• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,429
درگاه های واسط چرا اینقدر سخت گیر شدن (سلفی با مدارکo_O)

miladsharifitedi

Registered User
لایک‌ها
1,656
آیا میدانید درگاه سامان 1 درصد تا سقف 4000 تومان از هر تراکنش کارمزد میگیره
درگاه pay .ir هم 1 درصد تا 5000 تومان

فقط درگاه سامان enamad هم میخواد :|
بانک کارمزد نداره که من ملت دارم کارمزد نداره

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,429
آیا میدانید درگاه سامان 1 درصد تا سقف 4000 تومان از هر تراکنش کارمزد میگیره
درگاه pay .ir هم 1 درصد تا 5000 تومان

فقط درگاه سامان enamad هم میخواد :|
1 % مبلغ تراکنش تا سقف 7,000 تومان
گرون کردن عقبی :D

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
شاید باورت نشه از همون لحضه که اس ام اس اومد 100 گیگ واریز شد سرعتم 100 کیلوبایتم نمیشه جالب اینه از خود سایت isp یه فایل دانلود کردم سرعت بالا بود قشنگ ولی هزار تا لینک دیگه چک کردم زیر 50 کیلو
مسخره ها ما نخواهیم این هدیه رو کی رو باید ببینیم

سرعت منم افتضاح شده

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
این لینکی که دادی لینک پست نیست، لینک جوین شدن هست (تو خود آدرس Joinchat داره) باهاش خود کانال باز میشه. لینک به پست اینجوری هست

خوب منم لینک خصوصی دارم اما جوین نمیاد قبلش وارد کانال میشه

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,429
ملت نداره سامانو گفتم

دستشون درد نکنه لطف کردن، من که دارم به پرداخت میگیرم.
درگاه pay هم میزارم به انتخاب کاربر، کارمزد هم خودشون بدن :D
من چندساله درگاه نداشتم ولی قبلا که کار میکردم پاسارگاد خیلی خوبی بود پشتیبانی عالی داشت . بهپرداخت خیلی اذیت میکرد اون زمان ... الان رو نمیدونم

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,505
هنوز شروع نکرده درگاه ملت سایت منم مشکل داره خطای 23 میده. تیکت زدم گفتن تا 24 ساعت دیگه جواب میدیم.
خطای 23 سرچ کردم میگن مشکل کارته در حالی که برای من قبل از ورود به درگاه این خطا رو میده...
مگه نمیشه چند تا درگاه با همدیگه داشته باشی روی سایتت؟

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,230
کسی نرم افزار دانلود از یوتیوب میشناسه که فایل تکس واردش کنم دسته جمعی دانلود کنه؟
برنامه خوبیه ولی لیست لینک میدم هیچ عملی انجام نمیده! لیست import کردی داخلش؟

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,429
هنوز شروع نکرده درگاه ملت سایت منم مشکل داره خطای 23 میده. تیکت زدم گفتن تا 24 ساعت دیگه جواب میدیم.
خطای 23 سرچ کردم میگن مشکل کارته در حالی که برای من قبل از ورود به درگاه این خطا رو میده...
پس ملت همون سرطانی هست که بوده :D
به نظرم پاسارگاد رو تست کن من ملت و پارسیان گرفتم و آخرسر پاسارگاد گرفتم (20 دقیقه بعد از تکمیل مدارک درگاه وصل شد)

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
خطای 23 برای کارته ؟ درکاه ارتباطی با کارت نداره مگه موقه پرداخت
خطای 23 برای خطای امنیتی هست برای فعال نشدن و معتبر نبودن پذیرنده هستش
آخرین باری که درگاه ملت انجام دادم این مدلی بود که باید قبل از فعال شدن ترمینالی که بهت ایمیل کردن باید یه خرید تست انجام بدی و تاییدش کنی تو سایتت و بعد فعال میکنن
خطای 23 : یا مشکل از ip پذیرنده هستش یا مشکل معتبر نشناختن پذیرنده و فعال نبودنش
توی سایتت هم اگر با var_dump چک کنی میبینی که خطای access denied برمیگردونه که مشکل از طرف ملته یا فعال نکرده یا ip مشکل داره ( ip درگاه با ip هاست فرق داره ها )

Last edited:

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
پاسارگاد هم تو سایت نوشته سند میخواد!

درست کردن سند و اجاره نامه که کاری نداره ،
من آدرس سایت هام خونه پدریم هست ، برای اداره امور مالیاتی و درگاه که سند خواستن ، فقط برای کنترل
درگاه رو کپی سند رو دادم

برا دارایی هم یه اجاره نامه 10 ساله نوشته ام برای خونه پدرم با اجاره ماهانه 1000 تومن
دستی نوشتم قبول کردن ، فقط باید یچیزی تو پرونده باشه همین

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
از همون موقع که خواستم تست کنم خطای 23 میداد. حالا ببینم پشتیبانی چی میگه.
یه فایلی فرستادن مشخصات آیپی و آدرس سایت و پورت و... همه چی رو دقیق وارد کردم مگه اینکه خودشون اشتباه ثبت کرده باشن.
ترمینال تست حذف شده ؟
چون من یادمه باید یه خرید تستی میزدی و بعد تایید میکردی و اگر درست انجام شده باشه ترمینال خودتو فعال میکردن و خطای 23 هم خطای امنیتی هست که برای معتبر نبودن پذیرنده که همون فعال نبودن درگاهه
ترمینال تست این بود
PHP:
$pay = new Mellat($client,1324888,'user','pass');

اینو تست کن اگه درگاهت فعال نباشه تو result که برمیگردونه NotVerified هست و اگر فعال باشه Verified برمیگردونه که مشکلی نداره و میتونی استفاده کنی

اگر هاستت اشتراکیه ip درگاه پرداخت با ip خود هاست فرق داره اگر هم سرور داری که هیچ همون ip خودته

کلا درگاه ملت یه کم اذیت میکنه اونم به خاطر امنیته چون ملت api برای واریز و برداشت خودکار میده زیادی حساسه ولی امکاناتش تو درگاهای ایران حرف نداره

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
کلمه "تست" ننوشته بود. نوشته 8 ساعت بعد از دریافت این ایمیل صبر کنید بعد تراکنش انجام بدید.
هاست اشتراکیه، از پشتیبانی پرسیدم گفت همین آیپیه. پینگ میگیری آیپی درست میده دیگه؟
اون Mellat کلاسش کجاست؟
هاست اشتراکی فرق داره مثلا میهن وب هاست یادمه میرفتی تو یه قسمتی آی پی درگاه زده بود یا نت افراز هم همی نمدلی تو ایمیل اکانت که میفرستاد دوتا آی پی داده بود تو قسمت کاربریش هم آی پی ها متفاوته

تو الان درگاهت فعال نشده هنوز

کلاس class.mellat.php که باید لودش کنی تو صفحت

PHP:
require_once ('class.mellat.php');

$client = new nusoap_client('https://bpm.shaparak.ir/pgwchannel/services/pgw?wsdl');
$err = $client->getError();

$pay = new Mellat($client,1324888,'user','pass');

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,230
از داخل چند رسانه ای وردپرس ، متن جایزگزین و alt یه عکس رو گذاشتم ، حالا هر مطلبی که این عکس رو داره استفاده میکنه باید متن جایگزین هم بزاره ولی داخل سورس صفحه متن جایگزین خالیه! کش هم پاک کردم با مرورگر دیگه تست کردم ولی هیچی نشون نمیده ، اگر عکس آپلود کنم و متن جایگزین بزارم و داخل مطلب عکس رو انتخاب کنم و بزارم مشکلی نداره ولی عکسی که قبلا وجود داشته از داخل چند رسانه ای روی عکس متن جایگزین بزارم روی مطالب متن جایگزین نمیاد! مشکل از کجاست؟

#########

هنوز این مشکل قدیمی رو دارم
میشه همزمان یک متن و یک عکس لینک بشن؟ کد لینک میزنم ولی خود وردپرس اصلاح میکنه و جدا لینک میشن, میخوام بجای اینکه دو بار یک لینک تکراری بزارم, عکس و متن یک کد لینک داشته باشن. همچین چیزی اصلا جزء استاندارد هست و میشه انجام داد؟

Last edited:

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,771
به نظرتون برای پیج نمونه کار فالور گرفتن (مثلا 1-2 هزار) بهتره یا همینطوری طبیعی ؟

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,429
دوستان راه حل ارسال پیامک به لیست سیاه به غیر از خط خدماتی چی هست ؟
ارسال انبوه مد نظر نیست برای مشتریان سایت میخوام

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,429
به نظرتون برای پیج نمونه کار فالور گرفتن (مثلا 1-2 هزار) بهتره یا همینطوری طبیعی ؟
اگر هیچی فالور ندارید 500 تا دونه بزنید به سرعت پیشرفت خیلی کمک میکنه

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
دوستان راه حل ارسال پیامک به لیست سیاه به غیر از خط خدماتی چی هست ؟
ارسال انبوه مد نظر نیست برای مشتریان سایت میخوام
خط خدماتی گرفته بودیم بعد هزاران مشکل داشت و سانسورش از سانسور صدا و سیمای میلی بیشتر بود !
لینکای کوتاه رو گیر میداد تایید نمیشد

کلمات ارز دیجیتال و بیت کوین و ... تایید نمیشد

سمتش نرو ارزش نداره

بهترین کار استفاده از مودم و خط خودته نرم افزارای زیادی هم هست که دقیقا مثل پنل sms بهت امکانات میده مثل امکان ارسال با زمانبندی ارسال فقط به ایرانسل یا همراه اول و ....

بالا