نسخه قبلی هم پرداخت من همین مشکلات رو داشتمآقا اینماد رسما ریده با این سیستم جدید مسخرش
کسی تونسته اخیرا با این سیستم جدید احرازیه آدرس انجام بده؟ (اینماد تک ستاره)
چندین روزه توی احراز آدرس گیر کردم
کلا احرازیه آدرس به هیچ روشی ممکن نیست و چندین اکانت اینماد رو بررسی کردم و ظاهرا اصلا نمیشه
مشاهده پیوست 1328114
و بجز این موارد من اون مرحله رو بدون احراز آدرس رد کردم و پرداخت رو انجام دادم ولی ظاهرا سیستمشون قاطی داره و پرداخت رو نمیشناسه و میگه پرداخت نشده
مشاهده پیوست 1328113
۲ بار پرداخت کردم و تاییدیه بانکی هم اومده و بدون مشکل به سایت اینماد ارجاع داده ولی بازم میگه پرداخت نشده
باید نماد داشته باشی تا قبولت کننسلام . هر کلیک چقدر میگیره ؟ کلا کاراییش چطوره ، جایی نوشته این مطالبو ؟
اینجور بهت بگم کهاین ترب و ایمالز جوابدهیش خوبه؟
یعنی اینایی که فروشگاهشون رو داخلش ثبت میکنن راضی هستن؟
نه این روشا رو تست کردمنسخه قبلی هم پرداخت من همین مشکلات رو داشتم
مرورگرم از کروم به فایرفاکس تغییر دادم مشکل پرداختم حلش
حالا یه تستی بزن ضرر نداره
بشاش به المنتورویرایشگر متن المنتور اینجوریه ... وقتی Advanced editor فعاله/ فونتهای سفارشی رو نمیاره
مشاهده پیوست 1328141
وقتی advanced editor غیرفعاله اینطور. اصلا انتخاب فونت نداره
مشاهده پیوست 1328142
تقریبا ۷ روز از پیامی که در رابطه با این مشکل گزارش دادم داره میگذره و پشتیبانی حتی پیامی نداره که رسیدگی میشه یا مشکلو پیگیری کنه و یا حتی یه جواب سربالا بده
در صورتی که برای بقیه موارد هیچ مشکلی ندارن و سریعا ظرف نهایتا یک روز جواب میدن
به طور مثال در رابطه با مشکل پرداخت هزینه اینماد، در ساعت غیر کاری تیکت ارسال کردم و فردا در ساعت کاری سریعا جوابو دادن
مشاهده پیوست 1328138
همچنین در صورتی که نماد خاکستری بگیرید مشکلی ندارید و احراز همه موارد سریعا تایید میشه (تصویر زیر)
مشاهده پیوست 1328137
پس احتمالا مشکل احراز آدرس پستی یک موضوع حل نشده هست و هنوز اوکی نشده و البته شما میتونید بدون احراز آدرس به مرحله بعد برید و پرداخت رو انجام بدید و در نهایت اینماد رو بگیرید ولی با توجه به پیامی که داد ظرف مدت ۷ روز یا نهایتا ۲ هفته اینمادتون ابطال میشه.
دوستان لطفا اگر کسی تونست احراز پستی اینماد تک ستاره رو انجام بده همینجا اعلام کنه
نه مشکل داره گاهی اوقات،دوستان این سایت امتا که میخوام لاگین کنم بر میگرده به این آدرس : https://ecsw.ir/?emta-error
وارد نمیشه و خطایی هم نمیده
پنجشنبه جمعه ها تعطیله ؟
درست بشو نیس ظاهرامنم این مشکل رو خوردم الان ...
دقیقا همین کارو کردم رفتم تو ای نمادنه مشکل داره گاهی اوقات،
برا منم چند ساعت پیش همین بود
شما برای این مشکل وارد سایت اصلی امتا با آدرس زیر بشید
اونجا که وارد شدید و لاگین کردید و زمانی که مشخصاتتون رو نشون داد وارد سایت زیر شیدسامانه امتا
emta.ecsw.ir
بعد اگه اسمتو اون بالا نمایش داد، میتونید لاگین کنی به اینماد و سرویس های دیگه
درغیر این صورت نیم ساعت دیگه چک کنید درست شده احتمالا
درست بشو نیس ظاهرا
اینا بکنار
من موندم جواز های کسبو کدوم گوری آپلود کنم، هیچ جا نداره براش
یبار ده روز قبل فاکتور ، بعد 7 روز بعد 3 بعدم یک روز. هم ایمیل هم پیامکیدوستان
هاست دی ال، برای یاداوری پرداخت تمدید ماهانه سرویس های هاست دانلودش پیامک ارسال میکنه ؟
فروشگاه رو ادرس خونه بزنی اینماد ایناشو میدن که شروع کنیم ؟باید نماد داشته باشی تا قبولت کنن
کلا ارزش داره ارزون هم در میاد
تست کن کلا خوبه
لینک هم واسه تمام محصولاتت هم میگیری واسه سئو هم خوبه
با یه تیر دو نشون
دیگه با رفتن به استایل > تایپوگرافی و انتخاب "خانواده فونت" فونتها رو تغییر دادم.ویرایشگر متن المنتور اینجوریه ... وقتی Advanced editor فعاله/ فونتهای سفارشی رو نمیاره
مشاهده پیوست 1328141
وقتی advanced editor غیرفعاله اینطور. اصلا انتخاب فونت نداره
مشاهده پیوست 1328142
بشاش به المنتور
من سایتی ببینم المنتوریه، داخل سایت خودم محتواش رو با ادیتور tiny mce میزنم کد هاش رو کپی میکنم میذارم تو کد های دیتور المنتور
تشکریبار ده روز قبل فاکتور ، بعد 7 روز بعد 3 بعدم یک روز. هم ایمیل هم پیامکی
اره دیگه جریمه میکنن.تشکر
برا یکی از هاست دی ال سرویس گرفته بودم و کلی فایل با بدبختی براش آپلود و آدرس دهی کرده بودم و بهشون هم گفته بودم آخر ماه میلادی باید فاکتور رو پرداخت کنید
امروز دیدم پیام داده که هاست کار نمیکنه
رفتم دیدم فاکتورشو یک ماه پرداخت نکرده و هاستو غیر فعال کردن
بعد بهش گفتم، میگفت پیامک نیومده و این حرفا
امروز تیکت دادم و شانسی که آورد با یه جریمه هاستو آزاد کردن و اطلاعات برگشت.
اره فک نکنم مشکلی باشهفروشگاه رو ادرس خونه بزنی اینماد ایناشو میدن که شروع کنیم ؟