Ehsan_king99
Registered User
نمیدونم والا ولی چون نوشته سرمایه گذاری احتمالا تو سهام شریک شدناین مبلغ بهشون وام دادن ؟
نمیدونم والا ولی چون نوشته سرمایه گذاری احتمالا تو سهام شریک شدناین مبلغ بهشون وام دادن ؟
مطمئن شید اونجا هر کاری لازمه انجام دادید..لینک برگه ها رو چطوری میشه از صفحه اصلی (جایگاه منوی اصلی) حذف کرد
مشاهده پیوست 1226360
حالت موبایل هم اینجوری نشون میده. این چطوری کلا نباشه؟
مشاهده پیوست 1226399
از نمایش>فهرست ها، فهرست منوی اصلی رو هم کلا پاک کردم
باز کند شده ؟تو فروم یدونه سوالات بیزینس پلن بی جواب موند یکی هم دلیل کندی این تاپیک از عجایب هفت گانست.
بگیر نگیر داره معمولا اولین بار بعد یروز میخوای سربزنی خیلی کندهباز کند شده ؟
یه فهرست جدید (منوی اصلی) ساختم، تو گزینه ها هیچی نذاشتم، لینکها تو حالت دسکتاپ نشون داده نشد. اما اون منو تو حالت موبایل بودش. گوگل کردم چند تا کد گفته بودن توی css اضافه وارد کنیدمطمئن شید اونجا هر کاری لازمه انجام دادید..
غیر از این باید تو تنظیمات خود قالب باشه..
اگه نبود،به عنوان آخرین راه،با کد سی اس اس نمایشش رو غیر فعال کنید..
کدش ام خواستید خودم براتون به عنوان وظیفه میدم خدمتتون :دی
@media (max-width: 900px) {
.main-navigation {
display: none;
}
}
زنفرو وقتی ثبت نام بعد از تایید مدیر باشه، خود زنفرو آدرس آیپی طرف مقابل رو نشون میده یا فقط ایمیل و نام کاربری؟باز کند شده ؟
کسی همچین مشکلی داشته؟ چطوری بفهمم مشکل از یوست هست یا جای دیگه؟دوستان ، یه مشکل عجیب دارم ، چند تا از صفحات سایت داخل نتایج دکستاپ مشکلی نیست ولی برای موبایل کلمه "قبلی" به اول متن اضافه شده یعنی اینطوری " قبلی کیورد کانونی" داخل مطلب همه چی درست هست یوست هم درسته ولی چرا اینطوری شده؟ چه جوری درستش کنم؟
پست های اکانت ردیت داخل گروه ها پابلیک هست ولی پست های پروفایل نه!اکانت تازه ساخته شده ردیت پابلیک نمیشه حتی اگر امتیاز kamara بگیره
کسی میدونه چه مدت بعدش اکانت پابلیک میشه؟
شاید بخاطر اینترنت باشهبگیر نگیر داره معمولا اولین بار بعد یروز میخوای سربزنی خیلی کنده
تبدیل ساتا به usbهارد اینترنال رو خارج از کیس چطوری میشه استفاده کرد؟
تبدیل ساتا به USBهارد اینترنال رو خارج از کیس چطوری میشه استفاده کرد؟
آرشیو.ارگ ادونسد سرچ داره هر چیزی میشه پیدا کرد ولی اینی که میخوام انگار که نداره!داخل archive.org چطور میشه داخل محتوای سایت سرچ کرد؟ یعنی بجای برسی دستی تک تک صفحات آرشیو شده ، بصورت کلی سرچ کرد یعنی یه کلمه رو سرچ کرد و از تمام آرشیو سایت پیدا کنه
؟
هر روز دکمه save بزناساس کار http://web.archive.org/ چطوریه؟
چیکار کنیم هر روز از سایتمون اسنپ شات بگیره
anetwork مگه هنوز زنده است؟سلام بر دوستان عزیز
تبلیغات بر اساس نمایش بنر به جز صباویژن پلاس و آی نتورک فعلا برای ناشرین چه سایتی میشناسید ؟
نمیدونم قبلا زنده بود مدتی باهاش کار کردیم جالب هم نبود . فعلا صباویژن پلاس گزینه خیلی خوبی است و دنبال یکی دیگر هستم که در کنار این استفاده کنمanetwork مگه هنوز زنده است؟
تبلیغ میدی یا تبلغ میگذاری؟نمیدونم قبلا زنده بود مدتی باهاش کار کردیم جالب هم نبود . فعلا صباویژن پلاس گزینه خیلی خوبی است و دنبال یکی دیگر هستم که در کنار این استفاده کنم
تبلیغ میگذارم . راضی هم خیلی نیستم چون قیمت ها به صرفه نیست ولی خوب صباویژن دست کم شمارشش خوب هست .تبلیغ میدی یا تبلغ میگذاری؟
اگر تبلغ دهنده ای محصولتون فروشیه یا خدماتی یا ....
از چه نظر راضی هستید؟