- نوشتهها
- 7,193
- لایکها
- 16,506
بجز ساختن فایل rtl هر کاری بگی کردم..چرا دستی نمیزاری تو قالب ؟
هم خود فایل اصلی استایل رو ویرایش کردم..
هم از توی پیشخوان..
نشد..
حتی تغییر سایتز فونت هم نمیذاره.
بجز ساختن فایل rtl هر کاری بگی کردم..چرا دستی نمیزاری تو قالب ؟
توی مرورگر اوکیه..
توی مرورگر اوکیه..
برای ثبت تغییر دشواری هست..
ممنون تست میکنم خبرشو میدم..یه rtl.css میخواد دیگه
نهایت یه !important هم تهش میزنی و یا علی از تو مدد همه میاد راست
نیازمند v2ray پولی یا هر چی که کار کنه
پ خ بدید
من خیلی در این مورد تحقیق کردم وابستگی به گوگل رو بندازم بیرونمیگم سایت های غیر معروفی که توی هیچی توی صفحه اول و دوم نیستن بازدید از کجا میارن؟
یعنی باید هیمطنوری بشینن تا توی یه چیزی باید تو لیست نتایج تا بازدید های اولیه شون شروع بشه؟
من وقتی ضروری میشه همزمان از همه سایت های آنالیز استفاده میکنم بجای یک اکانت پولیآقا کسی اکانت ماز میفروشه؟
یکی خریدم بعد یک روز بن شد حتی 5 دلار به ایرانیکارت دادم که با کارت واقعی تریال رو فعال کنه اما باز بن شد
(سرور مجازی دارم و بخاطر آی پی نیست انگار ماز سختگیر شده اما هنوز بعضیا راه و ترفندی براش بلدن)
آدم یاد بلند گوی وانتی ها میوفتهبدو جا نمونی
نرم افزار winscpدوستان
یه نرم افزار ftp معرفی کنید که بشه آدرس فایل رو به راحتی کپی کرد
الان هر نرم افزاری استفاده میکنم میاد مسیر public-html و home و ... رو به همراه آی پی این چیزا میده
@MihanV شما یه بار فکر میکنم یه روشی برای اینکار گفته بودی اگه اشتباه نکنم
سلامنرم افزار winscp
قابلیت تشخصی سازی دستور تولید لینک رو میده
یعنی میتونید تنظیم کنید اون home و غیره داخل لینک نباشه
از قسمت edit commands در کلیک راست
آره بابا اکثرشون الکی زدن نشستن این همه مجله زردمیگم سایت های غیر معروفی که توی هیچی توی صفحه اول و دوم نیستن بازدید از کجا میارن؟
یعنی باید هیمطنوری بشینن تا توی یه چیزی باید تو لیست نتایج تا بازدید های اولیه شون شروع بشه؟
میگم سایت های غیر معروفی که توی هیچی توی صفحه اول و دوم نیستن بازدید از کجا میارن؟
ممنون..بعضی موقع ها میان صفحات اول و میرن. خیلی هاشون هم بعد از یه مدت تمدید نمیکنن حذف میشن.
تعدادیشون هم برای شرکت یا گروه خاصی هستن که برای کلاس گذاشتن و اعتبار سازی سایت زدن.