این رمز پویا مگه جلوی فیشینگ رو نمی گیره دیگه چی میخوان اینا؟درگاه های واسط چرا اینقدر سخت گیر شدن (سلفی با مدارک)
بانک کارمزد نداره که من ملت دارم کارمزد ندارهآیا میدانید درگاه سامان 1 درصد تا سقف 4000 تومان از هر تراکنش کارمزد میگیره
درگاه pay .ir هم 1 درصد تا 5000 تومان
فقط درگاه سامان enamad هم میخواد :|
آیا میدانید درگاه سامان 1 درصد تا سقف 4000 تومان از هر تراکنش کارمزد میگیره
درگاه pay .ir هم 1 درصد تا 5000 تومان
فقط درگاه سامان enamad هم میخواد :|
مسخره ها ما نخواهیم این هدیه رو کی رو باید ببینیمشاید باورت نشه از همون لحضه که اس ام اس اومد 100 گیگ واریز شد سرعتم 100 کیلوبایتم نمیشه جالب اینه از خود سایت isp یه فایل دانلود کردم سرعت بالا بود قشنگ ولی هزار تا لینک دیگه چک کردم زیر 50 کیلو
این لینکی که دادی لینک پست نیست، لینک جوین شدن هست (تو خود آدرس Joinchat داره) باهاش خود کانال باز میشه. لینک به پست اینجوری هست
من چندساله درگاه نداشتم ولی قبلا که کار میکردم پاسارگاد خیلی خوبی بود پشتیبانی عالی داشت . بهپرداخت خیلی اذیت میکرد اون زمان ... الان رو نمیدونمملت نداره سامانو گفتم
دستشون درد نکنه لطف کردن، من که دارم به پرداخت میگیرم.
درگاه pay هم میزارم به انتخاب کاربر، کارمزد هم خودشون بدن![]()
مگه نمیشه چند تا درگاه با همدیگه داشته باشی روی سایتت؟هنوز شروع نکرده درگاه ملت سایت منم مشکل داره خطای 23 میده. تیکت زدم گفتن تا 24 ساعت دیگه جواب میدیم.
خطای 23 سرچ کردم میگن مشکل کارته در حالی که برای من قبل از ورود به درگاه این خطا رو میده...
برنامه خوبیه ولی لیست لینک میدم هیچ عملی انجام نمیده! لیست import کردی داخلش؟![]()
4K Video Downloader | Free Video Downloader for PС, macOS and Linux
The simplest video downloader, ever! Download video and audio from YouTube and similar services on macOS, PC and Linux absolutely for free!www.4kdownload.com
پس ملت همون سرطانی هست که بودههنوز شروع نکرده درگاه ملت سایت منم مشکل داره خطای 23 میده. تیکت زدم گفتن تا 24 ساعت دیگه جواب میدیم.
خطای 23 سرچ کردم میگن مشکل کارته در حالی که برای من قبل از ورود به درگاه این خطا رو میده...
خطای 23 برای کارته ؟ درکاه ارتباطی با کارت نداره مگه موقه پرداختهنوز شروع نکرده درگاه ملت سایت منم مشکل داره خطای 23 میده. تیکت زدم گفتن تا 24 ساعت دیگه جواب میدیم.
پاسارگاد هم تو سایت نوشته سند میخواد!
ترمینال تست حذف شده ؟از همون موقع که خواستم تست کنم خطای 23 میداد. حالا ببینم پشتیبانی چی میگه.
یه فایلی فرستادن مشخصات آیپی و آدرس سایت و پورت و... همه چی رو دقیق وارد کردم مگه اینکه خودشون اشتباه ثبت کرده باشن.
$pay = new Mellat($client,1324888,'user','pass');
هاست اشتراکی فرق داره مثلا میهن وب هاست یادمه میرفتی تو یه قسمتی آی پی درگاه زده بود یا نت افراز هم همی نمدلی تو ایمیل اکانت که میفرستاد دوتا آی پی داده بود تو قسمت کاربریش هم آی پی ها متفاوتهکلمه "تست" ننوشته بود. نوشته 8 ساعت بعد از دریافت این ایمیل صبر کنید بعد تراکنش انجام بدید.
هاست اشتراکیه، از پشتیبانی پرسیدم گفت همین آیپیه. پینگ میگیری آیپی درست میده دیگه؟
اون Mellat کلاسش کجاست؟
require_once ('class.mellat.php');
$client = new nusoap_client('https://bpm.shaparak.ir/pgwchannel/services/pgw?wsdl');
$err = $client->getError();
$pay = new Mellat($client,1324888,'user','pass');
نیازی نیست فالور زیاد سودم ندارهبه نظرتون برای پیج نمونه کار فالور گرفتن (مثلا 1-2 هزار) بهتره یا همینطوری طبیعی ؟
اگر هیچی فالور ندارید 500 تا دونه بزنید به سرعت پیشرفت خیلی کمک میکنهبه نظرتون برای پیج نمونه کار فالور گرفتن (مثلا 1-2 هزار) بهتره یا همینطوری طبیعی ؟
خط خدماتی گرفته بودیم بعد هزاران مشکل داشت و سانسورش از سانسور صدا و سیمای میلی بیشتر بود !دوستان راه حل ارسال پیامک به لیست سیاه به غیر از خط خدماتی چی هست ؟
ارسال انبوه مد نظر نیست برای مشتریان سایت میخوام