meysam0211
Registered User
عجیبه . برو از سرچ کنسول ایمپرشنو پوزیشنشو چک کنکد میذاشتم
منتها بازدید اون مطالبی که اینو توش میذاشتم صفر شد
عجیبه . برو از سرچ کنسول ایمپرشنو پوزیشنشو چک کنکد میذاشتم
منتها بازدید اون مطالبی که اینو توش میذاشتم صفر شد
شاید کسی (مثل من) دوست داشته آدرس فایلهاش یه چیز دلخواه باشه، مثلا به جای http://example.com/wp-content/uploads آدرس اینطوری باشه http://example.com/file/uploads باشه. خود پوشه upload رو هم میشه انداخت جای دیگه.حالا چه نیازی به تغییر نامش پیش میاد؟
گشتم نبود , نگرد نیست , البته تو ایرانی هانیاز به سرور ساعتی با منابع کم دارم. مثلا 4 ساعت. ایران نباشه. از کجا بگیرم؟ مثل پارس پک نباشه سقف حداقل شارژ تعیین کنه مثلا میگه روزی هزار تومن ولی حداقل باید 20 تومن شارژ کیف پول داشته باشی
هتزنر ... میتونم بسازم چند روز بهت بدم رایگان فقط ممکنه ای پی تمیز نباشه..نیاز به سرور ساعتی با منابع کم دارم. مثلا 4 ساعت. ایران نباشه. از کجا بگیرم؟ مثل پارس پک نباشه سقف حداقل شارژ تعیین کنه مثلا میگه روزی هزار تومن ولی حداقل باید 20 تومن شارژ کیف پول داشته باشی
........
دوستان اسپمر، لیست 130 تا گروه تلگرام وردپرس، طراحی سایت، سئو و برنامه نویسی رو دارم. کسی خواست فقط با بک لینک معاوضه میکنم.
تجربه ثابت کرده این دستکاری ها دردسره ....روش تغییر نام پوشه wp-content وردپرس به مثلا assets
تو گوگل سرچ کردم چند سایت ایرانی و خارجی گشتم خوب توضیح نداده بودن تا اینکه wp-staging.com رو پیدا کردم.
تو فایل منجر پوشه wp-content رو به assets تغییر نام بدین (به جای assets ، اسم دلخواه خودتون )
تو wp-config.php بالای لاینrequire_once ABSPATH . 'wp-settings.php';
این کدها رو وارد کنید
کد:define('WP_CONTENT_FOLDERNAME', 'assets'); define('WP_CONTENT_DIR', ABSPATH . WP_CONTENT_FOLDERNAME); define('WP_CONTENT_URL', 'http://example.com/' . WP_CONTENT_FOLDERNAME);
به جای assets اسمی که برای wp-content
به جای http://example.com/ آدرس سایت خودتون
و تمام
از چه لحاظ؟تجربه ثابت کرده این دستکاری ها دردسره ....
فکر کنم Dreamweaver برات خوب باشه ، قابلیت drag and drop هم دارهبرای دستکاری و توسعه ی قالب های آماده html که همراه استایل و عکس و متن هستن..
بهترین ابزار و ویرایش گر چیه؟
ایرانی ها اکثرا سقف شارژ دارننیاز به سرور ساعتی با منابع کم دارم. مثلا 4 ساعت. ایران نباشه. از کجا بگیرم؟ مثل پارس پک نباشه سقف حداقل شارژ تعیین کنه مثلا میگه روزی هزار تومن ولی حداقل باید 20 تومن شارژ کیف پول داشته باشی
........
دوستان اسپمر، لیست 130 تا گروه تلگرام وردپرس، طراحی سایت، سئو و برنامه نویسی رو دارم. کسی خواست فقط با بک لینک معاوضه میکنم.
آقا خودت دیگه توکار هاست و سرور اینا نیستی؟ایرانی ها اکثرا سقف شارژ دارن
خارجی باید پیدا کنی. نمونه:
aeza.net
اطلاعات شخصی اینا نمیگیره. پرداخت هم ارز دیجیتال
چطوری با کامپیوتر از v2ray استفاده میکنن؟V2ray برای استفاده شخصی دوستان...
رایگان و به صورت ۵۰ گیگ. برای درخواست پی ام بدید.
.single-product .flex-viewport,
.single-product .woocommerce-product-gallery__image img{
height: 500px!important;
width: auto!important;
}
این کد سایز عکسهای محصول رو میکنه 500 پیکسل
این برای وقتی عکسها عمودی باشن خوبه.CSS:.single-product .flex-viewport, .single-product .woocommerce-product-gallery__image img{ height: 500px!important; width: auto!important; }
اما وقتی عکسها افقی باشن، عرض عکسها رو فشرده میکنه. حالا چطور یه شرط بزاریم اگه پهنای عکس از ارتفاع بیشتر بود width رو 500 و ارتفاع رو auto بشه
height: auto!important;
width: 500px!important;
}
@media screen and (min-aspect-ratio: 1/1) {
height: 500px!important;
width: auto!important;
}
}
@media screen and (max-aspect-ratio: 1/1) {
height: auto!important;
width: 500px!important;
}
}
نه دیگه خیلی وقتهآقا خودت دیگه توکار هاست و سرور اینا نیستی؟
بارگذاری تنبل رو فعال کردم اون ایراد هم درست شد. اون گفته "اگر از تصاویر تنبل بارگذاری شده استفاده کنید، کد شما قبل از بارگذاری عکس اجرا میشود و بنابراین نمیتواند اندازه آن را تغییر دهد"ممکن است این مشکل به دلیل این باشد که کد JavaScript شما فقط یک بار در هنگام بارگذاری صفحه اجرا میشود. اگر عکس بعد از بارگذاری صفحه بارگذاری شود (برای مثال، اگر از تصاویر تنبل بارگذاری شده استفاده کنید)، کد شما قبل از بارگذاری عکس اجرا میشود و بنابراین نمیتواند اندازه آن را تغییر دهد.
برای حل این مشکل، شما میتوانید کد خود را طوری تغییر دهید که هر زمان که یک عکس بارگذاری میشود، اندازه آن را تغییر دهد
امروز sidebar یه قالب رو میخواستم با سی اس اس از چپ بیارم به راست.. نمیدونستم به شکل اصولی چطور میتونم..بالاخره اون سایز درست شد.
bing ai رو گذاشتم حالت دقیق ، گفت فقط با css نمیشه انجام داد و کد js بهم داد.
بعد عکسها وسط کادر نبودن بالا یا سمت راست بودن ، برای اونم کد css داد
الان اینطوری شد. بعد که رفرش میکنم باز عکس میره بالا.
برای اونم گفت
مشاهده پیوست 1328357
بله اینو قبلا تو بعضی قالبها دیدم.امروز sidebar یه قالب رو میخواستم با سی اس اس از چپ بیارم به راست.. نمیدونستم به شکل اصولی چطور میتونم..
رفتم پیش نمایش راست چین شدش رو باز کردم و از روی کنجکاوی رفتم دیدم اون بخش رو چکار کرده...دنبال کد float بودم ولی نبود.
هرچی بین اون اندک موارد استایل اون سایدبار نگاه میکردم بینشون کد خاصی مربوط به چپ یا راست بودنش ندیدم..
بعدش متوجه تفاوت شدم..
پشمام ریخت.
برای قالب چپ چین کدش این بود :
left : 30px
و برای قالب راست چین کدش این بود :
right:30px
یعنی توی تعیین فاصله از بقل ،خودش به نوعی تعیین کرده که کدوم بقل صفحه باشه.. بقل راست یا بقل چپ..
فایل دیتابیس رو با notepad++ باز کن و الی آخربکاپ یه سایت دستمه. چطوری میتونم یکی از مطالبش رو استخراج کنم بدون لوکال هاست؟