• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

omen13

Registered User
لایک‌ها
118
آره اونایی که نمیدونن وردپرس نمیتونه سایتی مثل ترب رو هندل کنه میخرن
130276-7wfweqh.gif

چه امکانات خاصی داره که غیر قابل اجراست روی وردپرس؟

ووکامرس قسمت محصولات رو داره، یه بخش توی پنل کاربری ووکامرس نیاز هست برای اینکه کاربر بگه کدوم محصول رو داره، آدرس صفحه سایتش رو هم بذاره.

تا جایی که من می دونم اینا به قیمت محصول یه آی دی می دن و ربات تروب میاد اون آی دی رو چک می کنه توی اچ تی ام ال صفحه، که اینم کاری نداره، یه دریافت کانتنت توی کران جابه دیگه.

چی می مونه؟

omen13

Registered User
لایک‌ها
118
تعداد محصولات دیجیکالا
مشاهده پیوست 1216188
مسائل دیگه هم cpu و ram سرور
497.gif

طبیعتا منابع به عهده خود خریدار هست، بذار بعد از خریدن و یکم بزرگ شدن، بفهمه منابعش نمی کشه. من پولم رو گرفتم دیگه. اونم مشکل خودشه افزایش منابع.

وردپرس اینقد داغونم نیست، منابع رو واقعا خیلی خوب هندل می کنه. البته همه چیز بستگی به آدمی داره که داره ستاپ می کنه.

البته اینم اضافه کنم با ویرایش که، ما طوری اسکریپت نمی نویسیم که گند بزنه به منابع برای دریافت قیمت، می شه تایم دار گذاشت که کاربر مشخص کنه، یا هر حالت دیگه ای که برای کنترل منابعش بهتر باشه.

Last edited:

Ehsan_king99

Registered User
لایک‌ها
6,518

ووکامرس قسمت محصولات رو داره، یه بخش توی پنل کاربری ووکامرس نیاز هست برای اینکه کاربر بگه کدوم محصول رو داره، آدرس صفحه سایتش رو هم بذاره.

تا جایی که من می دونم اینا به قیمت محصول یه آی دی می دن و ربات تروب میاد اون آی دی رو چک می کنه توی اچ تی ام ال صفحه، که اینم کاری نداره، یه دریافت کانتنت توی کران جابه دیگه.

چی می مونه؟
با این حساب گوگل رو هم باید با وردپرس بزنن

omen13

Registered User
لایک‌ها
118
با این حساب گوگل رو هم باید با وردپرس بزنن
گودرز هیچ ارتباطی با شقایق نداره دوست عزیز.
نهایتا یه اسکریپت می ذاری و توش وردپرس رو لود نمی کنی، با اون دیتابیس رو آپدیت می کنی. در نتیجه وردپرس کاملا از فرایند آپدیت قیمت حذف می شه.

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767

چی می مونه؟
خب پس این وسط وردپرس چکاری رو بر عهده دار:D

omen13

Registered User
لایک‌ها
118
خب پس این وسط وردپرس چکاری رو بر عهده دار:D
منظورت رو بد متوجه شدم، جواب اشتباهی دادم.
ویرایش:
وردپرس اصل کار سیستم هست، بخش کاربری، بخش مطالب، محصولات ووکامرس، انواع پلاگین های ثانویه و ... همه توی وردپرس هستن. و همین طور پلاگین زدن برای وردپرس خیلی راحتر از ستاپ کردن یه اسکریپت از پایه ست

Ehsan_king99

Registered User
لایک‌ها
6,518
گودرز هیچ ارتباطی با شقایق نداره دوست عزیز.
نهایتا یه اسکریپت می ذاری و توش وردپرس رو لود نمی کنی، با اون دیتابیس رو آپدیت می کنی. در نتیجه وردپرس کاملا از فرایند آپدیت قیمت حذف می شه.
منظورت رو بد متوجه شدم، جواب اشتباهی دادم.
ویرایش:
وردپرس اصل کار سیستم هست، بخش کاربری، بخش مطالب، محصولات ووکامرس، انواع پلاگین های ثانویه و ... همه توی وردپرس هستن. و همین طور پلاگین زدن برای وردپرس خیلی راحتر از ستاپ کردن یه اسکریپت از پایه ست
گودرز جان شما پلاگین میزنی ؟ یه پلاگین بزن برا دیجیکالا این همه خرج برنامه نویس نکنه

ali 101

Registered User
لایک‌ها
77
دوستان قضیه این چی هست؟
تولبار هم همین ارور رو میده.
مشکل برای منه یا تحریمی چیزیه؟
Untitled.png

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
این سایت های فریلنسری داخلی نابود کرده همه چیزو طرف اومده زده حداکثر بودجه 300 تومن بعد انتظار داره براش موتور جستجو طراحی کنی ببر اون 300 تومنو بزار رو پولت از جای معتبرتری گعول بخر . دست از سرمون وردار.

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,229

parsipersian

Registered User
لایک‌ها
1,789
یک ماه پی تی نیومدم ، فقط 20 صفحه رفت جلو:oops: ، چند سال پیش دو روز سر نمیزدیم ، 40 صفحه میرفت جلو :D:D

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
یک ماه پی تی نیومدم ، فقط 20 صفحه رفت جلو:oops: ، چند سال پیش دو روز سر نمیزدیم ، 40 صفحه میرفت جلو :D:D
پی تی دیگه اون پی تی سابق نیست، قبلا صفا و صمیمیت بین بچه ها خیلی بیشتر بود، بچه هایی بودن که بدون منت اطلاعاتشون رو به اشتراک میذاشتن الان دیگه هرکی باید کلاه خودش رو سفت بچسبه باد نبره. (میدونم چند سال بیشتر نگذشته اما اینو واقعا حس میکنم)

(به شخصه حتی روی @aalireza439 کراش داشتم انقدر که خوب بود :D ، امیدوارم هرجا هست سالم و سلامت باشه و یه روزی برگرده)

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
یه پلاگین براش بنویسم به نظرتون خریدار داره؟

آره اونایی که نمیدونن وردپرس نمیتونه سایتی مثل ترب رو هندل کنه میخرن
130276-7wfweqh.gif
من شدیدا رو وردپرس غیرت دارم :دی هرچیزیو بخوای رو وردپرس میشه پیاده کرد تو پول خوب بده من برات از ترب بهتر روی وردپرس بالا بیارم تضمین و پشتیبانی و قرارداد 10 ساله هم بدم که هر چند میلیون محصول خواستی تو سایتت داشته باشی

فقد ببین اصن بحث وردپرس و ... نیس خوبی وردپرس اینه که میتونی وردپرس رو همون ستون قرار بدی اتاق و دیوارای خونتو روش پیاده کنی و هر مدلی خواستی روش پیاده کنی

برای نمونه خیلی ساده روی وردپرس که خودم چند سال پیش برای مشتری نوشته بودم یه سیستم میخواس مثل ebay حتی امکاناتش از ایسام الآن هم خیلی هم بیشتره فایل فانکشنشو و قسمت منوی مدیریتشو اچ میکنم ببین فقد کدهاشو یه نیگاه کوتاه کن تا دستت بیاد وردپرس چه قدرتی داره

اینم عکس قسمت کلاس هاش که برای همه قسمت هاش میتونی از همون فایل فانکشن وردپرس مدیریتششون کنی

fff.jpg

الیبته به قول @MihanV توصیه نمیشه همچین سیستمایی رو وردپرس اجرا بشه چون خیلی باید رو وردپرس تسلط داشته باشی و زیرو خمشو بدونی که بعدا مشکلی پیش نیاد ولی شدنش رو خیلی خوب هم میشه

حیف سیستم برای مشتری بود وگرنه کل سیستمو میزاشتم همین الآن رو هاست بالا بیار ببین سیستمی مثل ebay روی وردپرس چقدر راحت اومد بالا البته راحت هم نه نزدیک 6 ماه کد زدم براش

اون موقع که اینو برای مشتری نوشتم وردپرس فک کنم نسخه 3.2 بود ینی زمونی که حتی یه پروفایل ساده کاربری هم روی وردپرس سخت میشد پیاده کرد ولی پروفایلی که من زدم براش رو تو کدهای فایل فانکشن قسمت پروفایل یوزر نیگاه کن ببین چه امکاناتی نوشتم براش !

البته اینم بگما وردپرس همون کار ستونو میکنه اصل برنامه جایی هست که تو کدهاتو مینویسی

و خوبی پیاده کردنش روی وردپرس هسته فوق العاده قدرتمندش هست که اونو اینطوری قوی کرده مشکلی که میگی تعداد درخواست و محصول و .... مثل همون قضیه وردپرس شبکه یا همون مولتی سایت هست که با تنظیمات روی فایل wp-load میتونی کمترین میزان استفاده از cpu و رم و ... داشته باشی همون کاری که وردپرس داره با سیستم وبلاگدهیش میکنه

یه سیستمی هم مشتری داشتم براش نوشتم تخفیف گروهی مثل همین نت برگو اینا اون خیلی کاملتر بود کلا نمیدونم چرا انقد با وردپرس حال میکردم که هرچیزیو میشد روش بالا آورد به خاطر مدیریت خیلی خوب و قوی ای که دستتو باز میزاشت تا برای هر قسمتی بتونی کد بزنی و این نشون از قدرت زیاد هسته وردپرس داش

وردپرس در یک کلمه عشقه عــــــــــــــــــــــشق مثل کسی که عاشق میشه و هرکاریو دیگه میتونه انجام بده :دی

فایل های ضمیمه

• functions.txt
    221.5 KB · نمایش ها: 16
  • admin_menu.txt
    261.5 KB · نمایش ها: 6
Last edited:

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
کل بحث سر همین بود دیگه
283.gif

نه اصن بحث پولش نبود برای اون پستت گفتم که گفتی رو وردپرس نمیشه همچین سیستمی نوشت !

همین که لازمه wp-load رو ادیت کنی یعنی برای همچین کاری ساخته نشده

این حرف از تو خیلی بعید بود :| چه ربطی داره ؟ ینی تو میخوای یه خونه بسازی میری یه زمین میخری و سریع میای روش اتاق میسازی ؟ پس اون نمیدونم پی ریزی و گود برداری و نمیدونم این چیزا کشکه ؟ خب رو وردپرس هم یه ادیت فایل مثلا wp-load میشه همون قضیه گودبرداری : ) همون لاراولی که میگی مگه نباید اول کانفیگش کنی ؟ :|

این که با ویرایش هسته میتونی وردپرس رو بهینه کنی درسته، ولی همون وقت رو بزاری با یه فریمورک حتی فریمورک هایی که زیاد magic دارن مثل laravel میتونی بهتر بنویسی و دستت خیلی باز تره
اتفاقا برعکس فریمورکایی مث لاراول هیچ امکانی به تو نمیدن و فقد سرعت نوشتن سیستم تورو بالا میبرن که اتفاقا اگر بحث قدرت و پشتیبانی در آینده باشه همین فریمورک لاراولی که میگی خیلی ضعیفتر عمل میکنه تو همون وختی که میزاری مثلا با لاراول خب وردپرس هم هستش همون حالت لاراول رو داره ولی با این تفاوت که وردپرس 99% کارو قبلا برات رفته ولی لاراول باید بشینی برای هر قسمتش کد بزنی تا چیزی که میخوای در بیاد

ادیت: 7500 خط کد تو یه فایل نوشتی
130276-7wfweqh.gif
اسپاگتی کد در اوج
305.gif

بابا حرفه ای بابا اسپاگتی کد :دی اون 7500 خط اسپاگتی که میگی برای ادمین منوش بود که زیاد مهم نبود ولی رک بهت بگم دلیل اصلی همچین مدلی کد زنی این بود که اون موقع توی ذهنم یه چیزی بود که کداتو طوری بزن که فقد خودت بفهمی و مثلا این مدلی بتونی پشتیبانی محصولو خودت بکنی که طرف نره سراغ یکی دیگه

ولی داداش فدات شم من کوچیک تو من خیلی مبتدی ولی یه نیگاهی هم به تاریخ کدها مینداختی سال 2012 شروع کردم بنویسم این سیستمو سال 2013 تموم شد ینی حدود 9 سال پیش من اینارو نوشتم که خیلیا حتی نمیدونستن php چیه (خود تو هم فک کنم اون موقه هنوز شروع نکرده بودی به کد زدن و ... ) چه برسه مثلا مفهوم کد زدن تمیز و شی گرایی و نمیدونم این چیزا : ) همون موقع 9 سال پیش نوشتن یه همچین سیستمی و امکاناتی روی وردپرسی که همه فک میکردن وردپرس فقد برای وبلاگه خودش خیلی حرفه ... : )

خود وردپرس اون موقع شی گرا نبود چه برسه به کدهایی که من زدم :دی اینجا هم اصن بحث اسپاگتی نپخته (صاف و مرتب ) یا اسپاگتی پخته نبود من کل حرفم به خاطر این پستت بود :

با وردپرس نمیشه همچین سایتی زد
301.gif

خلاصه من مبتدی من کوچیک شما من هنوزم اگر کدی بزنم همون اسپاگتی کد در اوج میزنم :دی ولی رو وردپرس حساسم برو به یکی دیگه گیر بده وردپرس عشق منه :(

بالا