سلام . پلتفرم یا منبع معتبر برای تبلیغات شبکه اجتماعی یه بیزینس کوچک چی پیشنهاد میدین ؟
دیدوگرامسلام . پلتفرم یا منبع معتبر برای تبلیغات شبکه اجتماعی یه بیزینس کوچک چی پیشنهاد میدین ؟
یک طرفه س مشخص نمیشهاین شبکه های تلویزیونی هم مثه سایت شمارنده دارن؟یعنی مثلا نشون میده چند نفر فلان برنامه رو دیدن . یا چند نفر شبکه رو دیدن . یا چند نفر الان دارن میبینن
تقریبا از بازخورد تبلیغات مشخص میشهاین شبکه های تلویزیونی هم مثه سایت شمارنده دارن؟یعنی مثلا نشون میده چند نفر فلان برنامه رو دیدن . یا چند نفر شبکه رو دیدن . یا چند نفر الان دارن میبینن
آفیس ورد یه افزونه داره به اسم ویراستیار، میتونی استفاده کنی برای اصلاح متنبرنامه ای برای تصحیح متن فارسی دارید؟
virastlive خوبه اما افزونه کرومش خرابه
ویرایشگر آنلاینشم خطا میده
خود برنامه ورد و نرم افزار پاک نویس رو چک کردم زیاد جالب نبودند
میخوام از pdf کپی کنم که املای کلمه ها به هم میخوره
قبلا یادمه یکی اینجا معرفی کرد اگر کسی میدونه اسمشو بگهدوستان نرم افزاری هست که توی کامپیوتر بشه باهاش تبلیغات انبوه پیامکی فرستاد ؟
مثلا مودم 4g ایرانسلو بشناسه و با استفاده از سیم کارتمون تبلیغ انبوه بفرسته
روی ورد های جدید نصب نمیشهآفیس ورد یه افزونه داره به اسم ویراستیار، میتونی استفاده کنی برای اصلاح متن
soft98.ir/software/office/2585-Virastyar.html
یه سری ربات هس تبدیل به لینک میکنن البته اگه تک فایله فک نکنم تبدیل کننبهترین راه برای دانلود 30 گیگ تو تلگرام چیه ؟
میشه مستقیم انتقالش بدم تو هاستم ؟ یا مثلا لینک دانلود مستقیم داشته باشم ازش؟
از این استفاده کنبهترین راه برای دانلود 30 گیگ تو تلگرام چیه ؟
میشه مستقیم انتقالش بدم تو هاستم ؟ یا مثلا لینک دانلود مستقیم داشته باشم ازش؟
شخصیت بهتر و فاخر تر از این بانو نبود برای مثال؟چطوری میشه شبکه های اجتماعی رو به این شکل آورد توی نتایج سرچ برند؟ یوست یه قسمت داره برای معرفی ولی در عمل کاری انجام نمیده
مشاهده پیوست 1184542
شخصیت بهتر و فاخر تر از این بانو نبود برای مثال؟
تازه اطلاعیه افزایش قیمت زده 30 درصد رفت رو قیمتاداشتم هاستینگ اکثر سایت های پربازدید رو چک میکردم پشمام ریخت
همه هاست دی ال :|
یعنی یه هاستینگ در حد هاست دی ال نداریم؟؟؟؟
تازه اطلاعیه افزایش قیمت زده 30 درصد رفت رو قیمتا
واقعا حرف ندارن سه ساله دارم باهاشون کار میکنم تعداد تیکت های ارسالیم ۶تاهم نمیشهداشتم هاستینگ اکثر سایت های پربازدید رو چک میکردم پشمام ریخت
همه هاست دی ال :|
یعنی یه هاستینگ در حد هاست دی ال نداریم؟؟؟؟