• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

hosein.blak

Registered User
لایک‌ها
299
دوستانی که های وب دارن آیا محدودیت سرعت وجود داره؟
مثلا مخابرات سرعتش باز هست و به نوع سرویس محدود نمیشه...

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
دوستان cmsی میشناسید که در حد 10 میلیون پست رو بتونه روی هاست اشتراکی هندل کنه و کند نشه.
وردپرس چند صد هزار پست میزنی سنگین میشه.

فقط سرعتش برام مهمه و یه سری پیشفرض های ضروری مثل سایت مپ رو داشته باشه. یوزر فرندلی بودنش اصلا مهم نیست.
@learndl
@MihanV
@MOHAMMAD026_1
و سایر اساتید
بیا پیش خودم cms بزنم برات تا چند میلیونم هلو هندل کنه:p;)

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
اختصاصی که خب شدنش حتمیه ولی روی وردپرس هم به راحتی میتونی
وردپرس با wp-load.php بهت این امکانرو میده که پست هارو اولویت بندی کنی بر اساس آیدی اونقدر دستتو باز میزاره که نمیدونی چیکار کنی
برای مثال وردپرس شبکه با تنظیمایت که رو این فایل انجام میدی بی نهایت پست و وبلاگ رو میزبانی میکنه

یه مثال اینکه میتونی مثل سایت مپی که میگی تعداد پست رو مشخص کنی و بعد از اون آیذدی مشخص بره رو یه تیبل دیگه و عملا پستای قبلی رو اون جدول قبلی تبدیل به داده های استاتیک نمیشه که شبیه html هست و فقد استاتیک لود میشه و کاری با استفاده از منابع نداره این مدلی وختی مثلا 5 هزارتا رو یه جدول باشه ردیف جدید میشه انگاری از 0 یه وردپرس نصب کردی
کلا من وردپرس رو برای همین دوس داشتم از اول که دستتو شدیدا باز میزاره هرکاری میخوای بکنی
برای مثال لاراولی که میگی هم پلاگینایی تو گیت هاب برای این کاری که تو وردپرس گفتم داره ولی پایدار نیس و ارور زیاد میده
وردپرس هستش در پست های تعداد بالا باعث مشکلاتی میشه علتشم مشخصه چون یه سیستم همه کاره هست و بخش هایی ممکنه اجرا بشه که کلا نیاز نیست یا به جای یه کوئری ساده برای یک مطلب ممکنه نیاز به کوئری سنگین باشه البته به احتمال زیاد با بهینه سازی کمی این مشکلات قابل حل باشه

ACUN

Registered User
لایک‌ها
253
همه چیز اوکی بود، من دیگه کارم بهینه سازیه دیگه یه جوری نوشته بودم که هر پست زیر 2 ثانیه لود میشد. ایندکس گذاری هم شده بود. متاتگ ها هم درست بودن.
3-4 ماه هم گذشت ایندکس نشد.
گوگل خودش توصیه کرده که 50 هزارتایی جدا کنید و برای تعداد بالا فشرده بشه به صورت .xml.gz
نمیدونم وردپرس چی داره که سریع ایندکس میشه. به پینگ مربوط نمیشه؟ وردپرس پست میزاری یه سری پینگ میفرسته

باید روی بهینه سازی Crawl Budget سایتت کار کنی

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,429
دوستان cmsی میشناسید که در حد 10 میلیون پست رو بتونه روی هاست اشتراکی هندل کنه و کند نشه.
وردپرس چند صد هزار پست میزنی سنگین میشه.

فقط سرعتش برام مهمه و یه سری پیشفرض های ضروری مثل سایت مپ رو داشته باشه. یوزر فرندلی بودنش اصلا مهم نیست.
@learndl
@MihanV
@MOHAMMAD026_1
و سایر اساتید
10 میلیون پست رو هاست اشتراکی نشونه نزدنه ,از کدوم بدبختی هاست میگیری حالا ؟ :دی

ََA-brand

Registered User
لایک‌ها
258
از مدیران گرامی خواهشمندم،قسمت ویرایش در بازارچه رو فعال کنن
ضمن این که اطلاعیه در تایپک هایی که شروع کردیم یا داخلش پست داریم بعد از مدت زمانی دیگه نمیاد
امروز دیدم چند نفر یک ماه پیش در تایپک های من پست ارسال کرده اند و من خبر ندارم
این دفعه فکر کنم چهارمین باره من این درخواست رو دارم ،خواهش میکنم در صورت امکان این مورد رو حل کنید.
ممنونم

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,771

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
قشنگ از ساعت 22:00 تا 00:30 بازدید افت خیلی شدیدی میکنه.
ساعت 10 شب خوب میدونم فیلمه شخمی نقیه..بعدش چی پخش میکنن که اینقدر بیننده تلویزیونی داره؟

AmirHossein.M

Registered User
لایک‌ها
710
چند روزه با دیجی کالا درگیریم , یه سفارش میخوام ثبت کنم نمیذاره بعد هرچیزی که توی سبد خرید هست رو ناموجود میکنه ! بلاخره چطوره اوضاع ؟ اگر هیچکس نمیتونه سفارش ثبت کنه چرا کالاها ناموجود میشه ؟ اگر میشه ثبت کرد چرا ما نمی تونیم ثبت کنیم ؟
یاد اون سایت خدا بیامرز افتادم که یه جمعه سیاه گذاشت تا 1 ماه نمیتونست سفارش تحویل بده ! ارسال سریعش که یه چیزی در حد جوکه , اومده جدا کرده یه سری کالاهارو که مثلا سوپرمارکتیه , بعد مثل کالاهای عادی ارسال میکنه چند روز بعد ! خب چه کاریه ؟ همه رو عادی ارسال کنید 2 بار پول پست نگیرید از ملت , دیجی کالا ام به قهقرا رفت !

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,429
چند روزه با دیجی کالا درگیریم , یه سفارش میخوام ثبت کنم نمیذاره بعد هرچیزی که توی سبد خرید هست رو ناموجود میکنه ! بلاخره چطوره اوضاع ؟ اگر هیچکس نمیتونه سفارش ثبت کنه چرا کالاها ناموجود میشه ؟ اگر میشه ثبت کرد چرا ما نمی تونیم ثبت کنیم ؟
یاد اون سایت خدا بیامرز افتادم که یه جمعه سیاه گذاشت تا 1 ماه نمیتونست سفارش تحویل بده ! ارسال سریعش که یه چیزی در حد جوکه , اومده جدا کرده یه سری کالاهارو که مثلا سوپرمارکتیه , بعد مثل کالاهای عادی ارسال میکنه چند روز بعد ! خب چه کاریه ؟ همه رو عادی ارسال کنید 2 بار پول پست نگیرید از ملت , دیجی کالا ام به قهقرا رفت !
درخواست بالای خرید از سوپرمارکت دی جی به خاطر کرونا سرشون رو حسابی شلوغ کرده و برای اینکه از کنترل خارج نشه یه ساعت هایی ثبت سفارش رو میبندن
من هم دیشب میخواستم خرید کنم که بسته بود ولی فردا صبحش خرید کردم و همون روز هم آوردن
تقریبا هیچ کس از دی جی دل خوش نداره مخصوصا سایر فروشنده ها که حسابی سر ملت رو کلاه میزارن ,باز کالاهایی که فروشنده اون خود دی جی هست بهتره

F A R Z A D

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
بعد از چند وقت مجدد تاپیک رو میخونم
نمیدونم این پرشین تولز چه ویروسی تو بدن ما داره که هر چند وقت یه بار کارم نداشته باشی مجبور میشی یه سر بزنی...
شاید یه تاپیک جامعه در مورد سایت های پاپ آپ خوب باشه تا در موردشون صحبت بشه و شاید بشه کمی جلوی کلاهبرداری های جدید رو گرفت

MixMkv

Registered User
لایک‌ها
137
دوستان میخوام اکانت سایت لیچر Mega-Debrid رو خریداری کنم, احساس میکنم اخیرا اکانت هاشون Overload میشه, عملا نمیشه استفاده کرد, اگر کسی یک چنین اکانت هایی داره میشه بگه وضعیت چه طوره, نه فقط این لیچر هر لیچری دارید؟ (اگر پر هستن دیگه الکی هزینه نکنم!)

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176
بچه ها این سایت برای کدوم یکی از کاربرای پی تی بودش؟

سوال دارم ازش

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,230
بچه ها این سایت برای کدوم یکی از کاربرای پی تی بودش؟

سوال دارم ازش
@ali_m

بالا