parsipersian
Registered User
- نوشتهها
- 1,173
- لایکها
- 1,789
دوستان یک مودم 4g خوب زیر 2 تومن معرفی کنید که آنتن خارجی هم بخوره
تو این رنج قیمت مودم b311 هواوی آنتن خارجی میخوره و 4g هم ساپورت میکنه.دوستان یک مودم 4g خوب زیر 2 تومن معرفی کنید که آنتن خارجی هم بخوره
مدل و رنگ رو بگو قیمت خوب بدم!ممنون
منم مشکل ال سی دی پیدا کردم باید عوض بشه قیمت کردم 4 ت تموم میشه فعلا بیخیال شدم : )))
برای من نیومدبچه ها اینجا
پاپ رویت می کنید
شهریاریها
اخبار شهرستان شهریار شهریاریها نخستین پایگاه خبری و اطلاع رسانی در شهرستان شهریار، قدس، ملارد، رباط کریم، بهارستان و اسلامشهر تازه ترین اخبار و رویدادهای ورزشی، حوادث، سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی در حوزه غرب استان تهران را ارائه می دهدwww.shahriariha.com
داستان دار شدیم
سایتت دان هست کلا دردسری داریا با این سایتبچه ها اینجا
پاپ رویت می کنید
شهریاریها
اخبار شهرستان شهریار شهریاریها نخستین پایگاه خبری و اطلاع رسانی در شهرستان شهریار، قدس، ملارد، رباط کریم، بهارستان و اسلامشهر تازه ترین اخبار و رویدادهای ورزشی، حوادث، سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی در حوزه غرب استان تهران را ارائه می دهدwww.shahriariha.com
داستان دار شدیم
آره خدایش امسال خیلی اذیت کردسایتت دان هست کلا دردسری داریا با این سایت
صفحه , یک دسته که لیست پست های اون دسته توش هستن در مقایسه با صفحه یک مطلب از لحاظ ارزش رتبه گرفتن در معادلات گوگل فرقی میکنن؟
مثال :
mystite.com/news
mysite.com/post-14
این دو صفحه از لحاظ ارزش رتبه گرفتن در معادلات گوگل فرقی میکنن؟
یا همه چیز فقط بسته به بازدید خود دو url داره؟!
اشکال از قالبه.آره خدایش امسال خیلی اذیت کرد
ممنون بابت پاسخدهی و توضیحات..در موضوع خاص اخبار، دسته بندی هیچ ارزشی نداره چون داخلش موضوعات مختلفه.
اگر دسته بندی کالا بود، فرق میکرد و دسته بندی خیلی خیلی ارزشمند تر از کالای (صفحه ی )داخلش هست.
وقتی دسته بندی شما از سایت دیگری ارزشمند تر باشه (کلیک بیشتر کاربر) به مرور صفحه ی اول سایت هم میاد بالاتر و برتر از اون دسته بندی میشه. اما در حالت کلی برای گوگل دسته ها ملاک مهمیه که جایگاه رو میسازه در نتایج.
موضوع سایت و نوع محتوا اینجا اهمیت پیدا میکنه که هرچه تخصصی تر، کاربر بیشتر سوق داده میشه به سایت و دسته بندی هاش.
مثلا سایت همراه مکانیک، اومده روی دسته بندی هاش سرمایه گذاری کرده:
محتوای درباره لوازم یدکی
محتوای درباره ی مقایسه خودرو
محتوای درباره ی تعمیرات
چون از اول اصولی رفتار کرده، تمام دسته هاش جایگاه خوبی دارن، و این باعث شده برای فروشگاهش که عرضه لوازم یدکی و کارشناسی هست ترافیک ایجاد کنه. ترفند خوب و با کمترین هزینه. کاربر هم راضیه که محتوای مفید دیده و میگه این سایت معتبره. پس چرخشش در سایت بیشتر میشه و به همه جا سرک میکشه چون مطالب جذاب و مفید میبینه. باقی ماجرا مشخصه...
نکته: وجود منوی ساده و قابل مشاهده و سرعت لود بالای سایت شرط لازمه برای رسیدن به موفقیت سایتهایی شبیه مثال بالا که باید رعایت بشه.
<strong><?php $count_posts = wp_count_posts('download'); echo $count_posts->publish; ?></strong>
ننگ بر تودوستان
کد زیر
میاد تعداد محصولات EDD رو قرار میده (مثلا ۱۰ تا)PHP:<strong><?php $count_posts = wp_count_posts('download'); echo $count_posts->publish; ?></strong>
حالا من میخام اگه دوتا محصول داشتم، ۱۷ تا بهش اضاف کنه
کلا از ۱۷ شروع بشه، یعنی هر تعداد محصولی که داشتم ۱۷ تا بهش اضاف شه
کسی میتونه تغییرش بده ؟
دوستان
کد زیر
میاد تعداد محصولات EDD رو قرار میده (مثلا ۱۰ تا)PHP:<strong><?php $count_posts = wp_count_posts('download'); echo $count_posts->publish; ?></strong>
حالا من میخام اگه دوتا محصول داشتم، ۱۷ تا بهش اضاف کنه
کلا از ۱۷ شروع بشه، یعنی هر تعداد محصولی که داشتم ۱۷ تا بهش اضاف شه
کسی میتونه تغییرش بده ؟
بلدم خوننگ بر تو