hamedovic5405
Registered User
ده سالی میشد این تو حلقم رو نشنیده بودمخلاقیتتون تو حلقم..
نه بابا..
از نظر منطقی نباید بی تاثیر باشه ولی
ده سالی میشد این تو حلقم رو نشنیده بودمخلاقیتتون تو حلقم..
نه بابا..
تاثیر نداره .. میتونی انجمن هایی پیداکنی که تو بیوگرافی پروفایلت لینک سازی کنی.. اونم با نهایت دقت و الا تاثیر منفی هم میتونی بزاریده سالی میشد این تو حلقم رو نشنیده بودم
از نظر منطقی نباید بی تاثیر باشه ولی
چی تاثیر مثبت داره؟تاثیر نداره .. میتونی انجمن هایی پیداکنی که تو بیوگرافی پروفایلت لینک سازی کنی.. اونم با نهایت دقت و الا تاثیر منفی هم میتونی بزاری
به یک مشکل عجیب خوردم اولش فکرکردم توهم زدم !
پست هایی که ثبت میشه تو وردپرس بعد هفت هشت ساعت اتوماتیک پاک میشه و هیچ اثری ازشون نمیمونه
( پست های مثلا اخر شب من الان چک میکنم نیست ) ولی عکس های شاخصشون وجود داره !!wp_posts هم چک کردم از اونجاهم نشونی ازشون نیست
ولی جالبه عکس هاشون هست
کسی به این مشکل برخورده ؟
دومین مرتبه است این اتفاق میفته
به یک مشکل عجیب خوردم اولش فکرکردم توهم زدم !
پست هایی که ثبت میشه تو وردپرس بعد هفت هشت ساعت اتوماتیک پاک میشه و هیچ اثری ازشون نمیمونه
( پست های مثلا اخر شب من الان چک میکنم نیست ) ولی عکس های شاخصشون وجود داره !!wp_posts هم چک کردم از اونجاهم نشونی ازشون نیست
ولی جالبه عکس هاشون هست
کسی به این مشکل برخورده ؟
دومین مرتبه است این اتفاق میفته
شاید بک آپ sql بازگردانی میشه .احتمالا هک شدی
پارس پک به درد نمیخوره تا هاست دی ال ظرفیت داره جمع کن برو هاست دی ال
فقط بفکر جیب خودشون هستنهمین یکتا نت واسه یه کلیک حداقل 800 تومن از ما میگیره که بازدهیش هم در مقابل ترب و ایمالز تقریبا هیچی نیست. بهشون هم بگی میگن کمپینت مشکل داره!
بنویس در چه موضوعی میخای تا ببینیم به درد کارت میخوریم یا نه پییوی میدیم بهتدوستان اگر سایت هاتون رپورتاژ میگیرن یه قیمت برام بفرستین ممنون میشم.
رپورتاژ برای سایت کفش اسپرته.بنویس در چه موضوعی میخای تا ببینیم به درد کارت میخوریم یا نه پییوی میدیم بهت
مجله در چه حوزه ایاین دامنه برای مجله اینترنتی ارزش داره کار بشه ؟
خیلی وقت هست این بخش و یک سری بخش های دیگه تعطیل شدن@Hamid2day
آقا من چرا با این پایه و با این خا..ه نمیتونم تو بخش سئو تاپیک بزنم؟
با هیتلرشکن بیادوستان اگر سایت هاتون رپورتاژ میگیرن یه قیمت برام بفرستین ممنون میشم.
با هیتلرشکن بیا
خرید رپورتاژ آگهی ارزشمند و دائمی از قوی ترین وبلاگ، با کیفیت تضمینی
خرید رپورتاژ آگهی بسیار قوی و با بالاترین کیفیت به همراه مشاوره سئو رایگان با تاثیرگذاری زیاد و قیمت ارزان. بازدهی عالی در کوتاه ترین زمان ممکنariyan7.blogspot.com
زمان ما بدبخت بیچاره ها که نت دیال آپ داشتیم حتی سرچ گوگل هم فیلتر بودیه اسم دیگه باید براش پیدا کنیم. مثلا " اصولگرا شکن" یا "افتک شکن "
نه که الان همه چی براههزمان ما بدبخت بیچاره ها که نت دیال آپ داشتیم حتی سرچ گوگل هم فیلتر بود
حتی یکی سرچ میکرد عکس خفن، بجای گوگل سایت پیوند ها باز میشد
یعنی فیلترینگ بر اسال کلمه بود. مثلا یه مطلب پزشکی هم درمورد ممه مینوشتن فیلتر میشد!
برای همین فیلترشکن رو یه چیز دیگه مینوشتن
عادت کردیم!
با چه بدبختی کانکت میشدیم
نگیر از اینبا این میزبان دوستان کار کردن؟ cpanel.ir
یادش بخیر اولتراسورفزمان ما بدبخت بیچاره ها که نت دیال آپ داشتیم حتی سرچ گوگل هم فیلتر بود
حتی یکی سرچ میکرد عکس خفن، بجای گوگل سایت پیوند ها باز میشد
یعنی فیلترینگ بر اسال کلمه بود. مثلا یه مطلب پزشکی هم درمورد ممه مینوشتن فیلتر میشد!
برای همین فیلترشکن رو یه چیز دیگه مینوشتن
عادت کردیم!
با چه بدبختی کانکت میشدیم