• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

.omid.64

Registered User
لایک‌ها
32
دوستان یه مشکل سایت من تو یه مدت کوتاه تو یه کلمه کلیدی خیلی خوب اومد بالا و چندروز موند.
منم اومدم چندتا کد تبلیغاتی گذاشتم روی سایت.
همه چی خوب بود ولی چند روز بعدش یهو هر روز بازدید نصف میشد الان تو اون کلمه‌کلیدی اصلا تو گوگل نیستم اصلااا!
مشکل از کجا میتونه باشه؟ کدهای تبلیغاتی رو برداشتم اما بازم افت بازدید دارم هر روز

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,502
دوستان یه مشکل سایت من تو یه مدت کوتاه تو یه کلمه کلیدی خیلی خوب اومد بالا و چندروز موند.
همه چی خوب بود ولی چند روز بعدش یهو هر روز بازدید نصف میشد الان تو اون کلمه‌کلیدی اصلا تو گوگل نیستم اصلااا!
مشکل از کجا میتونه باشه؟ کدهای تبلیغاتی رو برداشتم اما بازم افت بازدید دارم هر روز
سنگین شدن سایت
شلوغ شدن سایت
فراری شدن کاربران
نتیجه : کاهش رتبه

ch6

Registered User
لایک‌ها
80
این gradle رو چطوری میشه توی androidstudio سینک کرد؟ زده ایرانو تحریم کرده دانلود نمیکنه
284.gif
پیلترشکنم تشخیص میده
284.gif
از سايت shecan استفاده كن dns تغيير بده

.omid.64

Registered User
لایک‌ها
32
سنگین شدن سایت
شلوغ شدن سایت
فراری شدن کاربران
نتیجه : کاهش رتبه
فک نکنم این باشه کلا ۳ روز تبلیغات گذاشتم بازم دلیل اینکه گوگل تو کلمه کلیدی اصلی سات رو حذف کنه برام عجیبه

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,502
فک نکنم این باشه کلا ۳ روز تبلیغات گذاشتم بازم دلیل اینکه گوگل تو کلمه کلیدی اصلی سات رو حذف کنه برام عجیبه
گاهی هم به صورت دوره یی سایت ها رو نوبتی میاره بالا و جایگاه طلایی بهشون میده تا اونایی که پتانسیل بالا دارن ولی پایین موندن یه فرصتی برای دیده شدن داشته باشن و اگر تونستن به واسطه پتانسیلشون و اون موقعیت رشد کنن..

Last edited:

.omid.64

Registered User
لایک‌ها
32
گاهی هم به صورت دوره یی سایت ها رو نوبتی میاره بالا و جایگاه طبایی بهشون میده تا اونایی که پتانسیل بالا دارن ولی پایین موندن یه فرصتی برای دیده شدن داشته باشن و اگر تونستن به واسطه پتانسیلشون و اون موقعیت رشد کنن..
الان کلا دیگه تو اون کلمه کلیدی نیستم چجوری میشه چک کرد که سایتای رقیب کاری نکرده باشن؟

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,229
باید دقیق برسه بشه
کد نو ایندکس نداری؟
ممکنه رقیب به سایت اتک زده باشه
داخل سرچ کنسول، بکلینک ها رو باید برسی کنی البته الان نشون نمیده طول میکشه
فقط خود تو ، سایت توی سرچ کنسولت هست یا شخص دیگه هم سایتت رو روی کنسول خودش داره؟

.omid.64

Registered User
لایک‌ها
32
باید دقیق برسه بشه
کد نو ایندکس نداری؟
ممکنه رقیب به سایت اتک زده باشه
داخل سرچ کنسول، بکلینک ها رو باید برسی کنی البته الان نشون نمیده طول میکشه
فقط خود تو ، سایت توی سرچ کنسولت هست یا شخص دیگه هم سایتت رو روی کنسول خودش داره؟
برگه ها و برچسب ها نو ایندکس هست اما این از اولی که سایت رو درست کردم هست. بک لینک های سرچ کنسول رو دیدم اما مشکلی نداره. فقط خودم دسترسی دارم

herkool2000

Registered User
لایک‌ها
393
برگه ها و برچسب ها نو ایندکس هست اما این از اولی که سایت رو درست کردم هست. بک لینک های سرچ کنسول رو دیدم اما مشکلی نداره. فقط خودم دسترسی دارم
سایت چند ماهه راه اندازی شده؟

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,229
سیگنال رو خودت دادی
کد تبلیغات
احتمالا مثل بقیه تبلیغاتچی های مزاحم از کاربر درخواست دانلود یه فایل میکرد مثلا یه فایل apk
این فایل ها آلوده هستن مگرنه میگذاشتنشون روی گوگل پلی
امنیت برای گوگل خیلی مهمه
تو الان مثل سایتی شدی که ویروس بین مردم پخش میکنه . برای همین پنالتی شدی

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,502
اگه برات موردی نداره قالب اماده داره کد نویسی هم همین موارده + کار با دیتابیس رو باید بلد باشه تو php
متوجه نشدم..
یعنی ابزار کار راه بنداز برای مبدتی ها هم هست که زیاد درگیر کد نویسی نشن؟

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
بنظر من سایت باید فعالیت عادی خودشو داشته باشه
بعد دیگه خودش کم کم تو گوگل ایندکس میشه و میاد بالا و کاربر میگیره.
خیلی بخوای رو این مسایل حساسیت به خرج بدی و ترفند بزنی که زودتر رتبه بگیری و لینگ بخری و اینا شاید یه مدت کوتاه گوگل رتبه بده ولی در دراز مدت فایده نداره و برمیگردی به جایگاه سابق.
تبلیغاتی هم که میکنی نباید جوری باشه که به کاربر تحمیل بشه مثلا پاپ آپ باشه یا هی بخواد یه فایلو دانلود کنه یا نوتیفیکیشن ارسال کنه و تبلیغات به این شکل.
من حتی تو سایت هایی که با شرکت های تبلیغاتی کار میکنن زیاد دیدم که تبلیغ در نهایت میرسه به یه کد مخرب
خب این اثر منفی داره دیگه.

.omid.64

Registered User
لایک‌ها
32
سایت چند ماهه راه اندازی شده؟
۴ ماه
سیگنال رو خودت دادی
کد تبلیغات
احتمالا مثل بقیه تبلیغاتچی های مزاحم از کاربر درخواست دانلود یه فایل میکرد مثلا یه فایل apk
این فایل ها آلوده هستن مگرنه میگذاشتنشون روی گوگل پلی
امنیت برای گوگل خیلی مهمه
تو الان مثل سایتی شدی که ویروس بین مردم پخش میکنه . برای همین پنالتی شدی
بخاطر ۳ روز تبلیغات؟
توی سرچ کنسول هم اخطاری نیست. الان کاری میشه کرد؟

بنظر من سایت باید فعالیت عادی خودشو داشته باشه
بعد دیگه خودش کم کم تو گوگل ایندکس میشه و میاد بالا و کاربر میگیره.
خیلی بخوای رو این مسایل حساسیت به خرج بدی و ترفند بزنی که زودتر رتبه بگیری و لینگ بخری و اینا شاید یه مدت کوتاه گوگل رتبه بده ولی در دراز مدت فایده نداره و برمیگردی به جایگاه سابق.
تبلیغاتی هم که میکنی نباید جوری باشه که به کاربر تحمیل بشه مثلا پاپ آپ باشه یا هی بخواد یه فایلو دانلود کنه یا نوتیفیکیشن ارسال کنه و تبلیغات به این شکل.
من حتی تو سایت هایی که با شرکت های تبلیغاتی کار میکنن زیاد دیدم که تبلیغ در نهایت میرسه به یه کد مخرب
خب این اثر منفی داره دیگه.
درس عبرت شد که دیگه سمت این سیستم تبلیغاتی نرم

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,502
خب یاد گرفتن که اتلاف وقت نیست
هرچی بیشتر بلد باشی برا خودت بهتره
مگه از چیزایی که یاد گرفتم چقدر پول درآوردم؟!
اووو... میدونی همه ماها چقدر چی بلدیم ولی 10% هم ازشون پول در نمیاریم.!!؟

Last edited:

salamatfa

Registered User
لایک‌ها
163

به نظر من گوگل از روی رفتار بازدیدکنندگان متوجه شده سایت شما نباید توی سرچ اول باشه و دوباره نتایج قبلی رو جایگزین کرده
حالا این فرار بازدیدکنندگان میتونه به علت تبلیغات زیاد باشه یا به خاطر کیفیت پایین سایت

Last edited:

sufivand

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
48
هاست ایران کدوم سایت خوبه ؟ اگه گرون باشه هم ایرادی نداره

بالا