• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

miladsharifitedi

Registered User
لایک‌ها
1,656
سلام بخاطر اینکه این مشکل رو نداشته باشیم از وردپرس استفاده کردیم و درون برنامه نیست پرداخت وارد صفحه وب میشه....

میشه بیشتر توضیح بدی برنامه نویس ما گویا از ماژول های آماده استفاده میکنه و بلد نیست...

من هم به هیچ وجه وقت نداشتم بجز ساخت اکانت هاست کاری کنم اما بازم هر روز ما رو برای کاری معطل کرد.
خوب اگر پرداختت خارج از برنامست که مشکلی نداره خودت یه گیف گوگل بخر یا ویزا کارت پرداخت کن حسابتو شارژ کن و انشتار اپ هم اموزشش تو نت هست بزن تصویری اموزش دادن کاری نداره راحته
من بلد نیستم فقط من خودم اندروید استودیو نصب کرده بودم با اطلاعات خودم خروجی میگرفتم همش میزد برنامه نویس شناخته نشد نگو به خاطر همون key هست دادیم برنامه نویسمون خروجی گرفت و درست شد ولی بعدش همون برنامه نویس برامون درست کرد گفت اپ رو میفرستیم گوگل بررسی میکنن و key خود مارو تایید میکنن که دیگه این خطا نده
اکانت گوگل پلی که بسته نشه باید حداقل 2میلیون تومن هزینه کنی ( علاوه بر دردسرهاش ) چون اون پرداخت باید به اسم صاحب اکانت باشه و..
بنظرم میتونی برای انتشار از این سایت استفاده کنی . تو اکانت خودشون منتشر میکنن
چرا 2 میلیون؟ وقتی پرداخت درون برنامه نداره همون 25 دلار حق سالیانه هستش اونم فقط یه بار گفتن باید پرداخت کنیم
این سایتی که دادی قیمت نزده
چقدر میگیره برای انتشار اپ؟

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176
بچهه ا
تاپیک اصلی وب مستر سرعت لودش اوکی شده؟

psdtohtml.ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
دوستان چند تا سایت انگلیسی مربوط به آموزش سئو معرفی کنید که مطالبش بروز باشه

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
وبمسترهای خارجی خیلی عجیبن

مثلا طرف یه کلمه کلیدی با 50 sv انتخاب میکنه روش کار میکنه و بالا میاردش هزار جور ترس و لرز و هزینه و خرید بک لینک و این مسائل

بعدوبمستر ایرانی میاد یه کلمه با 50k sv رو انتخاب میکنه با 500 تا بک لینک اسپم و کمترین محتوی سایتش رو میاره بالا

007saeed

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
وبمسترهای خارجی خیلی عجیبن

مثلا طرف یه کلمه کلیدی با 50 sv انتخاب میکنه روش کار میکنه و بالا میاردش هزار جور ترس و لرز و هزینه و خرید بک لینک و این مسائل

بعدوبمستر ایرانی میاد یه کلمه با 50k sv رو انتخاب میکنه با 500 تا بک لینک اسپم و کمترین محتوی سایتش رو میاره بالا
Sv چیه؟
باز چیو مخفف کردی مومن

irandac

Registered User
لایک‌ها
88
به نظرتون یه پست اختصاصی ایجاد کنیم برای تحلیل وبسایت اعضا مثلا یکی سایتشو معرفی کنه بقیه دوستان نظرات خودشون رو درمورد مزایا و معایب سایت اعلام کنن این بررسی فاکتور های مثل رابط کاربری ، محتوا ،تبلیغ نویسی ، سئو ، تحلیل رقبا ، و هرچیزی که در چنته دوستان هست شامل میشه با این کار میتونیم عیب و ایرادات سایت و کسب و کارمون رو برطرف کنیم و یه چیزی هم یاد بگیریم و از تجربیات هم دیگه برای رشد کسب و کارمون استفاده کنیم . یاحق

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,771
uncox داره دوره آموزش ساخت بازی شبیه fortnite میسازه
ترند بعدی هر ایرانی یک بازی مشابه (Not Really) فورتنایته
چون اینجا انجمن خاصیه خواستم زودتر از بقیه در جریان باشید
منتظر پروژه های "تکمیل سورس ساده بازی مشابه فورتنایت" با بودجه "250-500 هزارتومان" داخل سایت پونیشا و بودجه "5-100 هزار تومان" داخل سایت پارسکدرز هم باشید
باید یه دوره لالایی ضبط کنه برای خوابوندن بچه با اون مدل اموزش دادنش

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
این وبمسترای خارجی خیلی کارشون درسته

طرف یه تیم تربیت میکنه همه کاراشو میسپره بهم

توی ایران دو نفر کنار هم نیم ساعت نمیتونن دووم بیارن و میپرن بهم اخرش هم کدوم با نصف اطلاعات ناقصش میره یه سایت میزنه اون یکی هم میره سراغ کار خودش

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,230

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
یه نکته جالب دیگه ای که در مورد این aff marketing و تفاوتای نوع ایرانی و خارجی هستش میزان نتیجه دهی یا فروش از ترافیک هستش

طرف از 300 تا ورودی گوگل 4 تا 5 فروش داره

من الان 180 تا ورودی گوگل دارم یدونه محصولم از دیجیکالا نتونستم بفروشم

البته شاید دیجی کالا این وسط کلاه برداری میکنه

007saeed

کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
به نظرتون یه پست اختصاصی ایجاد کنیم برای تحلیل وبسایت اعضا مثلا یکی سایتشو معرفی کنه بقیه دوستان نظرات خودشون رو درمورد مزایا و معایب سایت اعلام کنن این بررسی فاکتور های مثل رابط کاربری ، محتوا ،تبلیغ نویسی ، سئو ، تحلیل رقبا ، و هرچیزی که در چنته دوستان هست شامل میشه با این کار میتونیم عیب و ایرادات سایت و کسب و کارمون رو برطرف کنیم و یه چیزی هم یاد بگیریم و از تجربیات هم دیگه برای رشد کسب و کارمون استفاده کنیم . یاحق
هر معرفی در این تایپ یک گزارش محتوای مغایر با قوانین :D

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
یه نکته جالب دیگه ای که در مورد این aff marketing و تفاوتای نوع ایرانی و خارجی هستش میزان نتیجه دهی یا فروش از ترافیک هستش

طرف از 300 تا ورودی گوگل 4 تا 5 فروش داره

من الان 180 تا ورودی گوگل دارم یدونه محصولم از دیجیکالا نتونستم بفروشم

البته شاید دیجی کالا این وسط کلاه برداری میکنه
1587133913040.png

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
یعنی حسرت به دل موندم که یکی از سایت هایی که تا حالا فروختم حتی ۱درصد پیشرفت داشته باشه
یا بعد یک ماه ولش میکنن به امون خدا، یا داون میشه یا افت شدید میکنه یا دامنه رو تمدید نمیکنن

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
یعنی حسرت به دل موندم که یکی از سایت هایی که تا حالا فروختم حتی ۱درصد پیشرفت داشته باشه
یا بعد یک ماه ولش میکنن به امون خدا، یا داون میشه یا افت شدید میکنه یا دامنه رو تمدید نمیکنن
قرار بود پیشرفت کنه که نمی فروختیشون :D

hosseinmousavi7

Registered User
لایک‌ها
401
دوستان بنظرتون ارزش دامینی که قبلا پیشنهاد ۶ تومانی داشته ، به این قیمت بدم بره؟
مزایده گذاشته بودم

بالا