Ehsan_king99
Registered User
نودپد++ ویرایشگره پیشرفته س رو شوخی گفتی دیگه؟ویرایشگرهای پیشرفته مثل notepad++
نودپد++ ویرایشگره پیشرفته س رو شوخی گفتی دیگه؟ویرایشگرهای پیشرفته مثل notepad++
دوستان چطور میشه به لیستی از گروه های تلگرامی یک شغل خاص دسترسی پیدا کرد؟
مثلا گروه مهندسین کامپیوتر و این صحبتا
تو گوگل هر چی سرچ میکنی عموما یکسری گروه خاص و میاره
نسبت به notepadنودپد++ ویرایشگره پیشرفته س رو شوخی گفتی دیگه؟![]()
ساسپند شدهالان براتون باز میشه؟
![]()
شهریاریها
اخبار شهرستان شهریار شهریاریها نخستین پایگاه خبری و اطلاع رسانی در شهرستان شهریار، قدس، ملارد، رباط کریم، بهارستان و اسلامشهر تازه ترین اخبار و رویدادهای ورزشی، حوادث، سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی در حوزه غرب استان تهران را ارائه می دهدwww.shahriariha.com
احتمالش زیاده نت افراز بن کرده باشه.میخوام ورفای یاندکس انجام بدم ارور 403 میده!!
افزونه امنیتی و کش هم غیر فعال میکنم و کش حذف میشه باز هم فرقی نمیکنه
من دسترسی نبستم ولی میگه نمیتونه و ارور 403 میاد!
(هاست نت افراز)
host-tracker.com برسی کردم مشکل خاصی برای دسترسی نشون نمیده
چطور بفهمم مشکل از کجاست؟
مشاهده پیوست 1163946
امبد کد های اپارات با کروم نمیاد برای منم نمیاداقا قالب جناه یه بخش داره که ویدیو از اپارات میزاری ولی هر چی لینکو میزارم عمل نمی کنه. کسی میدونه داستان چیه
پیج های مشابه بهتره کاربری که با پای خودش بیاد موندگار تر از کاربریه که خودشم خبر نداشته و احساس نا امنی میکنهدوستان برای یک کانال در حال پیشترفت در تلگرام
ممبر پاپ اپ بخریم بهتره ؟
یا تبلیغات بدیم در پیج های مشابه ؟
پس تو آپارات چطور 720p استریم می کنن؟دوستان برای استریم گیم چه اینترنتی خوبه ؟
طبق اون چیزی که من سرچ کردم توییچ حداقل سرعت آپلود رو 3 تا 4 مگ عنوان کرده ولی تا اونجا که من میدونم اپراتورها هیچکدوم سرویسی با آپلود 4 مگ ندارن
نمیدونم , واسه همین دارم سوال میکنم , اپراتورهای ADSL که هیچکدوم سرعت آپلود بالا ندارن , واسه سرویس 16 مگ نهایت 1 مگ آپلود میدنپس تو آپارات چطور 720p استریم می کنن؟
سرویس 8 مگ دارم که بخاطر نویز خط بیشتر از 4 نمیشه ولی روز خوبه, بعضی مواقع شب اذیت میکنهاینترنت شما هم خیلی کند شده ؟
پس تو آپارات چطور 720p استریم می کنن؟
استریمر های اپارات یا توییچ رو نگاه کن ببین کدوم استریم خوب و با کیفیتی دارن, بهترین راهش اینه از اونا بپرسیدوستان برای استریم گیم چه اینترنتی خوبه ؟
طبق اون چیزی که من سرچ کردم توییچ حداقل سرعت آپلود رو 3 تا 4 مگ عنوان کرده ولی تا اونجا که من میدونم اپراتورها هیچکدوم سرویسی با آپلود 4 مگ ندارن
تا جایی که من دیدم adsl استفاده نمی کنن پر بازدیدها.نمیدونم , واسه همین دارم سوال میکنم , اپراتورهای ADSL که هیچکدوم سرعت آپلود بالا ندارن , واسه سرویس 16 مگ نهایت 1 مگ آپلود میدن
سرویس 8 مگ دارم که بخاطر نویز خط بیشتر از 4 نمیشه ولی روز خوبه, بعضی مواقع شب اذیت میکنه