من هم همیشه بالای 20 -30 تا تب باز میکنم و تا حالا فقط وقتی با دانلود منیجر فیلم دانلود میکنم و آخرش میخواد ذخیره کنه یکمی کند میشه فایرفاکس وگرنه هیچ مشکلی ندارهاین کم ترین تعداد تب باز شده تو کروم من هست موشکلی هم ندارم
البته یه 10/15 تایی هم افزونه روش نصبه
مشاهده پیوست 1180801
من هم همیشه بالای 20 -30 تا تب باز میکنم و تا حالا فقط وقتی با دانلود منیجر فیلم دانلود میکنم و آخرش میخواد ذخیره کنه یکمی کند میشه فایرفاکس وگرنه هیچ مشکلی نداره
زیر 5 تومن کسی نباید کار کنهمی بینم که به تاپیک دوم کوچ کردیم هه هه
دوستان نرخ تولید محتوای اختصاصی برای سایت می دونید چقدره؟
مثلا یه مطلبی که کلا با توجه به موضوع سایت نوشته بشه که کپی اینا نباشه.
زیر 5 تومن کسی نباید کار کنه
خطی و کلمه ای و ... به نظرم دیگه دوره ش گذشته چون یه مطلب اوکی از هر نظر باید از نظر تعداد کلمه، سئو و .... اوکی باشه
قیمت یه همچین پستی با توجه به سایت حداقل باید بالای 5 تومن باشه
محتوای ترجمه هم باز قیمتش فرق میکنه
5 هزار تومن برای هر پست منظورشه5 تومن یعنی ماهی 5 میلیون تومن؟
نه اینکه حالا سایت های 10 کا ما درآمدی دارهحاجیون..چ کنیم درآمد نداریم.
سایت موزیک دارم 3 کا آی پی واسه رضای خدا دانلود میکنن![]()
![]()
بالاترش هم ندارهنه اینکه حالا سایت های 10 کا ما درآمدی داره![]()
من نمیدونم چقدرهمی بینم که به تاپیک دوم کوچ کردیم هه هه
مثلا یه مطلبی که کلا با توجه به موضوع سایت نوشته بشه که کپی اینا نباشه.
5 هزار تومن برای هر پست منظورشه
من نمیدونم چقدره
ولی یکی کارامو دیده بود بم 50ت پیشنهاد داده بود برا هر مطلب
البته زمینه تخصصی بود
درمورد رشته تحصیلیمون بود
یه بنده خدایی برای سایت دانلود فایل حاضر بود مطلبی 2 تومن بنویسه روزی 10 تا5 هزار تومن برای هر پست منظورشه
من الان سه ماهه دارم هاست 3 سایت رو از جیب تمدید میکنمحاجیون..چ کنیم درآمد نداریم.
سایت موزیک دارم 3 کا آی پی واسه رضای خدا دانلود میکنن![]()
![]()
کلا نویسنده باید یا خیلی حرفه ای باشه یا قید اینکارو بزنه چون فقط سایت های بزرگ خوب پرداخت میکنن اونام هر کسی رو قبول نمیکنن بقیه سایت های متوسط و کوچیک هم با این وضعیت اصلا نمی صرفه بخوای نویسنده بگیری ! در کل حساب کنی مثلا 3 تومن بدم نیست برای سایتی که زیاد مقاله محور نیست مثلا دانلودی یه توضیح کوچیکه و خود نرم افزار الان طرف اگهی استخدام زده ماهی 3 میلیون هزار تا تخصص میخواد ازت این نشسته تو خونه و کارش و انجام میده همون قدر در میاره.یه بنده خدایی برای سایت دانلود فایل حاضر بود مطلبی 2 تومن بنویسه روزی 10 تا
بهش گفتم حاجی به هیچکی رحم نمیکنی به انگشت هات رحم کن
ولی میگفت نیاز دارم به این پول
خودم بهش مطلبی 10 میدادم ولی روزی 3 تا با سئوی کامل و اون هم بنده ی خدا خیلی خوب و عالی مینوشت و سعی میکرد پولش حلال باشه
خلاصه هستن کسایی که تو این شرایط از سر اجبار به هرکاری نه نگه