mehrdad_seo
Registered User
مشکلشون اینه ip هاشون مشترکه و این خوب نیست برای کارمااون سایت های توی نتایج گوکل پراکسی اختصاصی میفروشن دیگه..
من ip میحوام که فقط برای خودمباشه
مشکلشون اینه ip هاشون مشترکه و این خوب نیست برای کارمااون سایت های توی نتایج گوکل پراکسی اختصاصی میفروشن دیگه..
اول باید سرور بخرم؟وب هاستینگ تالک درخواست بده واست کانفیگ کنن
ارهاول باید سرور بخرم؟
چه سروری نیازه ؟ برای این کار من رم 512 هم کافیه درسته؟اره
نصبش هم یه دستوره فقط
@EmpireWorld @Hamid2dayاره عزیزم ,مولتی یوزر تویی بقیه اداتو درمیارن : )))))) فشنگی پستو پاک کردی جیگر
مشاهده پیوست 1227775
آره ممدرضا جون@EmpireWorld @Hamid2day
آقا تو پی تی فکر کنم کلا 4 نفریم بقیه مولتی یوزرن
بعد میگم پی تی نابود شده میگین نه =))
مهری ژون هم اسم توعه کهاره عزیزم ,مولتی یوزر تویی بقیه اداتو درمیارن : )))))) فشنگی پستو پاک کردی جیگر
مشاهده پیوست 1227775
بابا چی میگین من از وقتی اومدم همه شدماره عزیزم ,مولتی یوزر تویی بقیه اداتو درمیارن : )))))) فشنگی پستو پاک کردی جیگر
مشاهده پیوست 1227775
درود چند تای دیگه هم هست!
دیگه رومون نمیشه با یه کاربر قرار معامله حضوری بذاریم..
اره عزیزم ,مولتی یوزر تویی بقیه اداتو درمیارن : )))))) فشنگی پستو پاک کردی جیگر
درود چند تای دیگه هم هست!
بهتره خود کاربر تصمیم بگیره کدوم یوزرش بمونه و بقیه حذف بشن. در غیر اینصورت هر کدوم رو که به جمع بندی برسیم بن خواهیم کرد.
@Hamid2day
الان میگه به جون مادرم آی پی من این نیست، من پسرم!! من فقط تو کار سئو هستماشتراک آی پی زمان ارسال پست
یوزر مولتی دکتر چیه؟آره ممدرضا جون
دیگه وقتی دکتر الکسا که یه زمانی اینجا همه براش سر و دست میکوشندن میره مولتی میسازه از بقیه چه انتظاری داری؟
البته خب دلیل مولتی بودن هم مشخصه حتی همون دکترش (از بین رفتن اعتبار یوزر یا نیاز به تغییر جبهه در مواقع مهم) ولی اینم باید در نظر بگیریم که شاید دوستای بالادستی زیاد از بالا رفتن جمعیت فروم حتی به غلط ناراضی نیستن (نمیدونم شایدم هستن ولی حوصله شون نمیکشه برخورد کنن)
پ.ن : چقدر این تاپیک سنگین شده، یا ابـــــــــــــــرفرض
3 دیقه طول کشید پست رو بفرسته