• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

AmirHossein.M

Registered User
لایک‌ها
710
درخواست بالای خرید از سوپرمارکت دی جی به خاطر کرونا سرشون رو حسابی شلوغ کرده و برای اینکه از کنترل خارج نشه یه ساعت هایی ثبت سفارش رو میبندن
من هم دیشب میخواستم خرید کنم که بسته بود ولی فردا صبحش خرید کردم و همون روز هم آوردن
تقریبا هیچ کس از دی جی دل خوش نداره مخصوصا سایر فروشنده ها که حسابی سر ملت رو کلاه میزارن ,باز کالاهایی که فروشنده اون خود دی جی هست بهتره

انقدر حوزه فعالیت رو گسترش داد که دیگه نمیتونه جمع کنه ! با یه دست چندتا هندونه میشه برداشت ؟
تو هر حوزه ای یه چیزی رو اورده , هیچ چیزش ام تکمیل نیست , جنسی ام که ناموجود میشه دیگه خدا میدونه کی موجود شه الان 5 روزه من هروقت سبد خریدمو چک میکنم میبینم یه چیزی ازش ناموجود میشه و نمیشه سفارش داد : )) کلا پشیمون شدم
الان وقتشه که برندای جدید از ناتوانایی دیجی استفاده کنن خودشون رو بکشن بالا

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
انقدر حوزه فعالیت رو گسترش داد که دیگه نمیتونه جمع کنه ! با یه دست چندتا هندونه میشه برداشت ؟
تو هر حوزه ای یه چیزی رو اورده , هیچ چیزش ام تکمیل نیست , جنسی ام که ناموجود میشه دیگه خدا میدونه کی موجود شه الان 5 روزه من هروقت سبد خریدمو چک میکنم میبینم یه چیزی ازش ناموجود میشه و نمیشه سفارش داد : )) کلا پشیمون شدم

نیمی از مشکلات فروشگاه های اینترنتی محدود شدن پرواز ها هستش!

مجبور شدم برای سفارش چند قلم لوازم پزشکی از چند سایت مختلف استفاده کنم !

شیراز - مشهد

بعد از 12 و 14روز رسید دستم سفارش ها !

بنده خداها کد رهگیری هم دادن بهم روز اول ! اما به دلیل محدودیت پروازها بسته ها مونده بود در مبدا ! و تهران هم 2روز مونده بود

Last edited:

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
استاید درمورد بدست اوردن کانال تلگرام بعد از دلیت اکانت سوال داشتم

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,429
منم نظرم همینه دی جی نتونسته یا نخواسته روی فروشنده هاش نظارت خوبی قرار بده و عملا با هم داران مشتری رو فریب میدن ,بخش نظرات ساخته شده برای کنترل فروش محصولات و با مهندسی نظرات خریدار رو فریب میدن . فروش کالاهای کپی به جای اورجینال هم فراوان دیده میشه حداقل لوازم جانبی که من اشراف دارم میبینیم نیمی از کالا های کپی درج نشده که غیر اصل هستند
الان فروشگاه های تخصصی دارن زیاد میشن و با توجه به این وضع دی جی و نارضایتی استقبال از این فروشگاه ها بیشتر شده و آینده خوبی دارند البته نه به این معنی که دی جی سقوط میکنه ,در کنارش فروشگاه های کوچیک زیادی رشد میکنند

Last edited:

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176
تو تیپاکس بازار رفته بودم دیدم یارو هم چسب و هم کارتنش دیجی کالاس
سوال کردم گفت پنل داریم خودمون می فرستیم. حالا معلوم نبود جنس اصل هست یا نه
منم نظرم همینه دی جی نتونسته یا نخواسته روی فروشنده هاش نظارت خوبی قرار بده و عملا با هم داران مشتری رو فریب میدن ,بخش نظرات ساخته شده برای کنترل فروش محصولات و با مهندسی نظرات خریدار رو فریب میدن . فروش کالاهای کپی به جای اورجینال هم فراوان دیده میشه حداقل لوازم جانبی که من اشراف دارم میبینیم نیمی از کالا های کپی درج نشده که غیر اصل هستند
الان فروشگاه های تخصصی دارن زیاد میشن و با توجه به این وضع دی جی و نارضایتی استقبال از این فروشگاه ها بیشتر شده و آینده خوبی دارند البته نه به این معنی که دی جی سقوط میکنه ,در کنارش فروشگاه های کوچیک زیادی رشد میکنند

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176
دوستان لطفا اینجا را هم داغ کنید

نیمی از مشکلات فروشگاه های اینترنتی محدود شدن پرواز ها هستش!

مجبور شدم برای سفارش چند قلم لوازم پزشکی از چند سایت مختلف استفاده کنم !

شیراز - مشهد

بعد از 12 و 14روز رسید دستم سفارش ها !

بنده خداها کد رهگیری هم دادن بهم روز اول ! اما به دلیل محدودیت پروازها بسته ها مونده بود در مبدا ! و تهران هم 2روز مونده بود

miladsharifitedi

Registered User
لایک‌ها
1,656
کسی اینجا تو کار فیلمو اینا هست؟
بهترین برنامه برای واترمارک کردن فیلم چیه؟
یه پیج فیلم توی اینستا که فقط میخوام روی فیلما اسم پیج رو بزنم و حجم رو هم نبره بالا

007saeed

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
چند روزه با دیجی کالا درگیریم , یه سفارش میخوام ثبت کنم نمیذاره بعد هرچیزی که توی سبد خرید هست رو ناموجود میکنه ! بلاخره چطوره اوضاع ؟ اگر هیچکس نمیتونه سفارش ثبت کنه چرا کالاها ناموجود میشه ؟ اگر میشه ثبت کرد چرا ما نمی تونیم ثبت کنیم ؟
یاد اون سایت خدا بیامرز افتادم که یه جمعه سیاه گذاشت تا 1 ماه نمیتونست سفارش تحویل بده ! ارسال سریعش که یه چیزی در حد جوکه , اومده جدا کرده یه سری کالاهارو که مثلا سوپرمارکتیه , بعد مثل کالاهای عادی ارسال میکنه چند روز بعد ! خب چه کاریه ؟ همه رو عادی ارسال کنید 2 بار پول پست نگیرید از ملت , دیجی کالا ام به قهقرا رفت !
حالا این گاج بی پدر رو برات بگم
طرح گذاشته 99% تخفیف ولی فقط یه کتاب میشه انتخاب کرد، بخوای دوتا بخری باید دوبار هزینه ی پست بدی
بعد میاره هر کتابی رو بخری به عنوان یک سفارش برات میفرسته ( زیبا نیست؟ )

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,230
این گزارش رو ببینید، لود تایم 1.9 ثانیه، پیج سایز 150 کیلوبایت ، Relative Requests: 6
کسی میتونه کامل تحلیل و آنالیز کنه؟

##########

اونقدر از تلگرام های فیک استفاده کردن که دارن دیتابیس و کل اطلاعات 42 میلیون نفر رو میفروشن!! تمامش ایرانی
وی P ان ، پراکC تلگرام ، تلگرام غیر رسمی نتیجش این میشه

Last edited:

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,771
سرعت خرابه؟

MixMkv

Registered User
لایک‌ها
137
دوستان من چند روزی هست دارم از زرپاپ استفاده میکنم, دو روز اول درامد خوب بود اما الان با اینکه افزایش IP هم داشتیم, درامد اومده پایین تر!!!!! جریانش چی میتونه باشه؟

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,230
دقیقا چه تحلیلی؟
سایز صفحه پایینه سریع لود میشه دیگه
کد های استفاده شده و...
همیشه سایز صفحه پایین باشه سرعت لود پایین نمیاد مثلا سایز 400 کیلوبایت میشه 5 ثانیه
فقط حجم صفحه فاکتور این کار نیست

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
کد های استفاده شده و...
همیشه سایز صفحه پایین باشه سرعت لود پایین نمیاد مثلا سایز 400 کیلوبایت میشه 5 ثانیه
فقط حجم صفحه فاکتور این کار نیست
بیزی چیزی تو صفحه نداره چهارتا عکسه و دو تا خط نوشته

miladsharifitedi

Registered User
لایک‌ها
1,656
یه پیج فیلم توی اینستا که فقط میخوام روی فیلما اسم پیج رو بزنم و حجم رو هم نبره بالا

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487

برای موبایل Inshot

برای کامپیوتر هم هزار جور هست من خودم با avs کارمیکنم

بالا