• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
کرون جاب دایرکت ادمین اصلا قابل اطمینان نیس.
یه بار اجرا میشه یه بار نمیشه میذاری هر دقیقه ران شه لاگ هارو چک می‌کنی میبینی ساعتی یه بارم اجرا نشده
ابعاد ۴۰۰۰ تا عکس رو می‌خوام با php تغییر بدم اگه درست اجراشده بود دو دقیقه ای تموم بود الان دو ساعت طول کشیده.

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
یه بار اجرا میشه یه بار نمیشه میذاری هر دقیقه ران شه لاگ هارو چک می‌کنی میبینی ساعتی یه بارم اجرا نشده
ابعاد ۴۰۰۰ تا عکس رو می‌خوام با php تغییر بدم اگه درست اجراشده بود دو دقیقه ای تموم بود الان دو ساعت طول کشیده.
سایت هایی هست که همینکارو میکنن برات منظورم در مورد کرون جابه

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
من به دفعات توی سال های اخیر، از کرون جاب دایرکت ادمین استفاده کردم و هیچوقت همچین مشکلی ندیدم
معمولا در وحله اول، مشکل توی کامند کرون جاب یا تنظیمات زمان هست
و سپس مسائلی مثل مشکل اسکریپت یا حتی مشکل سرور نیز ممکنه دخیل باشه

007saeed

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
3,202

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
سرویس پوش نوتیفیکیشن برای بازدید جواب می ده ؟

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
سایت هایی هست که همینکارو میکنن برات منظورم در مورد کرون جابه

آره easy cron رو قبلا استفاده کرده بودم ولی اکانت رایگانش هر ۲۰ دقیقه یکبار کرون‌ رو‌ اجرا می‌کنه.

من به دفعات توی سال های اخیر، از کرون جاب دایرکت ادمین استفاده کردم و هیچوقت همچین مشکلی ندیدم
معمولا در وحله اول، مشکل توی کامند کرون جاب یا تنظیمات زمان هست
و سپس مسائلی مثل مشکل اسکریپت یا حتی مشکل سرور نیز ممکنه دخیل باشه
احتمالا مشکل از سرور بود ولی دیگه حوصلم تیکت زدن و پیگیری نداشتم با asp.net و سی شارپ تمامشونو تبدیل کردم به webp

Mohammad_Vazin

Registered User
لایک‌ها
1,190
محسن مدحج کیست ؟ کسیه که برنامه نویسی بلد نیست ولی برنامه نویسی تدریس میکنه چون مارکتینگ بلده :D یه شیاده دقیقا مثه ماهان تیموری:D

مشکلت دقیقا چیه؟
چیکار کرده؟ خخخ
میشناسمش...
متاسفانه خیلی ها این مشکلو با این افرای که گفتی دارند...

Mohammad_Vazin

Registered User
لایک‌ها
1,190
منطق این جملت عین جمله هیچکسه که میگه: من رپ کنم چون شرتم سفیده

پ.ن: سایتش 7000 ایرانه

سلام یادته فیس نما اومد بالا یه مدتی؟
البته 7 هزار ایران هم دلایلی داره...

Eyeless

Registered User
لایک‌ها
509
مشکلت دقیقا چیه؟
چیکار کرده؟ خخخ
میشناسمش...
متاسفانه خیلی ها این مشکلو با این افرای که گفتی دارند...
یارو داره آموزش و تبلیغ زبون سی شارپ میکنه بعد سایت خودش که محصولاتش میفروشه وردپرس هست. این دقیقا یعنی داره به شعور مخاطب و مشتری توهین میکنه
داره میگه آموزش ساخت اپ موبایل میدم سایت خودش اپ نداره.
داره طراحی رابط کاربری خفن میزاره و با رنگبندی های حرفه ای میگه من این آموزشارو میدم بعد سایت خودش قیافش دوزار نمیرزه.
میگه من ماهی 400-500 میلیون درامد دارم از برنامه نویسی بعد هی زرت زرت اینور اونور تو پیج های شخمی تبلیغ میده.
هر کی ماهی اینقدر درامد داشته باشه مطمنن میره یجایی سرمایه گذاری میکنه مثل دبی یا ترکیه یا بورس کشورهای اروپایی بخصوص بورس آمریکا
حالا اگر من اشتباه میگم شما بیا من توجیه کن با دلیل منطقی من میرم محصولاتش میخرم.

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
یارو داره آموزش و تبلیغ زبون سی شارپ میکنه بعد سایت خودش که محصولاتش میفروشه وردپرس هست. این دقیقا یعنی داره به شعور مخاطب و مشتری توهین میکنه
داره طراحی رابط کاربری خفن میزاره و با رنگبندی های حرفه ای میگه من این آموزشارو میدم بعد سایت خودش قیافش دوزار نمیرزه.
میگه من ماهی 400-500 میلیون درامد دارم از برنامه نویسی بعد هی زرت زرت اینور اونور تو پیج های شخمی تبلیغ میده.
هر کی ماهی اینقدر درامد داشته باشه مطمنن میره یجایی سرمایه گذاری میکنه مثل دبی یا ترکیه یا بورس کشورهای اروپایی بخصوص بورس آمریکا
حالا اگر من اشتباه میگم شما بیا من توجیه کن با دلیل منطقی من میرم محصولاتش میخرم.
والا من این یارو رو نمیشناسم ولی منطق حرفات کشته منو :D مثلا میگی سی شارپ آموزش میده چرا سایتش وردپرسه ! مثلا دوتا زبان دیگه بلد باشه باید تقسیم کنه سایت با هر زبون یکم کد بنویسه ایا؟
در کل ولی کسی که برنامه نویس حرفه ای باشه و ماهی 500 دربیاره نمیاد آموزش بده بیکار نیست دردسر های سر و کله زدن با نوآموز اونم تو برنامه نویسی رو به جون بخره همه این داستانا جنبه تبلیغاتی دارن.

Mohammad_Vazin

Registered User
لایک‌ها
1,190

ایشون آبادانی هستند.
خواهرشون آموزشگاه فنی و حرفه ای آزاد دارند.

یک ریال هزینه تبلیغات نمی کنند.

بله موافقم باید استاندارد کار بشه...

توهین به شعور مخاطب ربطی به بازاریابی و... نداره. کاملا با حرفهات موافقم.

منم حتما بهش منتقل می کنم.

پ.ن: ممکنه اینجا رو بخونند میخوام یه خاطره تعریف کنم از خودش و خواهرش که یه سمینار فن بیان برگزار کردند بنده خدا خودش نمیتونست صحبت کنه.. خخخ

Eyeless

Registered User
لایک‌ها
509
والا من این یارو رو نمیشناسم ولی منطق حرفات کشته منو :D مثلا میگی سی شارپ آموزش میده چرا سایتش وردپرسه ! مثلا دوتا زبان دیگه بلد باشه باید تقسیم کنه سایت با هر زبون یکم کد بنویسه ایا؟
در کل ولی کسی که برنامه نویس حرفه ای باشه و ماهی 500 دربیاره نمیاد آموزش بده بیکار نیست دردسر های سر و کله زدن با نوآموز اونم تو برنامه نویسی رو به جون بخره همه این داستانا جنبه تبلیغاتی دارن.
نه داداش من دقت نکردی من میگم کسی که داره این همه ادعا میکنه تو سی شارپ باید یه CMS اختصاصی بزنه حداقل برای سایت خودش یا نه ؟ نه بیاد از یک CMS رایگان استفاده کنه

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
با یه قسمت هایی از حرفت مخالفم با یه قسمت هایی موافق.
دلیل نمیشه اینکه طرف آموزش سی شارپ میفروشه باید سایت خودش هم حتما باید با سی شارپ طراحی شده باشه.
مایکروسافت که خودش خالق سی شارپه اومده وبسایت ویژوال استودیو که IDE برنامه نویسی سی شارپه رو با وردپرس طراحی کرده ! ایناها این لینک لاگین وردپرس
اینکه میگه آموزش ساخت اپ موبایل میدم ولی سایت خودش اپلیکیشن نداره هم منطقی نیس.شاید سایت خودش نیاز به اپلیکیشن نداره !
ولی در کل اره قبول دارم وقتی کسی چیزی رو آموزش میده باید خودش تو اون حوزه واقعا خبره باشه.
وقتی آموزش طراحی قالب سایت میدی،قالب سایت خودت باید واقعا خوب و حرفه ای طراحی شده باشه چون یه جورایی رزومه ات محسوب میشه.
اما من میشناسم و هستن برنامه نویس های خبره و کاربلدی که وقتی سایت یا وبلاگ خودشون رو نگاه میکنی حالت به هم میخوره که من نمیدونم دلیلش چیه.شاید اینکه میگن کوزه گر از کوزه شکسته آب میخوره درست باشه.
اینی ام که گفته من ماهی 400-500 میلیون از برنامه نویسی درامد داره رو هم من شخصا باور نمیکنم چون کسی که سالی شش میلیارد درآمد داره باید خیلی بیشتر از این حرفا اسم در کرده باشه

Eyeless

Registered User
لایک‌ها
509
چه ربطی به موضوع داشت

سایتی که بازدید زیادی نداره رو با وردپرس میشه خیلی سریعتر استارت زد.
و کسی که برنامه نویسی میکنه حتما با کامپیوترش این کارو میکنه. چه نیازی به اپ هست؟
در مورد اینکه چقدر درآمد داره هم من خبر ندارم. ولی مگه کار سختیه؟ یه سری دوره با کیفیت پایین ضبط کرده که خیلی وقتشو نگرفته، الانم برای پشتیبانی و تولید محتوا میتونه ماهی 2 تومن بده به یه نفر 10 برابرشو دربیاره.
من میگم کسی که ادعا داره باید قدرت خودشو نشون بده تو اون زبان با سی شارپ میشه اپ موبایل زد میشه وب سایت زد میشه نرم افزار ویندوز زد پس چرا برای خودش اینکار نمیکنه ؟!
شما برو دیزاین سایتشو ببین و بعد برو تبلیغی که برای آموزش دیزاین پکیجشم میکنه ببین
تو یکی از تبلیغاتش کلی کتاب برنامه نویسی گزاشته بود روی هم و از کتابهای برنامه نویسی بد میگفت میگفت چرا الکی وقتتون تلف میکنید برای این کتاب بعد تو یه استوری امد تبلیغ کتابهای برنامه نویسی یک پیج اینستاگرامی کرد آدرس پیجشم خواستی بهت میدم.
من تمام حرفم اینه وقتی یکی میاد تو یک زبان برنامه نویسی ادعا مکینه و پکیجی که میفروشه بر پایه همون زبان هست چرا نباید یک CMS اختصاصی با همون زبان نداشته باشه؟! چرا سایتش نباید دیزاین حرفه ای نداشته باشه ؟!

Eyeless

Registered User
لایک‌ها
509
با یه قسمت هایی از حرفت مخالفم با یه قسمت هایی موافق.
دلیل نمیشه اینکه طرف آموزش سی شارپ میفروشه باید سایت خودش هم حتما باید با سی شارپ طراحی شده باشه.
مایکروسافت که خودش خالق سی شارپه اومده وبسایت ویژوال استودیو که IDE برنامه نویسی سی شارپه رو با وردپرس طراحی کرده ! ایناها این لینک لاگین وردپرس
اینکه میگه آموزش ساخت اپ موبایل میدم ولی سایت خودش اپلیکیشن نداره هم منطقی نیس.شاید سایت خودش نیاز به اپلیکیشن نداره !
ولی در کل اره قبول دارم وقتی کسی چیزی رو آموزش میده باید خودش تو اون حوزه واقعا خبره باشه.
وقتی آموزش طراحی قالب سایت میدی،قالب سایت خودت باید واقعا خوب و حرفه ای طراحی شده باشه چون یه جورایی رزومه ات محسوب میشه.
اما من میشناسم و هستن برنامه نویس های خبره و کاربلدی که وقتی سایت یا وبلاگ خودشون رو نگاه میکنی حالت به هم میخوره که من نمیدونم دلیلش چیه.شاید اینکه میگن کوزه گر از کوزه شکسته آب میخوره درست باشه.
اینی ام که گفته من ماهی 400-500 میلیون از برنامه نویسی درامد داره رو هم من شخصا باور نمیکنم چون کسی که سالی شش میلیارد درآمد داره باید خیلی بیشتر از این حرفا اسم در کرده باشه
مایکروسافت که این قسمت ویژوال استدیوش روی سابدامینش هست اما خب شرکت های بزرگ از کلی زبان و فریمرک استفاده میکنند مثلا همین دیجی کالا هم قسمت دیجی کالا مگش با وردپرس هست با اینکه خودش داره از یک فریمورک اختصاصی که خودش با PHP درست کرده استفاده میکنه همونطور که خودتم گفتی من تمام حرفم اینه که خودت از پاراگراف دوم به بعد گفتی
متوجم که سایتش اصلا نیازی به اپ موبایل نداره چون محصولات انگشت شماری داره اما خب بازم برای نشون دادن تو اینکه حرفه ای هستی از نظر من لازم هست
در مورد دیزاین نظری ندارم ولی یرای سایتی که رنکش 7000 ایرانه نمیرزه وقت بزاری سی ام اس اختصاصی بنویسی.
شما داری از یه دیدگاه دیگه به قضیه نگاه میکنی و من هرچی میگم شما متوجه منظور بنده نمیشید 1 سایت فروشگاهی در همین حد سایت ایشون نهایت بخواد خیلی آروم کار کنه 10 روز زمانش میگیره
شما وقتی میخوای بری سفارش یک لوگو یا هر چیزی بدی قبلش میبینی طرف لوگوی برند خودش چطور طراحی کرده بعد میری سراغ نمونه کاراش همینطور که نمیری بگی داداش من لوگو میحوام خدایی میگی ؟!
من میگم هرکس باید نشون بده قدردتشو تو زمینه کاریش

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
نه داداش من دقت نکردی من میگم کسی که داره این همه ادعا میکنه تو سی شارپ باید یه CMS اختصاصی بزنه حداقل برای سایت خودش یا نه ؟ نه بیاد از یک CMS رایگان استفاده کنه
بحث زمان و انرژی هست چیزی که به بهترین نحوه وجود داره و آپدیت میشه رو بشینی بنویسی دیوانگیه ! بعد فکر کن هر چی احتیاج داری باید بشینی کد بزنی و کلی وقت هدر بره. ولی کسی که حرفه ای هست رو از رو پروژه هاش میشه شناخت و معیار نمونه کاره الان تو همین انجمن کد نویس هایی خیلی خوب و مسلطی وجود داره که حتی سایتم ندارن.
حالا این داداشمون هم آموزش میده کد نویس که نیست مدرس هستش

بالا