دسترسی روت میخوان بهتریناش.اگر نرم افزار ریکاوری فیلم برای گوشی اندروید میشناسید لطفا معرفی کنید .
بدبختی روت نمیتونم کنم .دسترسی روت میخوان بهتریناش.
کارت حافظه ولی نه
بدبختی روت نمیتونم کنم .
راه دیگه نداره!؟
پست های این تاپیک رو بخوندوستان در حال حاضر بهترین سیستم برای همکاری در فروش کدومه؟
امروز که بایدن برنده شده کلی کارت گرافیک و قطعه برای فروش گذاشتن تا یه هفته قبل هیچکس نمیفروختبعضی اوقات آدم میمونه که این قیمت ها از کجا در میاد !
دست دوم این کارت گرافیک اسفند با قیمت 2500 تا 2700 تومن همین انجمن معامله میشه درست زمانی که دلار استارت صعود رو زده بود و به سمت 18 تومن میرفت .
الان این کارت با قیمت 8 تا 8.5 داره معامله میشه تازه دست دومش !!!!!
هرجور چرتکه میندازم نمیفهمم قیمت رو چطور محاسبه کردن ! دلار از 15 تومن شد 30 , این کارت هم در بهترین حالت باید 2 برابر میشد
ولی قیمت 8 تا 8.5 یعنی بیشتر از سه برابر قیمت در زمان دلار 15 تومنی !!!
چیزی که ماجرا رو عجیب تر میکنه اینه که با این قیمت معامله میشه و کسی هم مشکلی نداره!!
مشاهده پیوست 1206132
dissallowاز وقتی جان مولر مسئول گوگل گفت " نباید از سایت پ$ورن لینک بگیرید ، هیچ دلیلی نداره که سایت پ#ورن به شما لینک بده " این یعنی خودش الگوریتم رو لو داد ، یاد داد چطور خرابکاری انجام بدن و اتک بزنن به سایت رقیب ، یکی اومده 300 تا بکلینک پ&ورن برام ساخته ، همه از یک قالب و اسکریپت مشابه ، همه بکلینک مخفی که با چشم دیده نمیشه فقط داخل کد های پیج سورس سایت قرار دارن ، همه ربات های ماز و اچرف رو بلاک کردن و فقط کنسول گوگل این ها رو نشون میده . هیچ کدوم کاربر محور نیستن و کسی نمیتونه اکانت بسازه و لینک بزنه . از اونجایی که اسکریپت مشابه دارن احتمال میدم که یک باگ پیدا کردن و داخل اون سایت لینک میسازن ، یه احتمال دیگه این هست که با نرم افزار و ربات اسپمر دارن لینک مضر میسازن . ولی من با بیشتر نرم افزار های اسپمر کار کردم هیچ کدوم مستقیما گزینه ای برای پ^ورن ندارن . ممکنه بکلینک ایندکسر از بین چند تا لینک یکی رو پ*ورن بسازه. دقیقا هنوز مطمئن نشدم . به هر حال تمام این لینک های مضر رو چند هفته پیش دیس اوو کردم ولی با اینکه لینک خوب از شبکه های اجتماعی گرفتم دیس اوو هم انجام شده آمار بازدید اصلا بهتر نشد . بنظرتون دیگه چی کار میشه کرد برای رفع مشکل؟ بودجه ندارم خرج رپورتاژ گرون قیمت کنم
اگر کسی این مشکل رو داره میتونید با من تبادل لیست دیس اوو کنید ولی اینا کاربر محور نیستن که خودتون برید لینک بسازید مگر اینکه باگ سایت رو پیدا کنید هک بشه
سلام
ببخشید یک سوال
بازدید کوتاه کننده لینک که داخل ایفرم هست تاثیری روی رتبه الکسا داره ؟ برای دادن تبلیغ میخوام بدونم تاثیر داره یا نه
var names = ["Nima", "Ali", "Asal", "Niki","Shaghayegh"];
document.getElementById('Text').innerHTML = names;
function Attach() {
names[names.length] = "Shahla";
document.getElementById('Text').innerHTML = names;
}
<p id="Text"></p>
<button id="btn" onclick="Attach()">Click here</button>
نسخه 3.7 دارم میخوای؟دوستان کسی افزونه WP Smush Pro نداره برای من بفرسته؟
آقا من این کد رو نوشتم و تقریبا فهمیدم چی شد.ولی نمی فهمم var.length چه ربطی به اضافه شدن اسمه داره؟ یعنی هر بار رو button کلیک می کنم یه شهلا به لیست اضافه میشه! راه حل دیگه ای برای اضافه کردن شهلا نیست؟
JavaScript:var names = ["Nima", "Ali", "Asal", "Niki","Shaghayegh"]; document.getElementById('Text').innerHTML = names; function Attach() { names[names.length] = "Shahla"; document.getElementById('Text').innerHTML = names; }
HTML:<p id="Text"></p> <button id="btn" onclick="Attach()">Click here</button>
تشکر بفرست برامنسخه 3.7 دارم میخوای؟
این نسخه فارسیهتشکر بفرست برام
البته فرجاد داره فارسی سازیش می کنه تا هفته بعد آماده میشه
خیلی ممنونماین نسخه فارسیه
تو انجمن آپلود نشد خطا داد The uploaded file is too large.
بیا
uupload.ir/view/gc6u_wp-smush-pro.zip