به سایت ما هم کامنت داده و آدرس یه سایت دیگه ک نمیشناسیمو گذاشتهاین اسکلی که به 7 تا از سایت های اسپم rss خوان من پیام داده 0.15 بیتکوین پرداخت کن تا هکت نکنم رو زنده میخوام
آدرس کیف پول داده گفته بریز تا هک نکنیم
به سایت ما هم کامنت داده و آدرس یه سایت دیگه ک نمیشناسیمو گذاشتهاین اسکلی که به 7 تا از سایت های اسپم rss خوان من پیام داده 0.15 بیتکوین پرداخت کن تا هکت نکنم رو زنده میخوام
این همون چوپانسبه سایت ما هم کامنت داده و آدرس یه سایت دیگه ک نمیشناسیمو گذاشته
آدرس کیف پول داده گفته بریز تا هک نکنیم
درودسلام میخوام از یک هاستینگ شکایت بکنم غیر از اینماد راه دیگه ای هست؟
اتحادیه کسب و کارهای مجازیسلام میخوام از یک هاستینگ شکایت بکنم غیر از اینماد راه دیگه ای هست؟
چند وقته به شکایت ها کلا جواب نمیدن ! عجیب شدناتحادیه کسب و کارهای مجازی
چند وقته به شکایت ها کلا جواب نمیدن ! عجیب شدن
لینک ارسال شکایت :
![]()
اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی
اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی,تنها مرجع رسمی اعطای مجوز کسب و کارهای اینترنتی,نظارت بر کسب و کارهای اینترنتی,ارائه دهنده مجوز شرکت های جابجائی مسفر آنلاین,صدور مجوز24 ساعته,ارائه خدمات به استارت آپ ها,ارائه مجوز به استارت آپ ها,بررسی شکایات از کسب و کارهای اینترنتی,شناسایی بررسی و پیگیری...ecunion.ir
فرآیند رسیدگی به شکایات
۶ماه پیش بود فکر کنم، یه موضوعی رو پیگیری کردم از همینجا و حل هم شد...داخل خبر انلاین نوشته بود این اتحادیه امسال اصلا تشکیل نشد.
فعلا فقط یه اسم هست.
بررسی میکنم بهت اطلاع میدممنم همین ارور رو گرفتم..
@iraniansatellit
یک اشتباه کردیم دامنه گرفتیم ازشون تمدید کردیم تمدید نکردن دامنه که کلی زحمت کشیده بودم داره منقضی میشه هاستینگ مطرحی نیستدرود
از کدوم هاستینگ؟
ثبت کردم ممکنه نتیجه بده؟ از اینمادم اگر ثبت بکنم فایده ای داره؟چند وقته به شکایت ها کلا جواب نمیدن ! عجیب شدن
لینک ارسال شکایت :
![]()
اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی
اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی,تنها مرجع رسمی اعطای مجوز کسب و کارهای اینترنتی,نظارت بر کسب و کارهای اینترنتی,ارائه دهنده مجوز شرکت های جابجائی مسفر آنلاین,صدور مجوز24 ساعته,ارائه خدمات به استارت آپ ها,ارائه مجوز به استارت آپ ها,بررسی شکایات از کسب و کارهای اینترنتی,شناسایی بررسی و پیگیری...ecunion.ir
فرآیند رسیدگی به شکایات
فرایندش ۵ روزکاری زمان میبرهیک اشتباه کردیم دامنه گرفتیم ازشون تمدید کردیم تمدید نکردن دامنه که کلی زحمت کشیده بودم داره منقضی میشه هاستینگ مطرحی نیست
ثبت کردم ممکنه نتیجه بده؟ از اینمادم اگر ثبت بکنم فایده ای داره؟
اینترنت ملیکسی تونست بفهمه این کاهش بازدید بعصی از سایت ها چیه؟
در زمان اوج قطعی ها هن اینقدر کاهش بازدید نداشتیم.اینترنت ملی
الان که عادیه حدودااینترنت ملی