• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

MixMkv

Registered User
لایک‌ها
137
اگه دستت سریع شده باشه حساب کن ببین چقدر وقتتو میگیره اگه ساعتی میارزید هم میتونه خوب باشه
برا من یک سریال 700 خطی حدود 4-5 ساعت زمان میبرده, که من حوصله نمیکنم پشت سر هم ترجمه کنم, بین ترجمه میرم اینور و اونور, وب گردی می کنم و ... :Dسر از 8 ساعتی در میاره. چندان تو فکر سرعتی انجام دادنش نیستم, ترجمه خوبی باشه, تایپ کلمات درست باشه ...
مثلا ساعتی 20 تومن , پنج ساعتش میشه 100 تومن. ایا این هزینه برای ترجمه نرمال است و مترجم ها در این حد میگیرن! ایا با این هزینه قبول می کنن! ...

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
برا من یک سریال 700 خطی حدود 4-5 ساعت زمان میبرده, که من حوصله نمیکنم پشت سر هم ترجمه کنم, بین ترجمه میرم اینور و اونور, وب گردی می کنم و ... :Dسر از 8 ساعتی در میاره. چندان تو فکر سرعتی انجام دادنش نیستم, ترجمه خوبی باشه, تایپ کلمات درست باشه ...
مثلا ساعتی 20 تومن , پنج ساعتش میشه 100 تومن. ایا این هزینه برای ترجمه نرمال است و مترجم ها در این حد میگیرن! ایا با این هزینه قبول می کنن! ...
تو بحث فیلم و سریال مخصوصا سریال سرعت حرف اول و میزنه چون مثلا با سایتی که همکاری میکنی می خواد جز اولین زیرنویس ها باشه قطعا ، بنظرم تو همون سایت سابسنس پیام بده بپرس از مترجما ببین تعرفه کار چطوره

MixMkv

Registered User
لایک‌ها
137
تو بحث فیلم و سریال مخصوصا سریال سرعت حرف اول و میزنه چون مثلا با سایتی که همکاری میکنی می خواد جز اولین زیرنویس ها باشه قطعا ، بنظرم تو همون سایت سابسنس پیام بده بپرس از مترجما ببین تعرفه کار چطوره
برای اینکه ساب سریال سریع منتشر بشه, معمولا 2-3 تا مترجم با هم ترجمه میکنن و می بینید بعد از انتشار سریال دو ساعت بعدش زیرنویس منتشر شده. سریالی که 6 ساعت زمان ترجمش هست, سه تایی با هم ترجمه میکنن ظرف دو ساعت منتشر میشه. تنهایی هرکاری کنی نمیتونی زودتر از تیمی ها منتشر کنی.
حالا به امید خدا ببینم کسی جوابم رو میده. ممنون.

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
رفتم فیس بوک یه اکانت ساختم (سواستفاده ابزاری برا بازدید)
یه عکس دخترونه گذاشتم پروفایلم و شروع کردم تو گروه های به‌روز ۲۰ نفری رو ادد کردم (بیشتر از این در روز امکان مسدودی زیاده)
به چند دقیقه نرسید که ۷ ۸ تاییشون درخواست دوستیمو قبول کردن
دیدم پیامه که پشت پیام میاد، اما نامفهوم و برره ای
اول فکر کردم دارن مسخره میکنن تا اینکه فهمیدم به کاهدون زدم و همه از دم افغانی بودن :(

MVGroup

Registered User
لایک‌ها
180
برای اینکه ساب سریال سریع منتشر بشه, معمولا 2-3 تا مترجم با هم ترجمه میکنن و می بینید بعد از انتشار سریال دو ساعت بعدش زیرنویس منتشر شده. سریالی که 6 ساعت زمان ترجمش هست, سه تایی با هم ترجمه میکنن ظرف دو ساعت منتشر میشه. تنهایی هرکاری کنی نمیتونی زودتر از تیمی ها منتشر کنی.
حالا به امید خدا ببینم کسی جوابم رو میده. ممنون.
سلام.
مترجم‌های حرفه‌ای که خیلی معروف هستن و با سایت‌های پربازدید کار می‌کنن، برای هر خط 300 تومان می‌گیرن.
مترجم‌های نیمه‌حرفه‌ای خطی 200 تومان می‌گیرن.
مترجم‌های معمولی هم خطی 100 تومان.
اون 40-50 هزار تومان برای 700 خط اصلاً مناسب نیست.

MixMkv

Registered User
لایک‌ها
137
سلام.
مترجم‌های حرفه‌ای که خیلی معروف هستن و با سایت‌های پربازدید کار می‌کنن، برای هر خط 300 تومان می‌گیرن.
مترجم‌های نیمه‌حرفه‌ای خطی 200 تومان می‌گیرن.
مترجم‌های معمولی هم خطی 100 تومان.
اون 40-50 هزار تومان برای 700 خط اصلاً مناسب نیست.
خدا خیرت بده

007saeed

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
برای هر قسمت سریال ۴۵ دقیقه ای حداقل باید ۴۵۰ تومن پرداختی باشه وگرنه نمیصرفه ( حداقل گفتم تازه )
سریال های اکشن و ... باز میتونه قیمت کمتر باشه چون دیالوگ کمتری داره ولی سریال های خانوادگی و عاشقانه چون دیالوگ بیشتری داره و اصطلاحات سخت تری هم توش به کار میره باید بیشتر باشه

meisam78

Registered User
لایک‌ها
20
سلام تو ایران سئو کار حرفه ای (حرف اول) کی میزنه؟

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,771
برای هر قسمت سریال ۴۵ دقیقه ای حداقل باید ۴۵۰ تومن پرداختی باشه وگرنه نمیصرفه ( حداقل گفتم تازه )
سریال های اکشن و ... باز میتونه قیمت کمتر باشه چون دیالوگ کمتری داره ولی سریال های خانوادگی و عاشقانه چون دیالوگ بیشتری داره و اصطلاحات سخت تری هم توش به کار میره باید بیشتر باشه
چهل تومن برای زیرنویس چ و ر ن میارزه ولی :D

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
دوستان فیس بوکی
به طور مثال ما ۱۰۰۰تا دوست داریم، و تصمیم میگیریم یه page بزنیم
اون ۱۰۰۰تا دوست رو میشه انتقال داد به اون صفحه ؟

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,230
برای عکس ، ریسایز دسته جمعی چطور میشه انجام داد با این شرط که اگر طول یا عرض بزرگتر از مثلا هزار پیکسل بود ریسایز کنه به سایز هزار و اگر کوچیکتر بود هیچ تغیری نده ؟

دوستان فیس بوکی
به طور مثال ما ۱۰۰۰تا دوست داریم، و تصمیم میگیریم یه page بزنیم
اون ۱۰۰۰تا دوست رو میشه انتقال داد به اون صفحه ؟
حتی دو نفر هم ادد کنی ، اسپم و مسدود شدن اکانت
فیسبوک خیلی سختگیر تر و شخمی تر از گذشته شده

aramblog

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
این برای سئو روز نیست؟
سئو روز پول و گرفت دیگه تو رو نمی شناسه. می گه برو هر کاری که دوست داری بکن!
تجربش رو دارم.
نه مستقل کار میکنه قبلا آموزشا رو داخل سئو روز قرار میداد.
کارشون ربطی به هم ندارن.

ali998

Registered User
لایک‌ها
779
نه مستقل کار میکنه قبلا آموزشا رو داخل سئو روز قرار میداد.
کارشون ربطی به هم ندارن.
قبلا در یک سیستم کلاهبردار کار می کرد و مشکلی هم نداشت. (کلا دو نفر بودن، این بود و دوستش)
پس الان هم باید نسبت بهش دقت لازم رو کرد.

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
معجزه ای بنام دختر
دوستان توجه کنید که توی فیسبوک اگه درخوست دوستی زیاد باشه (مثلا ۲۰ تا یه جا) ممکنه مسدود شی
اما اگه با یه اکانت و اسم دخترانه و یه عکس فیک وارد شید و توی یکی دوتا گروه پشتی با عنوان "عضو جدیدم" ارسال کنید
بدون اینکه کار خاصی انجام بدید، مردم حضور در صحنه وارد عمل میشن و رگباری درخواست دوستی ارسال میکنند
من خیلی راحت میتونم تو یه روز ۵هزار تا رو ادد کنم
تصویر زیر فقط چندساعت وقتمو گرفت، اونم فقط برای تایید درخواست ها نه چیز دیگه

1587475738162.png

سوال اینجاست، اگه بیشتر ۵هزار تا رو بخای ادد کنی باید چیکار کنی؟

1587478668390.png

Last edited:

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,230
میخوام تمام ورودی های موبایل با ای ام پی گوگل باز بشن
فقط با دامنه گوگل نه ای ام پی خود سایت
از صفر تا صد مراحل چی کار باید انجام بدم؟
یعنی در این مورد چیزی نمیدونم کسی راهنمایی داره برای ای ام پی دامنه گوگل؟
یه طوری باشه که پیشنمایش قبل از اجرای ای ام پی بشه ببینم
و اگر بعد از اجرا منصرف بشم با اینکه از دامنه خود گوگل ای ام پی گرفتم اینا ارور 404 حساب میشن؟

اگه بیشتر ۵هزار تا رو بخای ادد کنی باید چیکار کنی؟
فالوور نامحدوده فقط فرند محدودیت 5 هزار تا داره بیشتر شدن میتونن فالو کنن
من وقتی یون مورد نظر در دسترس نباشه اصلا طرفش نمیرم نمیدونم این نر ها چطور هر کی از هر جا که بود میرن دنبالش!!

Last edited:

miladsharifitedi

Registered User
لایک‌ها
1,656
راهی هست که بشه یک سایت رو اندازه فونت مطالبشو بزرگتر کرد؟
یک سایتی رو هر روز میخونم مطالبشو طولانی هم هستن چون سایز فونت مطالبش 12px هست چشمو طولانی مدت اذیت میکنه
راهی هست وقتی میخوایم مطالبو بخونیم برای ما سایز فونت مثلا بشه 18px یا تغییراتی تو قالبش بدیم برای خودمون؟
یعنی یه جورایی شخصی سازی کنیم css سایت رو برای خودمون

miladsharifitedi

Registered User
لایک‌ها
1,656
برای کروم و فایرفاکس اینو سرچ کنی چند مورد افزونه هست:
custom css extension firefox یا custom css extension chrome

دوستان کسی میدونه سایت trendyol.com چندتا محصول داره؟
سایت مپ رو چک کردم حدود 25 میلیون محصول داره که به نظر نمیاد درست باشه. تعداد محصولات فعال رو نتونستم پیدا کنم.
تشکر برای فایرفاکس بود و درست شد

بالا