هاست + هاست دانلود + سرور مجازی ماهی 500 در میاد کلاماهانه چقدر هزینه می دی؟
هاست + هاست دانلود + سرور مجازی ماهی 500 در میاد کلاماهانه چقدر هزینه می دی؟
این hiweb هم هر روز قطعیش داره بیشتر میشه![]()
ما که خونمونو عوض کردیم. تلفن نداره. adsl های وب هم ب تاریخ پیوستروانی کرده منو مشاهده پیوست 1208463
لایت اسپیدمن که از هاست اشتراکی و وی پی اس استفاده میکردم به شدت ناراضی بودم هردو ماه مجبور میشدم تغییر بدم ! اولش هاستینگ ها میگفتن منابعی مصرف نداری بیا اینجا.. بعدش فاکتوری میدادن که از سرور اختصاصی بیشتر میشد !! تقریبا از سال 2016 راه اندازی کردم سایت رو ..
آخر سرور اختصاصی گرفتم راحت شدم دو تا سی پنل و دایرکت ادمین برام کانفیگ کردن ! هر شش ماه یک لایسنس دایرکت و سی پنل تهیه میکنم فقط
مشاهده پیوست 1208439
از کجا هاست میگیرید ؟ راضی هستید؟هاست + هاست دانلود + سرور مجازی ماهی 500 در میاد کلا
![]()
AppOnFly Windows VPS & Cloud Gaming
AppOnFlyWindows Virtual Private Server in a web browser in 30 seconds. Run Windows apps and Games on Mac, Android or iOS. Cloud Gaming, Forex Trading & Business apps 24/7. Anonymous surfing.vps.apponfly.com
اپاچی هستشلایت اسپید
نگین ایکس
آپاچی
یا
نگین + آپاچی؟
یه بار برای من این اتفاق افتاد. دیدم اینطوری ضرر می کنم.هر گیگ 2 هزار تومن میده صرفه داره ؟ یه اپشن هست سوزاندن روز های باقی مانده اینو حذف کردن مثلا من ماه پیش 30 گیگ کم اوردم و یک هفته از زمان باقی بود میشد همون روز تمدید کنم و 180گیگ رو 70 تومن بخرم ولی تو اون 7 روز برای 30 گیگ 60 هزار تومن پرداخت کردم.
از قصد اینطوری کردن که پلن بالاتر از نیاز تو بخری و کلی اخر ماه بسوزهیه بار برای من این اتفاق افتاد. دیدم اینطوری ضرر می کنم.
برای اون ماه زنگ زدم گفتم می خوام برم پلن بالاتر، تاریخ شروعش رو همین امروز بزنید!
البته از اون ماه که رفتم پلن بالاتر، بد عادت شدم! دیگه رو همین پلن موندم!![]()
یکتانت و مدیاد به نظرم بهتر بودن.کسی با sanjagh.com کار کرده ؟چطوره؟
یعنی پلن پایین تر می گفتم قبول نمی کردن؟از قصد اینطوری کردن که پلن بالاتر از نیاز تو بخری و کلی اخر ماه بسوزه
من زنگ زدم گفتم تایم رو بسوزونین قبول نکردنیعنی پلن پایین تر می گفتم قبول نمی کردن؟
کدوم شرکت؟من زنگ زدم گفتم تایم رو بسوزونین قبول نکردن
شاتل که مثلا بهترین شرکت ایران از نظر اماری هستشکدوم شرکت؟
های وب امکان سوزاندن طرح رو داشت
بگو خطمو جمع میکنم و اینا خودشون میسوزنن
اینتل هنوز دنبال سوکت جدیده برای سی پی یو هاش کمی بیشتر خرج بزاره دستمون
میشه تماس میگیری میگی طرح جدید رو فعال کنید مشکلی نیست از این نظرشاتل که مثلا بهترین شرکت ایران از نظر اماری هستش
سایت hdpay , از بچه همین پی تی هستسلام دوستان
شخص مطمئن و با انصاف میشناسین ووچر پرفکت مانی نقد کنه