• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
پیام بده به هاستینگ بگو دسترسی رو آزاد کنه
همین پیام بالا رو براشون تیکت کنید.
تیکت زدم میگن چک کردیم و اتصال برقراره
در صورتی که خودم با یه هاست دیگه ام که از همین شرکت هست با قالب ، وردپرس و نسخه PHP یکسان چک کردم اتصال برقرار بود تنها تفاوتشون این بود که هاستی که اتصال برقرار بود سی پنل آلمان بود و اونی که برقرار نبود سی پنل ایران
این جور مواقع هست که تفاوت ها رو میشه درک کرد

ali998

Registered User
لایک‌ها
779
خیلی عجیب شده واقعا قبلا اینطور نبود...
ورودی ها خود کاربرای فعال هستن که مطلبم ارسال میکنن ولی نمیدونم چرا به جای آدرس مستقیم عادت دارن اسم سایت رو سرچ کنن وارد بشن! البته همین باعث شده که اسم سایت بیاد لینک اول ولی اصلا هیچ مطلبی ایندکس نمیشه هیچ روزی ندیدم محض دلخوشی ما یک مطلب حتی ایندکس بشه
این که تو گوگل شما رو جستجو و کلیک می کنن خیلی به نفع سایت شما است.

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,507

ali998

Registered User
لایک‌ها
779
فقط عنوان خود سایت رو سرچ میکنن و نه کلمات و عبارات کلیدی رو..
این که به گوگل القا می شه کاربران دنبال محتوای سایت شما هستند باعث ارتقا اعتبار کلی دامنه در پیش گوگل می شود و به صورت غیر مستقیم روی صفحات دیگه تاثیر گذار است.

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,507
پی تی با آی پی ایران برام باز نمیشه
کسی این مشکلو داره ؟
من دو سه روز پیش این مشکلو داشتم برطرف شد..
تنظیمات دی ان اس های مرورگرت رو روی پیش فرض بذار ..شاید از اون باشه

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
پرشین تولز فقط با اینترنت مخابرات برام باز میشه خیلی سریع

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
یارو از فرم تماس سایت ایمیل زده که سایتتونو هک کردم و اطلاعاتش دستمونه
واسه این که مشکلی پیش نیاد 3 هزار دلار به فلان کیف پول بیت کوین بزن
حوصله نداشتم وگرنه واسه اش ریپلای میزدم من 3000 دلار داشتم یه دفتر اجاره میکردم واسه کارم

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
یارو از فرم تماس سایت ایمیل زده که سایتتونو هک کردم و اطلاعاتش دستمونه
واسه این که مشکلی پیش نیاد 3 هزار دلار به فلان کیف پول بیت کوین بزن
حوصله نداشتم وگرنه واسه اش ریپلای میزدم من 3000 دلار داشتم یه دفتر اجاره میکردم واسه کارم
باز خوبه این من یکی ایمیل داده هر چی فحش عالم بوده داده!! چرا آخه مگه چیکارت کردم:|

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,507
**** تو سیاست جدید ایندکسینگ گوگل..
دیگه شورش رو درآورده..
اگه فقط برای سایت های تازه تاسیس بود آدم انقدر بهش فشار نمیومد..

Last edited:

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
دیگه شورش رو درآورده..
تالار گفتگو یا نزدیک 7 هزار تا پست و کلی کابر فعال کلا 200 تا ایندکس کرده

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,507

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,233
دیگه شورش رو درآورده..
داخل سرچ کنسول گوگل امکان ایندکس دستی که گذاشته برای ک**ر کردن آدمه :mad:
بهترین مطالب رو سه بار درخواست ایندکس زدم شخمش هم حساب نکرد. حتی کراوال هم نکرد بود بعد از یک ماه. خب پس واسه چی همچین امکانی گذاشتی اونجا؟
راه های زیادی واسه ایندکس هست همه رو تست کردم تنها چیزی که تاثیرگذاشت بکلینک زیاد بود.
گوگلی که اینقدر پایبند قوانین کپی رایته. مطلب ما رو کپی میشناسه چون بعد از یک ماه ایندکس کرده و تو این مدت اسپمر ها راحت مطالب رو میدزدن بنام خودشون. اسپمر رو زودتر از ما ایندکس میکنه. چون اسپمر هر روز به حجم بالا مطلب میزاره.
سایت *** استخدام دیدم یه آگهی که هنوز یک ساعت زده نشده هم ایندکس کرده هم اومده توی صفحه یک گوگل!!! دلیلش مثل همون سایت اسپمره، بروز بودن بیش از حد. روزی هزار تا پست میزاره

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,507
بهترین مطالب رو سه بار درخواست ایندکس زدم شخمش هم حساب نکرد. حتی کراوال هم نکرد بود بعد از یک ماه. خب پس واسه چی همچین امکانی گذاشتی اونجا؟
راه های زیادی واسه ایندکس هست همه رو تست کردم تنها چیزی که تاثیرگذاشت بکلینک زیاد بود.
گوگلی که اینقدر پایبند قوانین کپی رایته. مطلب ما رو کپی میشناسه چون بعد از یک ماه ایندکس کرده و تو این مدت اسپمر ها راحت مطالب رو میدزدن بنام خودشون. اسپمر رو زودتر از ما ایندکس میکنه. چون اسپمر هر روز به حجم بالا مطلب میزاره.
سایت *** استخدام دیدم یه آگهی که هنوز یک ساعت زده نشده هم ایندکس کرده هم اومده توی صفحه یک گوگل!!! دلیلش مثل همون سایت اسپمره، بروز بودن بیش از حد. روزی هزار تا پست میزاره
باید به شبکه های اجتماعی متوصل شد برای ترافیک گرفتن..
اونم نه وب فارسی.. که هم ورشکسته ست.. هم دیگه شبکه اجتماعی نمونده برای کمک گرفتن..

پ ن : راستی میگم با فی لتر شدن اینستا،بازدید سایت ها بیشتر نشده؟

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
سابقه همچین تالاری باید تا قبل از الگوریتم های جدید باشه.. چطور ممکنه ؟!
نه تازه زدم بلدم چجوری کاربر جذب کنم میگم روزانه هم حدود 150-200 تا ورودی از اسم سایت میان ولی هیچ تاثیری روی ایندکس نداشته!!
به پست هم نیست کاربران روزانه 500 تا پست دارن اضافه میکنن ولی انگار نه انگار نهایتش گوگل میاد یه صفحه رو میبینه گیر میکنه میره ( توی کابران آنلاین میبینمش یکبار در روز!)

بالا