• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

mrwebmaster

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
66
اینم بگین که یه هندی مثل ما بدبختی نمیکشه تا درآمد دلاری و حاصل دست رنج به سختی و کلی کارمزد به دست بیاره. همین ip و حساب بانکی 90 درصد انگیزه هست.

در عوض ما هم توی ایران سایت های پاپ اپ داریم ! سایت های تبلیغات کلیکی داریم ! که زحمات وبمسترین رو بالا بکشن ! یا پول ته حساب نگه دارن ! یا به جای یک پاپ اپ 20 تا نشون بدن و از کاربر سو استفاده کنن ! یا اخرش فرار کنن و بگن ورشکست شدیم

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,229
رپورتاژ دائمی روی وبلاگ های خیلی قوی با آتوریتی 49 با قیمت مفت گذاشتم یک نفر هم تا حالا نخواسته!! وبمستری کلا عوض شده از جاهای دیگه لینک میگیرن یا کار من مشکل داره؟!

###

یه اکانت توییتر با وی پی اس که آیپی رنج پراکسی نده و با ایمیل معتبر ساختم . اینم در هر شرایطی ورفای شماره لازم داره یا فقط با ایمیل هم میشه اکانت ساخت؟ هر طور تست کردم آخرش ورفای شماره لازمه . مثل فیسبوک جا داره برای ایمیل ولی بدون ورفای شماره اکانت میبنده!
در عوض ما هم توی ایران سایت های پاپ اپ داریم ! سایت های تبلیغات کلیکی داریم ! که زحمات وبمسترین رو بالا بکشن ! یا پول ته حساب نگه دارن ! یا به جای یک پاپ اپ 20 تا نشون بدن و از کاربر سو استفاده کنن ! یا اخرش فرار کنن و بگن ورشکست شدیم
خیلی ها کار میکنن و حتی زیرمجموعه جذب میکنن به سقف پرداخت نرسیده ول میکنن میرن چون صرفه نداره
کلی پول از همینایی که به سقف برداشت نرسیدن و دیگه وارد اکانت نشدن میره به جیبشون

mehrdad_seo

Registered User
لایک‌ها
187
سوال:
Let's Encrypt چه فرقی با پولیا داره؟ بخریم بهتره سالی 200 هزار تومن؟ اصلا فرقی دارن یا نه؟

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,429
دوستان چه خبر از bayan و blog.ir یادمه چند سال پیش با توپ پر اومدن ولی الان انگار متوقف شدن

mehrdad_seo

Registered User
لایک‌ها
187
دوستان چه خبر از bayan و blog.ir یادمه چند سال پیش با توپ پر اومدن ولی الان انگار متوقف شدن
متوقف نشده که بهترین سرویس وبلاگدهی تو ایرانه مخصوصا بخش قالبش که هیچ کدی اضافه نمیکنه خودش و هرکاری میتونی بکنی

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
سوال:
Let's Encrypt چه فرقی با پولیا داره؟ بخریم بهتره سالی 200 هزار تومن؟ اصلا فرقی دارن یا نه؟
قبلا فرقی نداشت. ولی اخیرا گواهینامه هاش جوریه که سایتت روی اندروید قبل از 7.1.1 کار نمیکنه (مگر اینکه کاربر مرورگر فایرفاکس داشته باشه)

خبر کامل:

صادر کردن این نوع ssl تقریبا از 2 ماه پیش شروع شده
من چند سال ازش استفاده میکردم ولی اخیرا سر این موضوع مجبور به خرید ssl شدم

mehrdad_seo

Registered User
لایک‌ها
187
قبلا فرقی نداشت. ولی اخیرا گواهینامه هاش جوریه که سایتت روی اندروید قبل از 7.1.1 کار نمیکنه (مگر اینکه کاربر مرورگر فایرفاکس داشته باشه)

خبر کامل:

مرسی
یعنی فقط همین مشکلو دارن؟ خوب پس خرید گواهینامه فقط به خاطر همین مشکل زیاد عقلانی نیست
تا همون 10 شهریور که تموم میشه بعدش میشه گرفت اگر زیاد مهم باشه اندروید زیر 7

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
مرسی
یعنی فقط همین مشکلو دارن؟ خوب پس خرید گواهینامه فقط به خاطر همین مشکل زیاد عقلانی نیست
تا همون 10 شهریور که تموم میشه بعدش میشه گرفت اگر زیاد مهم باشه اندروید زیر 7
خواهش میکنم
بله فقط همین. مشکل دیگری نداره
از 2 ماه قبل همه گواهینامه هایی که تازه صادر میشن، شامل همین مشکل هستن(الان شما بخوای گواهینامه جدید نصب کنی، این مشکل رو خواهید داشت)
بستگی به دیواس کاربرات داره. بنظرم داخل ایران چون مردم گوشی هاشون رو دیر به دیر عوض میکنن، کاربران نسبتا زیادی متاثر خواهند شد

Tgplus.ir

Registered User
لایک‌ها
166
کار من مشکل داره

کار شما مشکل داره
چون این PBN نیست و دوم اینکه اینقدر رقابت سخت شده دیگه با اینا نمیشه کاری کرد (کلمات کلیدی متوسط و سخت).لینک خروجی هم خیلی داره به خاطر همین نمیگیرن ملت,دو تا مقاله صاف بندازی روشون شاید اوکی شد

salamatfa

Registered User
لایک‌ها
163

خبر کامل:

با اندروید 6 و 7 توی کروم امتحان کردم مشکلی ندیدم
مشکلش کجاست

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,229
دو تا مقاله صاف بندازی روشون
نمیصرفه وقت گیر میشه
اصلا نمیشه 150 تا وبلاگ رو بروز نگه داشت مگر با رپورتاژ

اون که طرف خودش باید تصمیم بگیره برنامه داشته باشه به کجا لینک بده اینا فقط وبلاگن
اینقدر رقابت سخت شده دیگه با اینا نمیشه کاری کرد
کلمه خیلی آسون و سرچ نخور هم با یه دونه وبلاگ قوی بالا نمیاد مگر اینکه دامین آتوریتی خود سایت قوی باشه

لینک خروجی هم خیلی داره
هیچ کدوم لینک سایدبار ندارن
به نسبت بقیه تعداد لینک خروجی خیلی کمه

mehrdad_seo

Registered User
لایک‌ها
187
خواهش میکنم
بله فقط همین. مشکل دیگری نداره
از 2 ماه قبل همه گواهینامه هایی که تازه صادر میشن، شامل همین مشکل هستن(الان شما بخوای گواهینامه جدید نصب کنی، این مشکل رو خواهید داشت)
بستگی به دیواس کاربرات داره. بنظرم داخل ایران چون مردم گوشی هاشون رو دیر به دیر عوض میکنن، کاربران نسبتا زیادی متاثر خواهند شد
مشکل منه بدبختم همینه 37% کاربرای سایتم اندرویده مجبورم بخرم ولی خودم با گوشی اندروید 6.1 تست کردم مشکلی نداشت و لود میشه سایتم

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
با اندروید 6 و 7 توی کروم امتحان کردم مشکلی ندیدم
مشکلش کجاست
مشکل منه بدبختم همینه 37% کاربرای سایتم اندرویده مجبورم بخرم ولی خودم با گوشی اندروید 6.1 تست کردم مشکلی نداشت و لود میشه سایتم

واسه گواهینامه هایی که جدید صادر میشن صدق میکنه
احتمالا گواهینامه شما تازه صادر نشده و قبل از شروع این تغییرات بوده (البته در نظر داشته باشید تست توی فایرفاکس نباشه)
سایتتون رو اینجا بزنید:

از نتیجه عکس بگیرید بزارید. اونجوری مشخص میشه گواهینامه جدید هست یا نه

mehrdad_seo

Registered User
لایک‌ها
187
واسه گواهینامه هایی که جدید صادر میشن صدق میکنه
احتمالا گواهینامه شما تازه صادر نشده و قبل از شروع این تغییرات بوده (البته در نظر داشته باشید تست توی فایرفاکس نباشه)
سایتتون رو اینجا بزنید:

از نتیجه عکس بگیرید بزارید. اونجوری مشخص میشه گواهینامه جدید هست یا نه
متاسفانه هاست رو انتقال دادم به هاست دی ال و گواهینامرو تازه دوباره نصب کردم رو هاست مهم نیست چون یه دونه میخرم قیمت زیادی نداره 180 تومن یه ساله

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
1612962917121.png

یک ویروسی گرفتم .. همش پوشه ایجاد میشه

و وردپرس کامل پاک کردم و دوباره نصب کردم بازم میاد

مشکل اینطوری که پاپ اپ باز میکنه

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
Last edited:

Tgplus.ir

Registered User
لایک‌ها
166
نمیصرفه وقت گیر میشه
اصلا نمیشه 150 تا وبلاگ رو بروز نگه داشت مگر با رپورتاژ

اون که طرف خودش باید تصمیم بگیره برنامه داشته باشه به کجا لینک بده اینا فقط وبلاگن

کلمه خیلی آسون و سرچ نخور هم با یه دونه وبلاگ قوی بالا نمیاد مگر اینکه دامین آتوریتی خود سایت قوی باشه

هیچ کدوم لینک سایدبار ندارن
به نسبت بقیه تعداد لینک خروجی خیلی کمه

اره خب اونم هست و به خاطر همین یکم کارت سخته و ارزش نداره اصلا (منظورم بدون لینک خروجی - مطلب عادی)

خیلیا هم فکر می کنن با این پکیج تو یه کلمه کلیدی سخت میان صفحه اول بدبختی اینه

داین اتوریتی که به نظر من اونقدرا هم ارزش نداره چون با 1.5 میلیون میشه دامین اتوریتی رو کرد +40 +50 ولی خب اسپم

اها اینطوری عالیه,به نظرم سایت خدماتی بزن تو شهر خودتون بیارش بالا چون بلدی همه چیو

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,429

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,502
با ربات نویسنده خودکار Scrapes میشه قشنگ یه فروشگاه رو با محصولاتش کپی کرد و توی فروشگاه خودت خودکار تمام محصولات رو تعریف کنی؟

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
برای هاست 1 گیگ ایران یا خارج کدوم بهتره ماندگار وب - پارس پک - گنجه هاست - میهن وب هاست

بالا