دوستان نیاز به وردپرسکار با قیمت مناسب دارم، برای راه اندازی یه سایت که بخش VIP برای ویدیوهای آموزشی داره.
قیمت مناسب یعنی چقدر؟نداشتیم کسی؟![]()
zhaket.com/web/woocommerce-advanced-cash-on-deliveryسلام
چه راهی/افزونه ای هست برای اینکه بتونیم تحویل محلی در ووکامرس رو براساس شهر تنظیم کنیم. چون همونطور که می دونید تحویل محلی فقط روی استان تنظیم میشه!
جزییات و بودجه رو پ خ کننداشتیم کسی؟![]()
فکر کنم کم کم به مرحله ای برسیم که مدیرا بزنن همدیگه رو هم بن کنناستارتر هم که بن شده![]()
تا شما هستید ما هستیمفکر کنم کم کم به مرحله ای برسیم که مدیرا بزنن همدیگه رو هم بن کنن![]()
سلام دوستان کسی میتونه اینو برام یه توضیح مفصل بده + آموزش !
پروسس های php-fpm سرورم زیاد هست و یه راهکاری بهم دادن که اونو انجام بدم
این متن راهکار هست "
برای کم کردن تعداد پروسس های php-fpm می توانید در فایل کانفیگ آن نوع pm را برروی استاتیک تنظیم نموده
سپس در متغیر pm.max_children تعداد ان را تنظیم نمایید.لینک زیر را مطالعه بفرمایید
https://bobcares.com/blog/php-fpm-tuning-high-load/ "
میشه تحربیاتتون رو در این موضوع و کلماتش بگید مما هم استفاأه کنیممن قبلا از اینجا سفارش میدادم : https://www.bertina.ir/adwords
سایت رو داخل Google Search Console ثبت کنید. اطلاعات کاملی در خصوص رتبه کلمات یا سایت و بقیه موارد مرتبط میدهسلام دوستان گرامی عزیز
یه سوال ، شما مثلا یه کتگوری رو ثبت کردین توی گوگل و میخواین پیگیری کنید (مثلا بکلینک و لینک سازی و این حرفا و ...) که چقدر پیشرفت کرده مثلا روزانه و هفته ای ، من با تب ای incognito کروم ، سرچش میکنم اون موضوع رو میبینم مثلا صفحه هفت گوگل بوده این هفته اومده صفحه 5 و همینحوری هی اداه میدم
شما هم اینحوری پیگیری میکنید یا راه حل دیگه ای هم داره ؟
چه کلمه ای رو میخوای بیاری بالا برای چه سایتی؟ ممنه بتونم برات بیارمش بالاسلام دوستان گرامی عزیز
یه سوال ، شما مثلا یه کتگوری رو ثبت کردین توی گوگل و میخواین پیگیری کنید (مثلا بکلینک و لینک سازی و این حرفا و ...) که چقدر پیشرفت کرده مثلا روزانه و هفته ای ، من با تب ای incognito کروم ، سرچش میکنم اون موضوع رو میبینم مثلا صفحه هفت گوگل بوده این هفته اومده صفحه 5 و همینحوری هی اداه میدم
شما هم اینحوری پیگیری میکنید یا راه حل دیگه ای هم داره ؟