یکی از سایتای منم 30 درصد کاهش داشته یهویی از طرفی یکی دیگه افزایش بازدید دارهدوستان کسی کاهش بازدید داشته؟ اپدیتی اتفاقی افتاده؟
50 درصد کاهش بازدید داشتم!!! (کوچکترین کاری انجام ندارم بگم به خاطر اون بوده!)
برای اینکه بخش جدید تو پی تی بزنیم سرچ زیاد کردمخوب زیاد علاقه نشون دادی بهت نشون میده بورس رو !
برای من همش کتونی و کفش نشون میده)
برای من بیشتر دکوراسیون خونه میارهبرای اینکه بخش جدید تو پی تی بزنیم سرچ زیاد کردم
ما هم در طی چند روز گذشته در تمامی سایت هامون از 20 تا 30 درصد کاهش بازدید داشتیم، و هیچ کدوم افزایشی یا بدون افت نبودن!دوستان کسی کاهش بازدید داشته؟ اپدیتی اتفاقی افتاده؟
50 درصد کاهش بازدید داشتم!!! (کوچکترین کاری انجام ندارم بگم به خاطر اون بوده!)
Redis cache و Opcache هم فعال کردم. سرعت خیلی بهتر شده اما اون timeout هنوز سرجاش هست. فقط هم برای درخواست های post هست مثل ذخیره کردن و حذف کردن...ببینید وردپرس آخرین ورژن هست و پلاگین ها همه آپدیت هستن. سرور 2 گیگ رم و 2 هسته سی پی یو. با این حال وقتی می خوام پست یا یه منو رو آپدیت کنم اونقدر طول می کشه که timeout می زنه. سایت هم که اصلا بازدید نداره!
قطعا پنتیومدوستان Celeron خوبه یا Pentium ؟
حیوانات خانگیبرای اینکه بخش جدید تو پی تی بزنیم سرچ زیاد کردم
خیلی وقته این هست وقتی با تورپروکسی میام همیشه این باید رد کنم ولی وقتی با سرور شخصی میام این مشکل نیست.یعنی قراره به پی تی هم دیگه سر نزنیم؟
hCaptcha؟ :| هر دفعه پی تی رو رفرش میکنم باید 2 دقیقه کپچا حل کنم؟
@ehsan
@Forum Manager
@Hamid2day
مشاهده پیوست 1177718
بله همینه، برای سایت های فارسی هم دیدم میگذاره ، فقط نمیدونم مبنای گذاشتنش چی هست؟ ما میتونیم بزاریم؟ البته شما میفرمایید خودش میگذارهمشاهده پیوست 1177917
اگه منظورت این بخش هست من چندسالی هست تو سرچ انگلیسی میبینمش، خودش هم خودکار سایتها رو انتخاب میکنه در مورد بخش فارسی اطلاعی ندارم.
خیلی وقته اضافه شده.دوستان توی نتایج گوگل بخش "Top stories" جدیده یا من تازه می بینم؟ چه طور میشه استوری گذاشت؟
احتمالا وزیرفونت فارسی که تو تلگرام استفاده شده اسمش چیه؟![]()