saeid700
همکار بازنشسته
- نوشتهها
- 3,627
- لایکها
- 5,283
همین نت افراز که ارزون پلن های پایه امکانات خاصی برات مطرحه ؟اینکه میگم پروژه تستی، منظورم سایت وردپرسیه ها!
همین نت افراز که ارزون پلن های پایه امکانات خاصی برات مطرحه ؟اینکه میگم پروژه تستی، منظورم سایت وردپرسیه ها!
چاهکش از نت افراز بگیرسلام
هاست ارزان تلاش نت برای پروژه های کوچک که قراره استارت بخورند، خوبه؟
کلا هاست ارزون برای پروژه های تستی یا کوچک چی پیشنهاد میدید؟
من از تهران هاست، سرویس گرفته بودم چند سال پیشتلاش نت برای ثبت دامین خوبه اما هاست نه
به 1 روز نکشیده پیام میاد لطفا پلن خود را ارتقا دهید
به طرف میگفتم ببین من تازه وردپرس نصب کردم بازدیدم 20 تا فیکه با سرور میزنم میگفت نه ارتقا دهید
گفتم از این شرکت بکشم بیرون - یه پلن دارم، هر چی سایته ریختم توشهمین نت افراز که ارزون پلن های پایه امکانات خاصی برات مطرحه ؟
هاست ارزون یا همش دان هست یا یه جایش مشکل داره اگه اونجا خوبه بمون دیگه ارزون تر از اونم میشه هاست رایگانگفتم از این شرکت بکشم بیرون - یه پلن دارم، هر چی سایته ریختم توش
گفتم یک چیز ارزون بگیرم برای جوجه ریزی - بزرگ شدن ببرم نت افزار
www.nahangha.com
سلام
هاست ارزان تلاش نت برای پروژه های کوچک که قراره استارت بخورند، خوبه؟
کلا هاست ارزون برای پروژه های تستی یا کوچک چی پیشنهاد میدید؟
تبلیغ زیرپوستی رو بن کنید @MihanVبچه ها اینجا برای شما خطا ۵۰۰ میده؟
کد:www.nahangha.com
تلفظش مهم نیست مهم تخلصهتلفظ این دامنه چیه؟ نهنقا ؟ مشاهده پیوست 1239444
نهان قاتلفظ این دامنه چیه؟ نهنقا ؟ مشاهده پیوست 1239444
یه بابایی ما رو اغفال کرد ولی هردوش هرسال تمدید خواهد شد حتی nahangs.comاز شما با این سابقه طولانی بعیده دامنه اشتباه ثبت کنی به نظر من nahanga.com بهتره مشاهده پیوست 1239449
upفرض کنید یه سایت آپلود دارید یکی میاد فیلم پدو(child p*orn) داخل فایل زیپ آپلود میکنه همون رو به رجیسترار دامنه و هاستینگ و فیلترینگ و هر جا که بتونه گزارش میکنه . همچین موقعی چی کار میشه کرد برای جلوگیری از آپلود همچین مواردی قبل از گزارش شدن؟ بعدش هم که رجیسترار هیچی حالیش نیست دامنه رو سلب مالکیت و مسدود میکنه اون رو چی کار کنیم؟
کلا سایت های آپلود چطوری کنترل میشن؟ نمیشه که بینهایت فایل رو دستی چک کرد ، رجیسترار بین المللی اونقدر حساس هست که حتی برای نقص کپی رایت هم ممکنه دامنه رو سلب مالکیت کنه!
به نظر من موضوع رو اشتباه انتخاب کردی اگر دامنه HalakHa.com رو میگرفتی میتونستی 85 درصد کاربران مرد نی نی سایت رو جذب کنی مشاهده پیوست 1239452
هالاخا؟به نظر من موضوع رو اشتباه انتخاب کردی اگر دامنه HalakHa.com رو میگرفتی میتونستی 85 درصد کاربران مرد نی نی سایت رو جذب کنی مشاهده پیوست 1239452
حالاکا؟فارسی هم باگ زیاد داره ها![]()
پس halaka.com هم بگیر