miladsharifitedi
Registered User
- نوشتهها
- 997
- لایکها
- 1,656
خوب اگر پرداختت خارج از برنامست که مشکلی نداره خودت یه گیف گوگل بخر یا ویزا کارت پرداخت کن حسابتو شارژ کن و انشتار اپ هم اموزشش تو نت هست بزن تصویری اموزش دادن کاری نداره راحتهسلام بخاطر اینکه این مشکل رو نداشته باشیم از وردپرس استفاده کردیم و درون برنامه نیست پرداخت وارد صفحه وب میشه....
میشه بیشتر توضیح بدی برنامه نویس ما گویا از ماژول های آماده استفاده میکنه و بلد نیست...
من هم به هیچ وجه وقت نداشتم بجز ساخت اکانت هاست کاری کنم اما بازم هر روز ما رو برای کاری معطل کرد.
من بلد نیستم فقط من خودم اندروید استودیو نصب کرده بودم با اطلاعات خودم خروجی میگرفتم همش میزد برنامه نویس شناخته نشد نگو به خاطر همون key هست دادیم برنامه نویسمون خروجی گرفت و درست شد ولی بعدش همون برنامه نویس برامون درست کرد گفت اپ رو میفرستیم گوگل بررسی میکنن و key خود مارو تایید میکنن که دیگه این خطا نده
چرا 2 میلیون؟ وقتی پرداخت درون برنامه نداره همون 25 دلار حق سالیانه هستش اونم فقط یه بار گفتن باید پرداخت کنیماکانت گوگل پلی که بسته نشه باید حداقل 2میلیون تومن هزینه کنی ( علاوه بر دردسرهاش ) چون اون پرداخت باید به اسم صاحب اکانت باشه و..
بنظرم میتونی برای انتشار از این سایت استفاده کنی . تو اکانت خودشون منتشر میکنن
این سایتی که دادی قیمت نزده
چقدر میگیره برای انتشار اپ؟