الان این هاردا رو چطوری استفاده میکنن؟ جایگیزین هارد قبلی میشه یا مثه هارد اکسترنال میشه درکنارش استفاده کرد؟این وضعیت درایو ویندوز منه. ویژوال استودیو - چند تا نرم افزار سبک مثل vs code / chrome / firefox / telegram / mpc-be و... نصبه
چند تا زبان برنامه نویسی و 8 تا برنامه از adobe
فایل های فولدر idm رو چند وقت یه بار منتقل میکنم درایو آرشیو با نرم افزار folder sizes هم چند وقت یه بار اسکن میکنم فایل های اضافه رو حذف میکنم.
disk cleanup خود ویندوز هم هروقت یادم بیفته استفاده میکنم.
اینارو گفتم که بدونی 120 گیگ برای ویندوز اذیت داره
حداقل 240 بگیری بهتره. با 240 میتونی همه برنامه های معمول و adobe + یه بازی تقریبا سنگین همزمان نصب کنی. و شاید سالی یه بارم لازم نباشه پاکسازی کنی برای 10 گیگ فضا
مشاهده پیوست 1191060
در مورد western digital هارد معمولی HDD از این برند دارم خوبه. SSD سامسونگ دارم WD تست نکردم.
سرعتش هم جوریه که دیگه نمیتونی با هارد معمولی کار کنیمخصوصا موقع باز کردن نرم افزارهای سنگین
پ.ن: بعد یوزرای لینوکس میگن بیا لینوکس برنامه های مشابه Adobe داره. Adobe کلا داره تو یه لیگ دیگه بازی میکنه چجوری بدون Adobe زندگی میکنید
مشاهده پیوست 1191063
مثل هارد معمولیه ساتا میخوره البته سایز اینا 2.5 اینچی هستش روی pc مشکلی نیست الان من یدونه ssd دارم یدونه hdd اگه رو پی سی میخوای یدونم تبدیل 2.5 به 3.5 بگیر اگه بحث لپ تاپ باشه بستگی به مدل لپ تاپت داره بعضیا یدونه هارد میخورن بعضیا دوتاالان این هاردا رو چطوری استفاده میکنن؟ جایگیزین هارد قبلی میشه یا مثه هارد اکسترنال میشه درکنارش استفاده کرد؟
یعنی مثلا اون برنامه های سنگین رو این هارد نصب میکنیم یا چی ؟
پ.ن:کلا از هارد ssd فقط یه چیزی شنیدم![]()
از عنفوان کودکی تا حالا یک روز هم نتونستم درایو ویندوزم رو خالی نگه دارماین وضعیت درایو ویندوز منه. ویژوال استودیو - چند تا نرم افزار سبک مثل vs code / chrome / firefox / telegram / mpc-be و... نصبه
چند تا زبان برنامه نویسی و 8 تا برنامه از adobe
فایل های فولدر idm رو چند وقت یه بار منتقل میکنم درایو آرشیو با نرم افزار folder sizes هم چند وقت یه بار اسکن میکنم فایل های اضافه رو حذف میکنم.
disk cleanup خود ویندوز هم هروقت یادم بیفته استفاده میکنم.
اینارو گفتم که بدونی 120 گیگ برای ویندوز اذیت داره
حداقل 240 بگیری بهتره. با 240 میتونی همه برنامه های معمول و adobe + یه بازی تقریبا سنگین همزمان نصب کنی. و شاید سالی یه بارم لازم نباشه پاکسازی کنی برای 10 گیگ فضا
مشاهده پیوست 1191060
در مورد western digital هارد معمولی HDD از این برند دارم خوبه. SSD سامسونگ دارم WD تست نکردم.
سرعتش هم جوریه که دیگه نمیتونی با هارد معمولی کار کنیمخصوصا موقع باز کردن نرم افزارهای سنگین
پ.ن: بعد یوزرای لینوکس میگن بیا لینوکس برنامه های مشابه Adobe داره. Adobe کلا داره تو یه لیگ دیگه بازی میکنه چجوری بدون Adobe زندگی میکنید
مشاهده پیوست 1191063
این پنل جدیده یا قدیم؟نیم درصد واسه حالت عادیه ولی با روش سه شنبه های طلایی درخواست واریز بزنین کارمزد صفر درصده
مشاهده پیوست 1190850
آقا غلط کردم برای فعال کردن دوبارش از قبل هم بیشتر فضا میخواد دیگه نمیتونم فعالش کنم، نمیدونستم اینطوریه : ))) من همیشه از این گزینه استفاده میکردم.این که از ترفند های اولیست
میتونی جای فولدر های appdata رو عوض کنی (سرعت بعضی برنامه ها میاد پایین)
appdata و programdata خیلی جا میگیرن
پاکشون هم کنی برنامه ها ریست میشن
چقد کم برنامه نصب داری برای من program files ها 45 گیگ گرفتن
مشاهده پیوست 1191075
مشاهده پیوست 1191074
پ.ن: تو همین چند ثانیه دیدت 10 گیگ باز شد![]()
درایو C چندسالی هست پر شده از اون به بعد نرم افزارها رو تو D نصب کردمچقد کم برنامه نصب داری برای من program files ها 45 گیگ گرفتن![]()
این که هر سایتی سئو بهتری داشته باشه در نظر گوگل بالاتره شکی درش نیستپس روی چه حساب رتبه میگیرن و بالا میان؟
فقط بک لینک؟
حالا که از ssd فقط یه چیزی شنیدی , اول از پشتیبانی مادربوردت سوال کن ببین هارد ssd NVMe با تبدیل PCI میتونی استفاده کنی ؟پ.ن:کلا از هارد ssd فقط یه چیزی شنیدم![]()
اگه وردپرسی از پلاگین caos استفاده کن ، فایل های انالیتیکس رو لوکال لود میکنه ، سایتتم کند نمیشه ، اسکریپت انالیتیکس به صورت پیشفرض سایتو خیلی کند میکنه.
![]()
CAOS | Host Google Analytics Locally
The fastest, lightest way to integrate Google Analytics in WordPress.wordpress.org
اس اس دی فکر کنم باید حداقل ۲۵ درصد حجمش خالیباشهوگرنه به فنا میره کم کم اینطوری که تا خر خره پرش کردیاین که از ترفند های اولیست
میتونی جای فولدر های appdata رو عوض کنی (سرعت بعضی برنامه ها میاد پایین)
appdata و programdata خیلی جا میگیرن
پاکشون هم کنی برنامه ها ریست میشن
چقد کم برنامه نصب داری برای من program files ها 45 گیگ گرفتن
مشاهده پیوست 1191075
مشاهده پیوست 1191074
پ.ن: تو همین چند ثانیه دیدت 10 گیگ عوض شد![]()
قدیماین پنل جدیده یا قدیم؟
من نمیتونم از تبلیغات کلیکی استفاده کنم
تبلیغ کلیکی توی سایت های مختلف پخش می شهمن نمیتونم از تبلیغات کلیکی استفاده کنم
حواس کاربر پرت میشه و باید روی خود مطلب تمرکز کنه
اگه منظورت تبلیغ دادنه ، از هیچ کدوم استفاده نکردم ولی تبلیغات خود گوگل هر کی استفاده کرده روی سئو سایت تاثیر خیلی بالایی داشته یعنی الاوه بر تبلیغات ، روی نتایج هم میایی بالاتر چون دوست داره تبلیغات قانونی انجام بدی و پول بدی به خودش
اگه بودجه داری تبلیغات گوگل ، اگه نداری چرا تبلیغات کلیکی؟ بدون واسطه تبلیغات مستقیم بگیر
برای تبلیغات کلیکی باید فقط روی کاربر و سایت هدف کار کنی و خیلی جذاب باشه
مثلا بنر زیر گذاشته بودن نینی سایت احتمال میدم پرکلیک خورترین بنر باشه![]()
مشاهده پیوست 1191221