• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

miladsharifitedi

Registered User
لایک‌ها
1,656
به هیچ عنوان صفحه های اینستاگرام خریداری نکنید !
تمام مشخصات صفحه رو هم تغییر بدید باز هم با مکاتبه با اینستاگرام صفحه قابل بازیابی خواهد بود و از نظر ایسنتاگرام صفحه متعلق به کسی هست که اولین بار اکانت رو ساخته

بله
یه اایمیل ساخت میخواد دیگه مدارک هویتی و اثر انگشت که نمیگیره موقع ساخت پیج :|
دوستمون درست میگن از نظر اینستاگرام فروش پیج غیر قانونی هست و پیج متعلق به شماره تلفن یا ایمیلی هست که اکانت باهاش ایجاد شده شما پیج رو بخری فرد اولیه میتونه با استناد به ایمیلی که داره یا شماره تلفن اکانت رو پس بگیره.
خوب وقتی پیج رو میخری این اطلاعاتو ایمیل و ... رو همشو از طرف میگیری دیگه
اینجوری ها هم نیست طرف بخواد این کارو کنه راحت بتونه
شما همه اطلاعاتو ازش گرفتی ته تهش این کارو کنه هم راحت شکایت کن پوستشو بکن

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,288
های وب قبلا خیلی خوب بود ولی گویا میخواد تعطیل کنه بره، هر ده دقیقه قطع میشه یا افت سرعت داره پشتیبانی هربار میگه دوباره قطع شد تماس بگیر! میگم دفعه قبل این حرف رو زدی بازم یه طوری سرکار میزاره
مودم td-lte گرونه مثل وایمکس هم ساقط میشه!
adsl از کجا پیشنهاد میکنید؟ بعدا تغیر رویه نده مثل های وب خراب کنه :mad:

ویسگون چرا تغیر ایمیل نداره؟!!
کلوب، میشه کامنت ها رو بست؟
داداش های وب دو ساله اومده تو بورس - چیو تعطیل کنه
یادش بخیر اینقدر اومدنش به بورس باحال بود - مدیرش گروه تلگرامی ساخته بود با سهامدارا چت میکرد خخخخ - سهامدارا میرفتن پی ویش میگفتن امروز چرا فروختی قیمتو آوردی پایین اون قسمت میخورد میگفت والا من نبودم :D سسخلی بود واسه خودش

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
به هیچ عنوان صفحه های اینستاگرام خریداری نکنید !
تمام مشخصات صفحه رو هم تغییر بدید باز هم با مکاتبه با اینستاگرام صفحه قابل بازیابی خواهد بود و از نظر ایسنتاگرام صفحه متعلق به کسی هست که اولین بار اکانت رو ساخته
البته مشروط بر اینکه بتونی با پشتیبانی اینستاگرام ارتباط برقرار کنی که اونم کار حضرت فیل!! :rolleyes:
یکی از آشنایان یه پیج داشت با نزدیک 4K فالوور , هک شد و تغییر ایمیل داده شد. دو مرحله ای و شماره تلفن هم ثبت نشده بود, هرچقدر تلاش برای بازیابی کردیم نشد که نشد.
منظور از نشد اینه که پشتیبانی اینستاگرام بصورت ربات هست و یه سری سوالات پیشفرض رو ازت میپرسه و این جواباها توسط شخص بررسی نمیشه
بعد از جواب دادن چند روز بعد میدیدم دوباره همون سوالها تکراری میشد , یکی دوبار هی این مراحل رو گذروندیم آخرش هیچی به هیچی

در قسمت راهنمای خود اینستاگرام هم در مورد هک شدن اکانت راهنمایی گذاشته بود که چطور بازیابی کنیم و گزینه ای رو درخواست میکرد که در بخش بازیابی اصلا وجود نداشت!! ظاهرا راهنما مال نسخه های قدیمی تر بوده

کلی هم تو نت تحقیق کردم دیدم همه همین مشکل رو دارن و عده معدود و انگشت شماری بودن که تونسته بودن از این پروسه سوالهای ربات بگذرن تا بتونن اکانتشون رو پس بگیرن

حتی یادمه یه مطلبی خوندم که یکی تجربه شخصی خودش رو نوشته بود که 7-8 ماه طول کشید تا تونسته بود این پروسه رو رد کنه

miladsharifitedi

Registered User
لایک‌ها
1,656
البته مشروط بر اینکه بتونی با پشتیبانی اینستاگرام ارتباط برقرار کنی که اونم کار حضرت فیل!! :rolleyes:

تجربه من برعکس شماست یه پیج 160 کا داشتیم پیج تتو بود
نمیدونم چی شد هک شد یا چی شد یهو لاگ اوت شده بود و اطلاعات رو قبول نمیکرد ولی پیج بود و طرف پست میداد که فهمیدیم هک شده

ایمیل زدیم حدود 3 ساعت بعد جواب دادن و گفتن یوزر و پسور فعلیو روی برگه بنویس به همراه کدی که برات پیامک کردیم این شماره موبایل که 4 رقم اخرش اینه و جلوی صورتت سلفی بده
بعد از ارسال پیج باز شد و گفتن ( ترجمه ) : عمیقا برای این مشکل متاسفیم راحتی کاربران برای ما بسیار مهم است و .....
پشتیبانیشون حرف نداره البته بعیدم نیست امریکایی هستن

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
تجربه من برعکس شماست یه پیج 160 کا داشتیم پیج تتو بود
نمیدونم چی شد هک شد یا چی شد یهو لاگ اوت شده بود و اطلاعات رو قبول نمیکرد ولی پیج بود و طرف پست میداد که فهمیدیم هک شده

ایمیل زدیم حدود 3 ساعت بعد جواب دادن و گفتن یوزر و پسور فعلیو روی برگه بنویس به همراه کدی که برات پیامک کردیم این شماره موبایل که 4 رقم اخرش اینه و جلوی صورتت سلفی بده
بعد از ارسال پیج باز شد و گفتن ( ترجمه ) : عمیقا برای این مشکل متاسفیم راحتی کاربران برای ما بسیار مهم است و .....
پشتیبانیشون حرف نداره البته بعیدم نیست امریکایی هستن
مورد شما دقیقا کی بوده ؟
مورد من تقریبا یکی دوماه قبل بود , و ظاهرا سیستم پشتیبانی اینستاگرام تغییر کرده , قبلا در قسمت مشکلات در ورود یه گزینه داشته دقیقا با عنوان " اکانت من هک شده "
که از اون طریق میرفتید و اقدام میکردید و دقیقا همین پروسه ای که شما گفتید رو طی میکردید و اکانت باز میشد

ولی جدیدا کلا اون گزینه اکانت من هک شده از لیست پشتیبانی حذف شده و بقیه موارد هم وقتی ارسال میکنید یه ایمیل براتون میاد که یه سری اطلاعات کلی میخواد
مثل دستگاهی که اکانت روی اون فعال بود , آخرین زمان فعالیت و ....

تا زمانیکه این گزینه ها رو بصورت دقیق جواب ندید , هرچقدر هم ایمیل بدید چون سیستم بصورت رباتیک هست نتیجه ای نمیده
من شاید بالای 200 تا سایت رو چک کردم که 80-90% کاربرا دقیقا همین مشکل رو داشتن و شاید فقط تعداد انگشت شماری تونسته بودن به اون مرحله ای که شما گفتید برسن
حتی پیج ایسنتاگرام در فیسبوک هم چک کردم که کلی آدم اونجا داشتن فحش میدادن :D بخاطر این سیستم مسخره پشتیبانی

به هر حال من و چند نفر دیگه که هرکاری کردیم نتونستیم از مرحله اول سوالات اینستا عبور کنیم و در نهایت خسته شدیم و بیخیال پیج شدیم

miladsharifitedi

Registered User
لایک‌ها
1,656
مورد شما دقیقا کی بوده ؟
مورد من تقریبا یکی دوماه قبل بود , و ظاهرا سیستم پشتیبانی اینستاگرام تغییر کرده , قبلا در قسمت مشکلات در ورود یه گزینه داشته دقیقا با عنوان " اکانت من هک شده "
که از اون طریق میرفتید و اقدام میکردید و دقیقا همین پروسه ای که شما گفتید رو طی میکردید و اکانت باز میشد

ولی جدیدا کلا اون گزینه اکانت من هک شده از لیست پشتیبانی حذف شده و بقیه موارد هم وقتی ارسال میکنید یه ایمیل براتون میاد که یه سری اطلاعات کلی میخواد
مثل دستگاهی که اکانت روی اون فعال بود , آخرین زمان فعالیت و ....

تا زمانیکه این گزینه ها رو بصورت دقیق جواب ندید , هرچقدر هم ایمیل بدید چون سیستم بصورت رباتیک هست نتیجه ای نمیده
من شاید بالای 200 تا سایت رو چک کردم که 80-90% کاربرا دقیقا همین مشکل رو داشتن و شاید فقط تعداد انگشت شماری تونسته بودن به اون مرحله ای که شما گفتید برسن
حتی پیج ایسنتاگرام در فیسبوک هم چک کردم که کلی آدم اونجا داشتن فحش میدادن :D بخاطر این سیستم مسخره پشتیبانی

به هر حال من و چند نفر دیگه که هرکاری کردیم نتونستیم از مرحله اول سوالات اینستا عبور کنیم و در نهایت خسته شدیم و بیخیال پیج شدیم
تاریخ دقیق Thursday, December 12, 2019

خوب ببین طبیعیه نتونی برگردونی این مدلی چون اگه قرار باشه این مدلی پیج برگرده که نمیشد
حالا نمیدونم ولی پشتیبانیشون برای من که خوب بود

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,230
سایت های serp کسی میشناسه که ایران هم داخل لیستش باشه؟
یه تعداد مثل این هستن ولی سرکاری!
georanker .com/local-rank-checker
یه چیزی که فیک نباشه الکی اسم ایران رو بزاره

Last edited:

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,288
چی کار کنیم که اکانت اینستاگراممون هک نشه؟
چند روزه همه اش برام ایمیل فراموشی رمز میاد که یک کاربر دیگه رو خطاب قرار داده

mg6

Registered User
لایک‌ها
1,627
سلام خدمت وبمسترین و وبمسترات
اسکریپت یا اپ برای قرعه کشی آنلاین چیزی سراغ دارید؟ پولی هم باشه فرقی نداره (بهترم هست)
مثلا 1000 تا یوزر داریم که می خوام اسمشون وارد قرعه کشی بشه و بشه شانس یوزر هارو هم تعیین کرد (2 یا چند برابر در نظر گرفت)

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
به نظر میاد یه نفر دیگه هک شده و ایمیل شما رو برای ریکاوری اکانت اون طرف قرار دادن :D

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
یدونه سایت خوب واسه فروش نمیذارن اینجا

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
چی کار کنیم که اکانت اینستاگراممون هک نشه؟
ورود دو مرحله ای رو فعال کنید دیگه هر چی هم ایمیل اومد اهمیت ندین.

helpmasteri

Registered User
لایک‌ها
1,637
اقا افزونه ای هست بشه لیست علاقه مندی کاربرا رو دید؟ ( محصول)

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176
خوب فارس سازش هست؟
سئو برام مهم هست
پلاگینی داره که بشه ازش به عنوان خبرخوان استفاده کرد
هدفم اینه لینک های دامینم زیاد شه

راستی بچه ها برای wp افزونه خبرخوان وجود داره؟
بشه از RSS سایت های دیگه توش استفاده کرد؟
NodeBB
دمو
اینکه پرایسینگ داشت موقع ثبت نام
اونا self-hosted هستن با پشتیبانی
نسخه سورس باز گیت هاب هست:

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176
بنظرم مثله phpbb می خوره سیستمش.. مخصوصا کد هاش

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176
اگر هم دوست دارید تو مراسم اختتامیه دوازدهمین جشنواره وب و موبایل ایران شرکت کنید. سداد حامی شده تا ۵۰ نفر امکان داشته باشن با کد تخفیف saddad از یه تخفیف ۵۰درصدی برای خرید بلیط عمومی شرکت در مراسم اختتامیه استفاده کند. این کد تخفیف فقط برای ۵۰ نفر اول که ثبت نام کنند. قابل استفاده است.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176
حامی های جشنواره همیشه به ما کمک میکنن که امکانی رو فراهم کنید که شرکت کنندگان بیشتری بتونن به مراسم اختتامیه بیان. امسال خوشحالیم که شرکت رب‌رمز هم در کنار ماست و شما می تونید امروز و فردا با کد تخفیف webramz از تخفیف ۵۰درصدی برای ثبت نام در مراسم اختتامیه استفاده کنید.

بالا