فکر کنم مسئول قیمت گذاری , ساقیش جنس خوب میده دستشبسته 150 گیگ (شبانه) ماهانه سیمکارت ایرانسل 8.500
بسته 100 گیگ (شبانه) ماهانه سیمکارت TD LTE ایرانسل 30.000
زیبا نیست؟
فکر کنم مسئول قیمت گذاری , ساقیش جنس خوب میده دستشبسته 150 گیگ (شبانه) ماهانه سیمکارت ایرانسل 8.500
بسته 100 گیگ (شبانه) ماهانه سیمکارت TD LTE ایرانسل 30.000
زیبا نیست؟
چرا نسبت به اسپم ها رسیدگی نمیشه
![]()
آموزش حذف اکانت تلگرام
اگر به هر دلیلی قصد حذف اکانت تلگرام خود را دارید و به دنبال آموزش دیلیت اکانت تلگرام هستید با مطالعه این مطلب به راحتی قادر خواهید بود که اینکار را انجام دهید. همانطور که می دانید پیام رسان Telegram در کشور ما از محبوبیت بسیار بالایی برخوردار است به همین جهت تصمیم گرفتیم تا به یکی از سوالات...forum.persiantools.com
سودی داره اسپم کردن تو انجمن؟
بی زحمت گزارش تخلف بزن
همش ساختگیه من یه دونه خریدم از طرف که همش ساختگی بود![]()
بعد از تلگرام نوبت رسید به ؟ بازار , سیب اپ , ثبت احوال , ایرانسل و ...
63 میلیون اطلاعات ثبت احوال از جمله نام و نام خانوادگی , کد ملی , محل تولد
48 میلیون اطلاعات مردم از جمله ادرس , نام و نام خانوادگی , تلفن ثابت
30 میلیون اطلاعات کاربران ایرانسل از جمله نام , نام خانوادگی , نام پدر , تاریخ تولد , شماره ایرانسل , کد ملی لو رفته و برای فروش قرار داده شده
17 میلیون اکانت بازار , 5 میلیون اکانت سیبچه مارکت ios و حتی اطلاعات کاربران 2 سایت چورن ایرانی
زیبا نیست ؟
ای پی ایران رو بسته با فیلترشکن همون روال سابق برقرارهالکسا تحریم کرده؟
مشاهده پیوست 1172583
اره با ip ایران اینو میزنه ولی فیلترشکن درستهای پی ایران رو بسته با فیلترشکن همون روال سابق برقراره
جای تعجب داره مگه ؟اره با ip ایران اینو میزنه ولی فیلترشکن درسته
همین کم بود فقط !
همش ساختگیه من یه دونه خریدم از طرف که همش ساختگی بود
نه واقعا دیگه عادی شده!جای تعجب داره مگه ؟
داخل تلگرام بود حتی برای تست شماره خودم و چند نفرو دادم درست گفت کد ملیو و ادرسو1000 هزار دلار هزینه این پکیجه ! بعضیا 500 بعضی دیگه 200
شما کدوم رو خریدید ؟ share کنید ما هم ببینیم از کجا خریدید
نه واقعا دیگه عادی شده!
داخل تلگرام بود حتی برای تست شماره خودم و چند نفرو دادم درست گفت کد ملیو و ادرسو
دیتابیس ایرانسل فکر میکنم واسه 2017 باشهاین جدیده؟ قدیمیش هست ۲۰۱۶ پابلیک شده
برای سایت های وردپرسی افزونه هایی هست که میتونید بخرید روش بهتون اپلیکیشن های اماده میدند.دوستان اگر بخواهیم برای سایت app موبایل داشته باشیم, باید چیکار کنیم, در این زمینه تجربه داشتید؟
میشه app آماده خریداری کرد؟ باید اختصاصی نوشته بشه؟ هزینه هاش به چه صورت هست؟ ....
ممنون. میشه یک نمونه معرفی کنید؟برای سایت های وردپرسی افزونه هایی هست که میتونید بخرید روش بهتون اپلیکیشن های اماده میدند.
مثلا یکی هست اسمش پرسونه برای ووکامرسهممنون. میشه یک نمونه معرفی کنید؟
اینی که شما میگی قدیمیه هستش که دانلودش تو نت هم هستشما فرمودید که ساختگیه منم گفتم چقدر هزینه کردید و از کی خریدید ؟
الان 2 تا فایل پابلیک شده هست , یکی 1.5 گیگ حجم داره دیتابیس ایرانسله
![]()
دومی 255 مگ که 500 هزار شماره و مشخصات تلگرامه
شما الان میفرمایید 1000 دلار هزینه کردید و فایلی وجود نداره ؟
برای وردپرس زیاد هست که لینک سایتو میدی و بهت اپ رو میسازه تحویل میده الته باید با یه برنامه به اسم اندروید استودیو بازش میکردی که من نداشتم دادم یکی دیگه انجام داددوستان اگر بخواهیم برای سایت app موبایل داشته باشیم, باید چیکار کنیم, در این زمینه تجربه داشتید؟
میشه app آماده خریداری کرد؟ باید اختصاصی نوشته بشه؟ هزینه هاش به چه صورت هست؟ ....