• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
اگر فکر میکنی تا حالا سنگین ترین سایت فارسی رو مرور کردی سخت در اشتباهی....!

حجیم ترین و دیر بارگذاری شونده ترین سایت ایرانی ، متعلق به سایت اخبار ایرانخودرو هست:

https://www.ikcopress.ir/

که تمام عکس هاش در صفحه ی اول رزولوشن و سایز بالایی دارن (29 مگابایت)

-------------------

صفحه ی اول دیجی کالا 8.5 مگابایته!
ایرانخودرو و راه آهن جزو اعصاب خورد کن ترین و عقب مونده ترین شرکت های ایرانی هستن
با جفتشون همکاری داشتم اینقدر اذیت کردن که منتظر بودیم قرارداد تموم بشه فرار کنیم بریم
لکوموتیوران به پانل بیسیم میزد میگفت atc داره هشدار میده قطار متوقف شده منتظر رسیدگی و گزارشیم
از اینور اپراتور میگفت خب atc رو غیر فعال کن ارور نده 🤦‍♂️
ما بجای اونا استرس میگرفتیم میگفتیم خب لعنتی شاید خط مشکل داره یا قطار جلویی مشکل براش پیش اومده تو بلاک توقف کرده یا سوزن درست تنظیم نشده جا نرفته یا قفل نشده که atc خطا داده متوقف کرده
ولی خودشون انگار نه انگار

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,289
نیک چقدر مسخره شده نصف دامنه ها رو تایید نمیکنه
میهن جون مومن خدا یک سوال دارم ازت.
آیا در قالب ووکامرسی از نظر فنی امکانش هست که با تغییر تعداد محصولات، قیمت هم به صورت آنی و بدون هیچ لودینگی کم و زیاد بشه؟ یعنی حتی اون دایره کوچک لودینگ هم نیاد و عدد سریع عوض بشه (درست مثل قیمتی که از طریق متغیرها داده میشه و با انتخاب گزینه ها سریع قیمت هم تغییر میکنه)

یعنی اگر من قالبم رو بدم به کدر میتونه چنین قابلیتی رو بهش اضافه کنه؟ (در صفحه محصول و نه سبد خرید)

من خودم حدس میزنم که فقط برای محصولاتی که براش متغیر ایجاد شده این امکان میتونه فراهم بشه. جالب اینجاست یک فروشگاه رو هم که چنین ویژگی داشت بررسی کردم و دیدم که بله اینم فقط محصولاتی که متغیر داره قیمت ها با تغییر تعداد تغییر میکنه. ولی اون هایی که متغیر ندارند، با تغییر تعداد قیمت ثابت میمونه.

آیا این حدس من درسته؟

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
میهن جون مومن خدا یک سوال دارم ازت.
آیا در قالب ووکامرسی از نظر فنی امکانش هست که با تغییر تعداد محصولات، قیمت هم به صورت آنی و بدون هیچ لودینگی کم و زیاد بشه؟ یعنی حتی اون دایره کوچک لودینگ هم نیاد و عدد سریع عوض بشه (درست مثل قیمتی که از طریق متغیرها داده میشه و با انتخاب گزینه ها سریع قیمت هم تغییر میکنه)

یعنی اگر من قالبم رو بدم به کدر میتونه چنین قابلیتی رو بهش اضافه کنه؟ (در صفحه محصول و نه سبد خرید)

من خودم حدس میزنم که فقط برای محصولاتی که براش متغیر ایجاد شده این امکان میتونه فراهم بشه. جالب اینجاست یک فروشگاه رو هم که چنین ویژگی داشت بررسی کردم و دیدم که بله اینم فقط محصولاتی که متغیر داره قیمت ها با تغییر تعداد تغییر میکنه. ولی اون هایی که متغیر ندارند، با تغییر تعداد قیمت ثابت میمونه.

آیا این حدس من درسته؟
با یه کد جاوا اسکریپت ساده انجام شده تو سایت مذکور

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,289
با یه کد جاوا اسکریپت ساده انجام شده تو سایت مذکور
با یک کد در فانکشین ویژگیش رو اضافه کردم. ولی مشکلات زیاد داره، مثلا با متغیرها سازگار نیست. به هر حال جالب بود که با یک کد این ویژگی هم اضافه شد.

حالا سوالم اینه: آیا میشه پول بدم به کدر که یک کد فانکشین برام طراحی کنه که فقط قیمت متغیرها آپدیت بشه (با تغییر تعداد)؟ منظورم اینه که میشه فقط با کد تمومش کرد که دیگه لازم نباشه در قالب دست ببرم؟

Last edited:

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,289
کد رو تو فایل‌های قالب مینویسن دیگه
283d.gif
منظورم فقط توی فانکشنه. میخوام یک جوری بشه اگر روزی قالبم آپدیت شد بتونم آپدیتش کنم و خودم کدهای فانکشین رو دوباره جاگذاری کنم

mohsen733

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام
یه سایت با آتوریتی ۴۰ که تا حالا رپورتاژ‌نداشته و بازدید مناسبی (روزانه +۱۰ هزار آی پی ) داره داریم
برای رپورتاژ‌و بک لینک پیام بدین .
قیمت رپورتاژ‌۵۰۰ هزار تومان هست . و همیشه خواهد ماند و صفحه اصلی هم اضافه خواهد شد

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
عشقا یه میکروفون ارزون پایه دار چی بخرم از دیجیکالا ؟

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
سلام
یه سایت با آتوریتی ۴۰ که تا حالا رپورتاژ‌نداشته و بازدید مناسبی (روزانه +۱۰ هزار آی پی ) داره داریم
برای رپورتاژ‌و بک لینک پیام بدین .
قیمت رپورتاژ‌۵۰۰ هزار تومان هست . و همیشه خواهد ماند و صفحه اصلی هم اضافه خواهد شد
میتونی خودت مطلب رو هم بنویسی؟؟

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
مومنینِ خداوندِ متعال، به این تاپیک ما یه نگاه بندازید:

meysam0211

Registered User
لایک‌ها
432
دوستان سلام

یه سوال فنی از اهل فن و سئو

تاثیر ساب دامین news.domain.com روی سایت اصلی چقدره ! ( ازلحاظ تقسیم ارزش سایت و Crawl کردن اقای گوگل )
و همچنین تاثیرش با domain.com/news بصورت فولدری در روت

و کسی تجربه ای داره از این دوحالت ..

مرسی

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
دوستان سلام

یه سوال فنی از اهل فن و سئو

تاثیر ساب دامین news.domain.com روی سایت اصلی چقدره ! ( ازلحاظ تقسیم ارزش سایت و Crawl کردن اقای گوگل )
و همچنین تاثیرش با domain.com/news بصورت فولدری در روت

و کسی تجربه ای داره از این دوحالت ..

مرسی
ساب دامین دامین جدا حساب میشه
اگه میخوای جدا نگهداری ساب دامین
اگه میخوای از اعتبار سایت برای مقاله ها و یا برعکس ، استفاده کنی فولدر

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
دوستان
من دارم یک سایت انگلیسی زبان با محتوای دانلود وارز گرافیکی میزنم، البته نه به صورت دانلود رایگان
چیزی که من متوجه شدم اینه که خیلی از سایت های وارزی که حتی رایگان دارن کار میکنن، بعد از چندین سال از نتایج گوگل حذف نشدن و حتی پایین هم نیومدن
از نظر هاست رو میدونم که ممکنه ابیوز بگیرن و محتواشون کاملا توی هاست یا سرور حذف شه، اما من در مورد گوگل نگرانم که آیا در نتایج گوگل حذف میشم یا خیر

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
دوستان
من دارم یک سایت انگلیسی زبان با محتوای دانلود وارز گرافیکی میزنم، البته نه به صورت دانلود رایگان
چیزی که من متوجه شدم اینه که خیلی از سایت های وارزی که حتی رایگان دارن کار میکنن، بعد از چندین سال از نتایج گوگل حذف نشدن و حتی پایین هم نیومدن
از نظر هاست رو میدونم که ممکنه ابیوز بگیرن و محتواشون کاملا توی هاست یا سرور حذف شه، اما من در مورد گوگل نگرانم که آیا در نتایج گوگل حذف میشم یا خیر
مورد اول اینکه هاست ممکن نیست بلکه حتما ایبوز میگیری و یکی از چالش ها هست چون هم روی دامنه شکایت میکنن هم هاست. مورد بعدی هم اینطوره که کل سایت معمولا حذف نمیشه ولی پست ها به مرور حذف میشن.

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
دوستان
ممنون

فقط برام عجیبه که چرا یک سری از سایت های وارز خارجی زبان که دسترسی تمامی کشور ها و آیپی ها براشون بازه روز به روز دارن پیشرفت میکنن و بازدید و محبوبیتشون بیشتر میشه و با کلمات کلیدی زیادی صفحه ابتدایی گوگل هستن و چندین ساله بالا هستن و گوگل کاری به کارشون نداره
در مورد سایت های ایرانی دانلود هم همینه اما ممکنه چون ایرانیا دسترسی خارجی رو بسته باشن زیاد مهم نباشه براشون

در مورد ابیوز هم فکر میکنم بهترین سرور های وارز برای ایران باشن که مشکلی براشون پیش نیاد.

farhad17

Registered User
لایک‌ها
338
لینک ها بطور پیشفرض فالو هستند یا نوفالو؟

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,772
ممنون

فقط برام عجیبه که چرا یک سری از سایت های وارز خارجی زبان که دسترسی تمامی کشور ها و آیپی ها براشون بازه روز به روز دارن پیشرفت میکنن و بازدید و محبوبیتشون بیشتر میشه و با کلمات کلیدی زیادی صفحه ابتدایی گوگل هستن و چندین ساله بالا هستن و گوگل کاری به کارشون نداره
در مورد سایت های ایرانی دانلود هم همینه اما ممکنه چون ایرانیا دسترسی خارجی رو بسته باشن زیاد مهم نباشه براشون

در مورد ابیوز هم فکر میکنم بهترین سرور های وارز برای ایران باشن که مشکلی براشون پیش نیاد.
من از چندتا سرور ایران پرسیدم گفتن اخطار بیاد باید جمع کنی ، حرف عجیبی بود اونم تو ایران

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
من از چندتا سرور ایران پرسیدم گفتن اخطار بیاد باید جمع کنی ، حرف عجیبی بود اونم تو ایران
دیدی بعضی کارمندا فاز قانون مداری میگیرن. میگن نه نمیشه و اینا...
حکایت کاسه داغ تر از آش هست. یارو واسه الکترسیته مالشی حاضره هر حرف غیر منطقی رو بزنه

بالا