به هیچ عنوان صفحه های اینستاگرام خریداری نکنید !
تمام مشخصات صفحه رو هم تغییر بدید باز هم با مکاتبه با اینستاگرام صفحه قابل بازیابی خواهد بود و از نظر ایسنتاگرام صفحه متعلق به کسی هست که اولین بار اکانت رو ساخته
بله
یه اایمیل ساخت میخواد دیگه مدارک هویتی و اثر انگشت که نمیگیره موقع ساخت پیج :|
خوب وقتی پیج رو میخری این اطلاعاتو ایمیل و ... رو همشو از طرف میگیری دیگهدوستمون درست میگن از نظر اینستاگرام فروش پیج غیر قانونی هست و پیج متعلق به شماره تلفن یا ایمیلی هست که اکانت باهاش ایجاد شده شما پیج رو بخری فرد اولیه میتونه با استناد به ایمیلی که داره یا شماره تلفن اکانت رو پس بگیره.
داداش های وب دو ساله اومده تو بورس - چیو تعطیل کنههای وب قبلا خیلی خوب بود ولی گویا میخواد تعطیل کنه بره، هر ده دقیقه قطع میشه یا افت سرعت داره پشتیبانی هربار میگه دوباره قطع شد تماس بگیر! میگم دفعه قبل این حرف رو زدی بازم یه طوری سرکار میزاره
مودم td-lte گرونه مثل وایمکس هم ساقط میشه!
adsl از کجا پیشنهاد میکنید؟ بعدا تغیر رویه نده مثل های وب خراب کنه
ویسگون چرا تغیر ایمیل نداره؟!!
کلوب، میشه کامنت ها رو بست؟
البته مشروط بر اینکه بتونی با پشتیبانی اینستاگرام ارتباط برقرار کنی که اونم کار حضرت فیل!!به هیچ عنوان صفحه های اینستاگرام خریداری نکنید !
تمام مشخصات صفحه رو هم تغییر بدید باز هم با مکاتبه با اینستاگرام صفحه قابل بازیابی خواهد بود و از نظر ایسنتاگرام صفحه متعلق به کسی هست که اولین بار اکانت رو ساخته
البته مشروط بر اینکه بتونی با پشتیبانی اینستاگرام ارتباط برقرار کنی که اونم کار حضرت فیل!!![]()
مورد شما دقیقا کی بوده ؟تجربه من برعکس شماست یه پیج 160 کا داشتیم پیج تتو بود
نمیدونم چی شد هک شد یا چی شد یهو لاگ اوت شده بود و اطلاعات رو قبول نمیکرد ولی پیج بود و طرف پست میداد که فهمیدیم هک شده
ایمیل زدیم حدود 3 ساعت بعد جواب دادن و گفتن یوزر و پسور فعلیو روی برگه بنویس به همراه کدی که برات پیامک کردیم این شماره موبایل که 4 رقم اخرش اینه و جلوی صورتت سلفی بده
بعد از ارسال پیج باز شد و گفتن ( ترجمه ) : عمیقا برای این مشکل متاسفیم راحتی کاربران برای ما بسیار مهم است و .....
پشتیبانیشون حرف نداره البته بعیدم نیست امریکایی هستن
تاریخ دقیق Thursday, December 12, 2019مورد شما دقیقا کی بوده ؟
مورد من تقریبا یکی دوماه قبل بود , و ظاهرا سیستم پشتیبانی اینستاگرام تغییر کرده , قبلا در قسمت مشکلات در ورود یه گزینه داشته دقیقا با عنوان " اکانت من هک شده "
که از اون طریق میرفتید و اقدام میکردید و دقیقا همین پروسه ای که شما گفتید رو طی میکردید و اکانت باز میشد
ولی جدیدا کلا اون گزینه اکانت من هک شده از لیست پشتیبانی حذف شده و بقیه موارد هم وقتی ارسال میکنید یه ایمیل براتون میاد که یه سری اطلاعات کلی میخواد
مثل دستگاهی که اکانت روی اون فعال بود , آخرین زمان فعالیت و ....
تا زمانیکه این گزینه ها رو بصورت دقیق جواب ندید , هرچقدر هم ایمیل بدید چون سیستم بصورت رباتیک هست نتیجه ای نمیده
من شاید بالای 200 تا سایت رو چک کردم که 80-90% کاربرا دقیقا همین مشکل رو داشتن و شاید فقط تعداد انگشت شماری تونسته بودن به اون مرحله ای که شما گفتید برسن
حتی پیج ایسنتاگرام در فیسبوک هم چک کردم که کلی آدم اونجا داشتن فحش میدادنبخاطر این سیستم مسخره پشتیبانی
به هر حال من و چند نفر دیگه که هرکاری کردیم نتونستیم از مرحله اول سوالات اینستا عبور کنیم و در نهایت خسته شدیم و بیخیال پیج شدیم
به نظر میاد یه نفر دیگه هک شده و ایمیل شما رو برای ریکاوری اکانت اون طرف قرار دادنچند روزه همه اش برام ایمیل فراموشی رمز میاد که یک کاربر دیگه رو خطاب قرار داده
اینکه پرایسینگ داشت موقع ثبت نامNodeBB
دمو
![]()
NodeBB Community
A community to talk about development and ask questions about NodeBB modern forum softwarecommunity.nodebb.org
ورود دو مرحله ای رو فعال کنید دیگه هر چی هم ایمیل اومد اهمیت ندین.چی کار کنیم که اکانت اینستاگراممون هک نشه؟
چند روزه همه اش برام ایمیل فراموشی رمز میاد که یک کاربر دیگه رو خطاب قرار داده
NodeBB
دمو
![]()
NodeBB Community
A community to talk about development and ask questions about NodeBB modern forum softwarecommunity.nodebb.org
اینکه پرایسینگ داشت موقع ثبت نام
اونا self-hosted هستن با پشتیبانی
نسخه سورس باز گیت هاب هست:
![]()
GitHub - NodeBB/NodeBB: Node.js based forum software built for the modern web
Node.js based forum software built for the modern web - NodeBB/NodeBBgithub.com