یه پلاگین براش بنویسم به نظرتون خریدار داره؟
آره اونایی که نمیدونن وردپرس نمیتونه سایتی مثل ترب رو هندل کنه میخرن
من شدیدا رو وردپرس غیرت دارم :دی هرچیزیو بخوای رو وردپرس میشه پیاده کرد تو پول خوب بده من برات از ترب بهتر روی وردپرس بالا بیارم تضمین و پشتیبانی و قرارداد 10 ساله هم بدم که هر چند میلیون محصول خواستی تو سایتت داشته باشی
فقد ببین اصن بحث وردپرس و ... نیس خوبی وردپرس اینه که میتونی وردپرس رو همون ستون قرار بدی اتاق و دیوارای خونتو روش پیاده کنی و هر مدلی خواستی روش پیاده کنی
برای نمونه خیلی ساده روی وردپرس که خودم چند سال پیش برای مشتری نوشته بودم یه سیستم میخواس مثل ebay حتی امکاناتش از ایسام الآن هم خیلی هم بیشتره فایل فانکشنشو و قسمت منوی مدیریتشو اچ میکنم ببین فقد کدهاشو یه نیگاه کوتاه کن تا دستت بیاد وردپرس چه قدرتی داره
اینم عکس قسمت کلاس هاش که برای همه قسمت هاش میتونی از همون فایل فانکشن وردپرس مدیریتششون کنی
الیبته به قول
@MihanV توصیه نمیشه همچین سیستمایی رو وردپرس اجرا بشه چون خیلی باید رو وردپرس تسلط داشته باشی و زیرو خمشو بدونی که بعدا مشکلی پیش نیاد ولی شدنش رو خیلی خوب هم میشه
حیف سیستم برای مشتری بود وگرنه کل سیستمو میزاشتم همین الآن رو هاست بالا بیار ببین سیستمی مثل ebay روی وردپرس چقدر راحت اومد بالا البته راحت هم نه نزدیک 6 ماه کد زدم براش
اون موقع که اینو برای مشتری نوشتم وردپرس فک کنم نسخه 3.2 بود ینی زمونی که حتی یه پروفایل ساده کاربری هم روی وردپرس سخت میشد پیاده کرد ولی پروفایلی که من زدم براش رو تو کدهای فایل فانکشن قسمت پروفایل یوزر نیگاه کن ببین چه امکاناتی نوشتم براش !
البته اینم بگما وردپرس همون کار ستونو میکنه اصل برنامه جایی هست که تو کدهاتو مینویسی
و خوبی پیاده کردنش روی وردپرس هسته فوق العاده قدرتمندش هست که اونو اینطوری قوی کرده مشکلی که میگی تعداد درخواست و محصول و .... مثل همون قضیه وردپرس شبکه یا همون مولتی سایت هست که با تنظیمات روی فایل wp-load میتونی کمترین میزان استفاده از cpu و رم و ... داشته باشی همون کاری که وردپرس داره با سیستم وبلاگدهیش میکنه
یه سیستمی هم مشتری داشتم براش نوشتم تخفیف گروهی مثل همین نت برگو اینا اون خیلی کاملتر بود کلا نمیدونم چرا انقد با وردپرس حال میکردم که هرچیزیو میشد روش بالا آورد به خاطر مدیریت خیلی خوب و قوی ای که دستتو باز میزاشت تا برای هر قسمتی بتونی کد بزنی و این نشون از قدرت زیاد هسته وردپرس داش
وردپرس در یک کلمه عشقه عــــــــــــــــــــــشق مثل کسی که عاشق میشه و هرکاریو دیگه میتونه انجام بده :دی