• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
همون قالب فابریک وردپرس رو گذاشتم، روی دامین رنک 5 وردپرس نصب کردم بیارمش بالا:rolleyes:
خداییش هیچی قالب فابریک وردپرس نمیشه

اگه وضعت خوبه بده برات سئو کنن،بده میهن سئو یا بچه های اینجا!
یکی از بچه های اینجا هست قالب خوده من رو سئو کرده،راضیم،تنظیمات میهن سئو رو برات انجام میده،با نصف کمتره قیمت میهن سئو.

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
اگه وضعت خوبه بده برات سئو کنن،بده میهن سئو یا بچه های اینجا!
یکی از بچه های اینجا هست قالب خوده من رو سئو کرده،راضیم،تنظیمات میهن سئو رو برات انجام میده،با نصف کمتره قیمت میهن سئو.

مگه خودم مردم؟:D
تنظیماتش رو انجام میدم، قالب هم که قالب فابریک رو میزارم روش باشه، سایت به این شاخی:rolleyes:
بعدش آدرس بهت میدم اگر خواستی تبلیغ متنی بدی:)

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
مگه خودم مردم؟:D
تنظیماتش رو انجام میدم، قالب هم که قالب فابریک رو میزارم روش باشه، سایت به این شاخی:rolleyes:
بعدش آدرس بهت میدم اگر خواستی تبلیغ متنی بدی:)

تو نمیتونی :دی
باشه،تموم شده خبر بده ببینم چه کردی :)

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
اون صفحه که چند وقت پیش داشتی میساختی بدرد خورد؟
اخرین مطالب....

شدیدا بدرد بخوره،البته برای سایت من نه،برای سایت های خبری که همه تو یه ساعت یه خبر رو میزنن،اون صفحه هه رو میذاری باعث میشه کمتر از 1 ثانیه پست ایندکس شه و چون h1 هست پست اول،سریع سرچ میشه!
من فکر میکردم این تیپ های سئویی مسخره اس،الان به این نتیجه رسیدم بعضی هاش خوبه :دی

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686
من Bermoda.ir رو پیشنهاد میدم،شهرام هرچی نباشه چند ساله اینکاره اس،من 1 هفته اس دارم با شهرام کار میکنم ( البته دوباره برگشتم پیشش،قبلا هم بودم ولی یوزرم پسوردش گم شده بود،سیستم *یریه پادینا پسورد رو Reset نمیکرد،من حال نداشتم یوزر جدید با میل جدید بسازم :دی) دیشب واریز کرد،بعد واسه همکاری در فروش قبلی که باهاش کار میکردم،Paypersell.biz حدود 20 روز پیش جنس توزیع شده پولش هم ادمینش گرفته ولی واریز نشده
کلا سمت ملی مارکت نرو،چون محصول رو الکی Cancel میکنن،ولی ارسال میکنن،البته مطمئن نیستم،ولی برای من از 10 تا محصول 8 تاش رو Cancel کردن،ولی تجربه ی من از فروش به صورت همکاری در فروش اینه که 5 % سفارش هام همون اول طرف خودش Cancel میکنه! این 5% نتیجه ی همکاری در فروش 2 ساله با یکی از دوستان نزدیکم هست که بهم پنل پارس پیک داده!

ممنون . البته الآن دارم با فرجاد کار میکنم ببینم اگه خواست پول ما رو بالا بکشه میرم رو برمودا :D

chinatown

Registered User
لایک‌ها
179
دوستان برای خرید عمده لوازم جانبی لپ تاپ با قیمت خوب به غیر از فینال جایی رو میشناشین ؟(فن خنک کننده و انواع تبدیل یو اس بی و موس و.... حتی دی وی دی خام و...)

شهرستانم، باید بتونه با باربری بفرسته !

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
دوستان این Hello Dolly دقیقا چیکار میکنه؟:D

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
ممنون . البته الآن دارم با فرجاد کار میکنم ببینم اگه خواست پول ما رو بالا بکشه میرم رو برمودا :D

فرجاد که کارش درسته،من یه چن روزی رفتم پیشش،ولی محصولاتش با اون یکی همکاری در فروشی که کار میکردم قدیم دقیقا یکی بود :دی دیگه مجبور شدم عوض کنم برای پوشش دادن انواع محصول.

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503
دوستان چطوری میتونم عکسی رو که تو فیس بوک آپلود کردم پاک کنم؟؟؟

اون راهی که گفتن پاک کردن از دید عموم هست اما الان از همین نقطه Privacy کاربران توی فیسبوک به خطر افتاده چون عملا شما هیچ تصویری نمیتونید از فیسبوک پاک کنید
اگر پاک کنید تصویر و من قبلا Bookmark کرده باشم میتونم راحت برم ببینم

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
بچه ها من میخوام یک فروشگاه به زبان انگلیسی باز کنم میشه بگید شرایط کار چجوریه؟
من چطوری میتونم پول بگیرم؟ مثلا با وب مانی باشه باید چیکار کنم؟ شماره وب مانی رو بدم بعد بگم اول بریز بعد میفرستم؟ چطوری باید طرف به من اعتماد کنه؟ ممنون میشم توضیح بدید

green_way

Registered User
لایک‌ها
128
بچه ها من میخوام یک فروشگاه به زبان انگلیسی باز کنم میشه بگید شرایط کار چجوریه؟
من چطوری میتونم پول بگیرم؟ مثلا با وب مانی باشه باید چیکار کنم؟ شماره وب مانی رو بدم بعد بگم اول بریز بعد میفرستم؟ چطوری باید طرف به من اعتماد کنه؟ ممنون میشم توضیح بدید

اول مشخص کن چه فروشگاهی ؟!
کتاب الکترونیکی و .. که انلاین تحویل داده میشوند

یا ارسال به خارج کشور؟!

بالا