجلس فشل و بی خاصیت که ما تو این چند سال داشتیم.

-ببنیند من خودم با بگیر و ببند و فیلتر الکی از پایه مخالفم مثل همون کاری که با امثال تلگرام کردن،من میگم اگه مرد و اینکاره هستن بیان با تلگرام رقابت کنه بجای اینکه انحصارگرایی کن و رقیب رو حذف کنن،یا مثلا تو همون سایت فارس نیوز بجای انتشار نظرات خاص همه ی نظرات منفی و مثبت بجز توهین رو منتشر کنن.

-حالا نمیدونم این قضیه فارس نیوز و فیلتر کردن سایت ها چقدر بهم مرتبط هست(هر چند تا حد زیادی به شما حق میدم که بعضی موقع ها بی دلیل بخاطر این فیلتر چه زحماتی ازتون هدر رفته باشه)

اما در کل بحث این بود که درست هست که ما تو کشورمون مشکلات و مسولین نادان زیاد داریم ولی دلیل بر این نمیشه که این حرکت خنده دار امریکا رو به بهونه ترو....ریست و تحریم های بعضا نمادین امریکا رو نادیده بگیرم،و پشتت به کشورمم کنم.پس هر کدوم بجای خود،آیا این نظر من دال بر ساندیسی بودن من داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شاید از عدم اگاهی کافی به موضوع است که چنین رگ غیرت ما باد میکنه !
شما به من بگو!

وقتی سپاهی که تو لیست تحریم های امریکا است !

شما انتظار داری رسانه وابسته به **** تحریم نشه ؟
اما با تروریست مذاکره نمیکنه ترامپ قمار باز !!

ادعا ازادی داره ! طوری که یک مهاجر تو کنگوره میاد به ترامپ میگه مادر فاکر !

!

meysam313

Registered User
لایک‌ها
82
شاید از عدم اگاهی کافی به موضوع است که چنین رگ غیرت ما باد میکنه !
شما به من بگو!

وقتی سپاهی که تو لیست تحریم های امریکا است !

شما انتظار داری رسانه وابسته به **** تحریم نشه ؟
اما با تروریست مذاکره نمیکنه ترامپ قمار باز !!

ادعا ازادی داره ! طوری که یک مهاجر تو کنگوره میاد به ترامپ میگه مادر فاکر !

!

-ظاهرا بحث کردن با شما بی فایده هست،چون من هر چی تو کامنت قبلی توضیح دادم که منظورم چی بوده باز شما امدی از نا آگاه بودن بنده فلسفه ساختی.
اینو مطمن باشید که اگه واقعا بخوام بحث رو باز کنم و از حال روز دقیق این مملکت بدون رودربایستی بگم که باید شاهنامه ایی بنویسم اولا نه جاش تو این تایپک و انجمن هست(پس فردا همین جا رو هم فیلتر میکن) و نه اینکه اینجا سایت سیاسی هست.
پس دلیلی نمیبینم بخوام بحث الکی کنم.پس بنده رو مطمن به نا آگاهی نکنید.

-اما مورد دوم شما ظاهرا مدافع حقوق امریکا هستید،آره درستته آمریکا زور داره،اقتصادش قوی هست و بودجه نظامی کلانی داره اما واقعیت این هست که در مقابل ایران دیگه کاری از پیش نمیبره و گزینه های روی میزش که همیشه ازشون یاد میکرد براش کاراییش رو از دست داده و فقط رو آورده به تحریم های الکی و نمادین(چون هر نوع تحریمی که تونستن رو ایران ازمایش کردن)

-و جالب تر این هست که شما نوشتید امریکا یه خبرگذاری مرتبط با تروریست رو تحریم کرده،خب چرا سیستم تروریستی امریکا که به گفته مسولین خودش تروریست های داعش رو به وجود اورده و چند روز پیش هم از ترور کردن یه فرمانده نظامی ارشد ایرانی با افتخار یاد میکنن تروریست نیست،بعد ایران تروریست هست،مگه آمریکا خدای نکرده خدا هست و اون تروریست بودن رو تعیین میکنه.

-و مورد بعدی کنکره آمریکا رو هم چند روز پیش دیدیم که ترامپ به چه حقارتی افتاده بود که کارش رسیده بود به سردار ایرانی فحش ناموسی بده.

-به هر حال این آخرین پیام من به شما در این مورد تو این تایپک بود و دیگه پاسخ بعدیتون رو نمیدم.چون فایده ایی نداره،و از اون طرف دوست ندارم دلخوری تو این لحظات آخری سالی با یه هموطنم پیش بیاد ،من دارم مستدل و واضح صحبت میکنم و میگم کشور ما از بالا دستی ها بگیر تا پایین ترها ممکن هست مشکل زیاد داشته باشه،اما دل یه غربی و آمریکایی به حال این کشور نمیسوزه و باید ما خودمون اوضاع رو بصورت داخلی حل کنیم و به هیچ بیگانه ایی ربط نداره.(کل موضوع همین هست،ایا امریکا اجازه میده ما بریم بغل کشورش پایگاه نظامی بزنیم)
پس لطفا دلخوری خودتون بی جهت بسط ندید و با حقیقت ها روبه رو شید.

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
-ظاهرا بحث کردن با شما بی فایده هست،چون من هر چی تو کامنت قبلی توضیح دادم که منظورم چی بوده باز شما امدی از نا آگاه بودن بنده فلسفه ساختی.
اینو مطمن باشید که اگه واقعا بخوام بحث رو باز کنم و از حال روز دقیق این مملکت بدون رودربایستی بگم که باید شاهنامه ایی بنویسم اولا نه جاش تو این تایپک و انجمن هست(پس فردا همین جا رو هم فیلتر میکن) و نه اینکه اینجا سایت سیاسی هست.
پس دلیلی نمیبینم بخوام بحث الکی کنم.پس بنده رو مطمن به نا آگاهی نکنید.

-اما مورد دوم شما ظاهرا مدافع حقوق امریکا هستید،آره درستته آمریکا زور داره،اقتصادش قوی هست و بودجه نظامی کلانی داره اما واقعیت این هست که در مقابل ایران دیگه کاری از پیش نمیبره و گزینه های روی میزش که همیشه ازشون یاد میکرد براش کاراییش رو از دست داده و فقط رو آورده به تحریم های الکی و نمادین(چون هر نوع تحریمی که تونستن رو ایران ازمایش کردن)

-و جالب تر این هست که شما نوشتید امریکا یه خبرگذاری مرتبط با تروریست رو تحریم کرده،خب چرا سیستم تروریستی امریکا که به گفته مسولین خودش تروریست های داعش رو به وجود اورده و چند روز پیش هم از ترور کردن یه فرمانده نظامی ارشد ایرانی با افتخار یاد میکنن تروریست نیست،بعد ایران تروریست هست،مگه آمریکا خدای نکرده خدا هست و اون تروریست بودن رو تعیین میکنه.

-و مورد بعدی کنکره آمریکا رو هم چند روز پیش دیدیم که ترامپ به چه حقارتی افتاده بود که کارش رسیده بود به سردار ایرانی فحش ناموسی بده.

-به هر حال این آخرین پیام من به شما در این مورد تو این تایپک بود و دیگه پاسخ بعدیتون رو نمیدم.چون فایده ایی نداره،و از اون طرف دوست ندارم دلخوری تو این لحظات آخری سالی با یه هموطنم پیش بیاد ،من دارم مستدل و واضح صحبت میکنم و میگم کشور ما از بالا دستی ها بگیر تا پایین ترها ممکن هست مشکل زیاد داشته باشه،اما دل یه غربی و آمریکایی به حال این کشور نمیسوزه و باید ما خودمون اوضاع رو بصورت داخلی حل کنیم و به هیچ بیگانه ایی ربط نداره.(کل موضوع همین هست،ایا امریکا اجازه میده ما بریم بغل کشورش پایگاه نظامی بزنیم)
پس لطفا دلخوری خودتون بی جهت بسط ندید و با حقیقت ها روبه رو شید.
پیام قبلی متهم کردم شمارا به کم آگاهی ! که عیب و ایراد نیست ! همه در زمینه هایی کم آگاهی داریم و ریشه مشکلات از بی اگاهی نیست بلکه در کم اطلاعاتی و آگاهی است

خوب الحمدالله هرچه بیشتر بحث میکنیم شخصیت شما مشخص میشود ! موضوع مهمی نیستش !

من برمیگردم به اصل موضوع " بعد از نوشیدن ساندیس " پیام احساسی نگذاریم

ما برای حل کردن مشکلاتمون نیاز به حمایت داریم ! حمایت دیده شدن مردم توسط غربی ها !

اگر ما مشکلات داریم ! غربی ها دنبال بیزنس با افرادی که برای ما مشکلات ایجاد کردن باشن مشکل ما صد سال سیاه حل نخواهد شد [راجع به این جمله بولد شده بیشتر فکر کنید }

ما مشکل داریم و غرب نیز صدای مشکلات ما شنیده است ! ما نیاز به غرب نداریم ! ما در این کشور متخصص در هر زمینه ای داریم ! که سیستم اجازه بده همه مشکلات از اقتصاد تا فرهنگ و محیط زیست حل خواهد شد !!!

غرب هم نیاز به منابع ما نداره ! چون این منابعی که پزش به دنیا میدیم داره بی ارزش تر و بی ارزشتر از قبل میشه

meysam313

Registered User
لایک‌ها
82
پیام قبلی متهم کردم شمارا به کم آگاهی ! که عیب و ایراد نیست ! همه در زمینه هایی کم آگاهی داریم و ریشه مشکلات از بی اگاهی نیست بلکه در کم اطلاعاتی و آگاهی است

خوب الحمدالله هرچه بیشتر بحث میکنیم شخصیت شما مشخص میشود ! موضوع مهمی نیستش !

من برمیگردم به اصل موضوع " بعد از نوشیدن ساندیس " پیام احساسی نگذاریم

ما برای حل کردن مشکلاتمون نیاز به حمایت داریم ! حمایت دیده شدن مردم توسط غربی ها !

اگر ما مشکلات داریم ! غربی ها دنبال بیزنس با افرادی که برای ما مشکلات ایجاد کردن باشن مشکل ما صد سال سیاه حل نخواهد شد

ما مشکل داریم و غرب نیز صدای مشکلات ما شنیده است ! و فهمیده است اصلاحاتی انجام نمیشود !

-بله ندانستن عیب نیست موافقم و پرسیدن بهتر هست،اما توهم بیشتر دانستن بیشتر عیب هست که ظاهرا شما بهش مبتلا هستید.و بدون اینکه پاسخی داشته باشید برای حرف هاتون (بطور مثال همین بحثی که حق با کی هست آمریکا تروریست هست یا ایران؟کدوم کشور درست میگن و چرا آمریکایی که خودش عملا ترور میکنه دیگران رو تروریست میدونه؟)خب اگه پاسخی داشتید حتما میداید؟؟؟؟نه اینکه با یه برچسب زدن به دیگران توهین ساندیس خور بودن کنی؟و در بحث انحراف ایجاد کنی؟

من میخوام برم بخوابم.حوصله بحث بیهوده با افرادی چون شما رو ندارم.

موفق باشید.

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
-بله ندانستن عیب نیست موافقم و پرسیدن بهتر هست،اما توهم بیشتر دانستن بیشتر عیب هست که ظاهرا شما بهش مبتلا هستید.و بدون اینکه پاسخی داشته باشید برای حرف هاتون (بطور مثال همین بحثی که حق با کی هست آمریکا تروریست هست یا ایران؟کدوم کشور درست میگن و چرا آمریکایی که خودش عملا ترور میکنه دیگران رو تروریست میدونه؟)خب اگه پاسخی داشتید حتما میداید؟؟؟؟نه اینکه با یه برچسب زدن به دیگران توهین ساندیس خور بودن کنی؟و در بحث انحراف ایجاد کنی؟

من میخوام برم بخوابم.حوصله بحث بیهوده با افرادی چون شما رو ندارم.

موفق باشید.

ترور کی ؟ کشتن افرادی که سم هستن ؟

آیا فعال محیط زیستی ترور کرده ؟ ایا بیزنس منی ترور کرده ؟ ایا مدافع حقوق بشر ؟ ایا یک روزنامه نگار و خبرنگار ترور کرده ؟

درمورد چه صحبت میکنید؟

ریشه دائش که از بین برد ؟ و ابوبکر بغدادی را چه کسی کشت ؟

---
فکرکنم به اندازه کافی من نیز off topic کردم ! از دوستان عذر خواهی میکنم

البته فکرکنم بحث بدی هم نبود درخصوص دامنه فارس نیوز !

شب بخیر

meysam313

Registered User
لایک‌ها
82
ترور کی ؟ کشتن افرادی که سم هستن ؟

آیا فعال محیط زیستی ترور کرده ؟ ایا بیزنس منی ترور کرده ؟ ایا مدافع حقوق بشر ؟ ایا یک روزنامه نگار و خبرنگار ترور کرده ؟

درمورد چه صحبت میکنید؟

ریشه دائش که از بین برد ؟ و ابوبکر بغدادی را چه کسی کشت ؟

---
فکرکنم به اندازه کافی من نیز off topic کردم ! از دوستان عذر خواهی میکنم

البته فکرکنم بحث بدی هم نبود درخصوص دامنه فارس نیوز !

شب بخیر

-بله الان مورد پسند واقع شد که بحث به حالت مناظره کشیده شد. و شخص بزرگوار شما بجای توهین و لفظ ساندیسی شروع کردید به یه بحث محترمانه و منطقی.
تا اینجاش خیلی خوب پیش رفتیم.ولی چیزی که از همین تعداد کلمات کوتاه هم نوشتید در وهله اول برای بنده محترم هست ولی اگه نظرم رو بخواید نظرتون کاملا سطحی و ظاهر بینانه مثل عموم مردم همین ایران هست.

-به هر حال گفتم که اینجا واقعا جاش نیست این بحث های سیاسی رو انجام بدیم. و ممکن هست مدیر های انجمن اکانت ادم رو مسدود کنن و خودشون هم به همون فیلتر چی ها پاسخگو باشند.(باز اینجا خوبه تو انجمن لیون کامپیوتر کوچکترین بحث سیاسی کنی مدیرا به ادم گیر میدن)
...........
پس به احترام همین مدیران و کاربران محترم پرشین تولز دیگه بحث رو اینجا ادامه نمیدم،اگه مایل بودید و نظری در مورد بحث بالا داشتید تو خصوصی برام بفرستید تا اونجا با هم گپ بزنیم(هر چند کمی ازتون سر همون لفظ ساندیسی دلخور هستم،چون بنده با شناختی که از خودم دارم لایقش نمیدونم وگرنه الان تو این انجمن نبودم و فقط تو امثال فارس نیوز بودم)

ولی به هر حال آرزوی خوبی ها براتون دارم و شب خوش.

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487

007saeed

کاربر فعال
لایک‌ها
3,202

ap3

کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
بحث سیاسی فایده نداره.هرکی میخواد روی عقیده خودش پافشاری کنه.
مهم اینه که در حال حاضر ایران و ایرانی در همه جای دنیا خوار و ذلیل شده.
من 4 سال پیش که اومدم ترکیه خیلی ایرانیها رو تحویل میگرفتن اما الان جوری شده که اصلا شرمت میاد بخوای جایی بگی ایرانی هستیم!
البته فقط هم دولت یا حکومت مقصر نیست خود مردم هم مقصر هستند. الان توی همین ترکیه بیشترین دزدی و دعوا و کلاهبرداری رو ایرانیها دارن سر همدیگه میزارن.
جوری شده که اینجا بری اداره پلیس و بگی سرم کلاه گذاشتن یا ازم دزدی کردن و اون طرف هم ایرانی باشه پلیس کلا میگه به ما ربطی نداره برین خودتون حلش کنید!

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176
بچه ها
پاوربانک چی پیشنهاد می کنید
قیمت مناسب

بالا