توی پنل مدیریت سرور غیرفعال بودVnc نداشت؟
توی پنل مدیریت سرور غیرفعال بودVnc نداشت؟
سیاست درآمد زاییش به چه شکله؟!رقیبی برای سایت های فارسی زبان:
(نسخه فارسی سایت wikihow.com)
کسی میدونه نسخه فارسیش از کی شروع به کار کرده؟
Please visit wikiHow directly
www.wikihowfarsi.com
چه اهمیتی داره برات خداییش؟دوستان این سایت بن بست چطور کار میکنه؟ منظورم اینه قیمت هارو از کجا میگیره که خودش API هم میده؟
خب میخوام برای یه دوستی یک پروژه ای رو شبیه به این پیاده کنمچه اهمیتی داره برات خداییش؟
شاید خودش از جایی معتبر api گرفته..
یا یه سیستم خزش rss مانند روی یه سایت بزرگ ست کرده..
خب API گرفتن چه دشواری داره؟خب میخوام برای یه دوستی یک پروژه ای رو شبیه به این پیاده کنم
ممکنه از نظر قوانین یک سایت، ارائه API مجدد، مشکل داشته باشه ولی از نظر اجرایی میشه داده هایی که از API گرفته شده، ذخیره کرد و مجدد در قالب API جدید ارائه داد ولی به دلیل محدودیت های موجود، این کار ارزش چندانی نداره.فکنم بشه همزمان هم API گرفت هم API داد..
اگر اشتباه نکنم برای همون سازنده مثقال هست که تو بگیر و ببندا کانالشو بست و خداحافظی کرد خودشم فکر نکنم ایران باشه اگر باشه ممکنه بگیرنش چون اکثر سایتا از مثقال نرخ میگرفتن. اینم فکر میکنم خودش نرخو تعیین میکنه (البته نرخش دقیقترینه چون بقیه از روی این میبینن همینطور دست به دست میشه)دوستان این سایت بن بست چطور کار میکنه؟ منظورم اینه قیمت هارو از کجا میگیره که خودش API هم میده؟
ادمین مثقال رفت ترکیه، و سایت مثقال هم تا چند ماه پیش بالا بود.اگر اشتباه نکنم برای همون سازنده مثقال هست که تو بگیر و ببندا کانالشو بست و خداحافظی کرد خودشم فکر نکنم ایران باشه اگر باشه ممکنه بگیرنش چون اکثر سایتا از مثقال نرخ میگرفتن. اینم فکر میکنم خودش نرخو تعیین میکنه (البته نرخش دقیقترینه چون بقیه از روی این میبینن همینطور دست به دست میشه)
نه منظورم اینه میخوام ببینم از کجا گرفته یا روشش چیه منم بگیرم.چون API خودش خیلی بالاستخب API گرفتن چه دشواری داره؟
فکنم بشه همزمان هم API گرفت هم API داد..
یعنی این همه ارز رو چند نفر دارن تعیین می کنن و همیشه آپدیت میکنن...خیلی سخته D:اگر اشتباه نکنم برای همون سازنده مثقال هست که تو بگیر و ببندا کانالشو بست و خداحافظی کرد خودشم فکر نکنم ایران باشه اگر باشه ممکنه بگیرنش چون اکثر سایتا از مثقال نرخ میگرفتن. اینم فکر میکنم خودش نرخو تعیین میکنه (البته نرخش دقیقترینه چون بقیه از روی این میبینن همینطور دست به دست میشه)
برای ارزها به ریال فقط کافیه نرخ دلار/ریال رو تعیین کنه بقیه ش همه ضریب هستن. برای ضریب ارزای خارجی هم فقط کافیه نرخ ارز/دلارو داشته باشه که از سایتهای خارجی میشه گرفت یا از سایت های بانکهای مرکزی کشورها.نه منظورم اینه میخوام ببینم از کجا گرفته یا روشش چیه منم بگیرم.چون API خودش خیلی بالاست
یعنی این همه ارز رو چند نفر دارن تعیین می کنن و همیشه آپدیت میکنن...خیلی سخته D:
یه موهبت الهیه که گاهی ظاهر میشه و گاهی میره@balabala چرا چشمای عکس پروفایلت درست شد؟! با لیزر، جراحی کردید و اون نور لیزری رو برداشتید؟!![]()
تو که میخوای هزینه بکنی..سلام دوستان همچنان نیاز به یک امنیت کار داریم اگر کسی هست.حقوق ثابت و خوب پرداخت میشه
نه میخوام چند نفر رو حال بدم بهشون :دیتو که میخوای هزینه بکنی..
برو از یکی از این شرکت های امنیتی خارجی پنل امنیت بگیر..
کار رو بسپار دست اونا..
اگر هم میخوای سایتی بزنی که دشواری قضایی میتونه توی فضای بین المللی داشته باشه برای اون شرکت...
شرکت های دوست و برادر روسی ، هستن :دی
اگر کارت فوریه، باید تیکت رو با درجه اهمیت اورژانسی بزنیکیفیت پشتیبانی نت افزار. اصلا پشتیبانی نداره
تیکت گذاشته برای بکاپ. پیام هم میدی آموزش میفرسته! پس برای چی تیکت بکاپ گذاشته؟
صبح تماس بگیری میگه تیکت بزن! عصر و شب تماس بگیرم میگه ساعت اداری تماس بگیر . پس چرا شماره تماس گذاشتی؟
این همون هاستینگ بود که دو سال پیش پشتیبانی 24 ساعته داشت الان میگه ساعت اداری خخخخ
مگر اینکه گیر نیوفتید سایت هیچ وقت خراب نشه.
قبلا خیلی امن بود راحت بکاپ رو برمیگرودند. الان ممکنه سایت کلا از دست بره
یه بار خودم دستی بکاپ گرفتم فایل رو زدم برای بازیابی بازم ناقص برگشت
از کجا هاست بگیرم خوب باشه فایل بکاپ راحت برگردونه سایت بگاج رفت خیالم راحت باشه نه اینکه التماس هاستینگ رو کنم که جواب بده
فوری و راحت بکاپ هر زمانی که بخوام برگردونه