• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

green_way

Registered User
لایک‌ها
128
برید کی ... : ))
خدایی شما نمیفهمید زندگی بعد از کنکور چه حس و حالی داره،واقعا معنی آزادی رو میفهمیدین اگه جای من بودین :دی

نکه تا قبلش تو قفس بودی تا داشتی درس میخوندی؟!

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
وبمسترا هاست پدرمادر دار که شرکت معروف باشه چی پیشنهاد میدید؟ قیمت زیاد مهم نیس ولی دیگه زیاد فضایی هم نباشه ..

برای شاپ میخوام که بازدیدش حدود 2k پیج ویو بهست ولی برام آپتایم و سایتایی که روی سرورشن مهمه اسپم یا بدردنخور نباشن..

MOHAMMADBU

Registered User
لایک‌ها
130

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
وبمسترا یه سوال دیگه ... سایتی که توی امضام هست (عکس باران) چقدر میرزه حدودا؟؟

حدود 3.5k آیپی و 20k پیج ویو و 2.5k آیپی از گوگل و 500 پست سئو شده و سئوی قالب و همه چی ردیف !

ParsPatogh

Registered User
لایک‌ها
2,032
میهن وبهاست؟ :)) روی همین سرورم که میخوام منتقل کنم دیگه ...

در مورد پارس وی پی اس ممنون تحقیق میکنم ...

سرویس های نامحدود پردیس هاستینگ هم خیلی خوبه!
لینکش تو امضام هستش

AR4SH66

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
201
هاست برتینا معتبره ولی کمی قیمت بالایی داره، تو انجمن هم سرچ کنی نظرات دیگر کاربران رو هم پیدا میکنی
در مورد پارس وی پی اس هم من باهاش چند ماهه کار میکنم تا الان خوب بوده.

green_way

Registered User
لایک‌ها
128
یک مرد پیدا میشه بیاد ccproxy برام کانفیگ کنه؟

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
به نقل از green_way :
یک مرد پیدا میشه بیاد ccproxy برام کانفیگ کنه؟

کانفیگ نداره فقط یه نصب سادست

Sent from my iPod touch using Forum Runner

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503
من که از برتینا داشتم و اصلا راضی نبودم
اما پارس وی پی اس تایید میشه

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
من که از برتینا داشتم و اصلا راضی نبودم
اما پارس وی پی اس تایید میشه

آپتایمشون چطوره؟

شما خود میدونی زحمتی که واسه آوردن یه کلمه توی صفحات یک و دو گوگل داره چقدر زیاده ! با یه داون تایم ساده میریم صفحه های قبل تر !!

green_way

Registered User
لایک‌ها
128
یک مشکل دیگه هست نصب کردم اکانت ساختم proxifier چک میزنم وسط چک گیرمیکنه دیگه حرکت نمیکنه

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503
من خودم ازشون سرویس نداشتم اما دوستان زیادی میشناسم که از ایشون سرویس داشتند و واقعا راضی بودند امنیت در حد خوبی هست
پشتیبانی حرفه ای هست و واقعا حرفه ای کار میکنند و اون چیزی که میگند واقعی هست در مورد دیداس مقاوت خوبی دارند
اپتایم هم من کم دیدیم داون باشند.
در مورد برتینا مشکل اول این که خیلی پولکی هستند و حتی برای انتقال یک بک اپ 50 مگ میخواستن از من پول بگیرند
دوم این که از ساعت 4 5 بعد از ظر اصلا پاسخ گویی ندارند میره کسی نیست جواب بده جز در موافع ضروری
خیلی بی دلیل سایت منو 3 بار ساسپند کردن و وقتی میپرسیدم چی شده میگفتن فشار میاد رو سرور میگفتم از کجا میگفتند خودت باید بفهمی
یک بار که به مدت 24 ساعت سایت من بسته بود و کسی هم جواب گو نبود میگفتم باز کنید میگفتن مشکل رفع کن میگفتم اقا من به سایت دسترسی ندارم گوش نمیدادند
اخر زنگ زدم دفترشون بعد از 4 5 ساعت باز کردند
من هم سایت رو بردم
نسب به پول که میگیرند اصلا خوب نیست
یک نکته ی دیگه هم هست خودشون میگند نه اما کلا ای پی غیر از ایران به سختی میتونه وارد سایت بشه این یعنی دور اسپایدر ها خط بکش
اون مدت فکر کنم حدود 20 ارور از HTTP ما داشتیم که مربوط میشد به محدود کردن ای پی ها و ورود اسپایدر ها
کلا فقط به درد سایت های دولتی میخوره

ParsPatogh

Registered User
لایک‌ها
2,032
من خودم ازشون سرویس نداشتم اما دوستان زیادی میشناسم که از ایشون سرویس داشتند و واقعا راضی بودند امنیت در حد خوبی هست
پشتیبانی حرفه ای هست و واقعا حرفه ای کار میکنند و اون چیزی که میگند واقعی هست در مورد دیداس مقاوت خوبی دارند
اپتایم هم من کم دیدیم داون باشند.
در مورد برتینا مشکل اول این که خیلی پولکی هستند و حتی برای انتقال یک بک اپ 50 مگ میخواستن از من پول بگیرند
دوم این که از ساعت 4 5 بعد از ظر اصلا پاسخ گویی ندارند میره کسی نیست جواب بده جز در موافع ضروری
خیلی بی دلیل سایت منو 3 بار ساسپند کردن و وقتی میپرسیدم چی شده میگفتن فشار میاد رو سرور میگفتم از کجا میگفتند خودت باید بفهمی
یک بار که به مدت 24 ساعت سایت من بسته بود و کسی هم جواب گو نبود میگفتم باز کنید میگفتن مشکل رفع کن میگفتم اقا من به سایت دسترسی ندارم گوش نمیدادند
اخر زنگ زدم دفترشون بعد از 4 5 ساعت باز کردند
من هم سایت رو بردم
نسب به پول که میگیرند اصلا خوب نیست
یک نکته ی دیگه هم هست خودشون میگند نه اما کلا ای پی غیر از ایران به سختی میتونه وارد سایت بشه این یعنی دور اسپایدر ها خط بکش
اون مدت فکر کنم حدود 20 ارور از HTTP ما داشتیم که مربوط میشد به محدود کردن ای پی ها و ورود اسپایدر ها
کلا فقط به درد سایت های دولتی میخوره

الان منم سه تا هاست از پارس وی پی اس دارم و بسیار راضی هستم.
منم از میهن وب هاست منتقل کردم!
یا داون بودن یا در حال انتقال سرور
این آخرای کار هم که لایسنس کنترل پنلشون تموم شده بود دسترسی به هاست ممکن نبود کلا!!!

بالا