pedro88
Registered User
سلام الان پرداختی مدیا اد چطوریه بازم ارسال پستی فاکتور؟ بعد این قضیه ذخیره بیمه یکتانت چیه میگن
برا من مشکلی ندارهگوگل آنالیتیکس از دیروز آمار صفر میندازه یعنی اصلا کار نمیکنه! برای شما همینطور شده؟
شک دارم بخاطر تحریم های گوگل باشه. چه خبر شده برای شما همینطوره؟ جدیدا برای تحریم ارور 403 نمیده مستقیم حساب رو میبنده!!
یکی چک کنه برای خودش همینطور شده یا نه؟
اگه کلا تعطیل شد. از آمارگیر جایگزین گوگل آنالیتیکس میتونید استفاده کنید https://rizy.ir/Cd4tw
کابوس پررنگ تحریم: گوگل در حال شناسایی IPهای ایرانی است
از چند روز پیش برخی کاربران در شبکههای اجتماعی گزارش دادهاند که گوگل در حال شناسایی IPهای ایرانی علیرغم استفاده از برنامههای تغییر IP نظیر *** است وdigiato.com
امروز برای من باز نمیشه. ظاهرا مقاله دیجیاتو صحیحه!گوگل آنالیتیکس از دیروز آمار صفر میندازه یعنی اصلا کار نمیکنه! برای شما همینطور شده؟
شک دارم بخاطر تحریم های گوگل باشه. چه خبر شده برای شما همینطوره؟ جدیدا برای تحریم ارور 403 نمیده مستقیم حساب رو میبنده!!
یکی چک کنه برای خودش همینطور شده یا نه؟
اگه کلا تعطیل شد. از آمارگیر جایگزین گوگل آنالیتیکس میتونید استفاده کنید https://rizy.ir/Cd4tw
کابوس پررنگ تحریم: گوگل در حال شناسایی IPهای ایرانی است
از چند روز پیش برخی کاربران در شبکههای اجتماعی گزارش دادهاند که گوگل در حال شناسایی IPهای ایرانی علیرغم استفاده از برنامههای تغییر IP نظیر *** است وdigiato.com
نهسلام
دامین اتوریتی و پیج اتوریتی سایتهای شما هم در حال کاهش هست؟
گور پدر آنالیتیکسامروز برای من باز نمیشه. ظاهرا مقاله دیجیاتو صحیحه!
Your client does not have permission to get URL /analytics/web/ from this server. That’s all we know.
حدود 1 ماه پیش برای کل یوتیوبرهای جهان
یه فرم ارسال میشه
که توش باید تایید کنن که طبق قوانین جدید آمریکا
هر یوتیوبری که بازدید کننده از آمریکا داره
باید 30 درصد از درآمدی که از یوزرهای آمریکا داره رو
به دولت آمریکا مالیات بده
سر این موضوع یوتیوبرهای آمریکایی به طرفدارهاشون گفتن با V-P-N
ویدئوهای ما رو ببینید که ما کمتر مالیات بدیم
و اونجا بود که این سیستم شناسایی گوگل متولد شد
تمرکزش فک کنم رو بخش های درآمدی هستش
تو هنوز از این کارا میکنی ؟
آره دقیقا همون رنک الکسا هست
از این ها تو فروشگاه تجهیزات ایمنی و آتشنشانی "" ایمن صنعت آریا "" هست. تماس بگیر همکارام راهنماییت کنن.تشکر
این لینک رو دیده بودم اینا بیشتر برای مواد شیمیایی هستن و در مقابل سوزن و سوراخ شدن مقاوم نیستن
چرا هست مگه میشه نباشه ؟
ایرادی نداره حتی اگر خارج از ایران بود هم مشکلی برای خرید ندارم فقط باشه
یه چیزی مثل این میخوام
مشاهده پیوست 1102431
مثلا این تاتو کارا از چی استفاده میکنن ؟
پشمای آدم میریزه از اینجام بک لینک میگیرناز این ها تو فروشگاه تجهیزات ایمنی و آتشنشانی "" ایمن صنعت آریا "" هست. تماس بگیر همکارام راهنماییت کنن.
لینک های توی پست ها نو فالو هستنپشمای آدم میریزه از اینجام بک لینک میگیرن
اسپمرها از رگ گردن به شما نزدیک ترن