من از یه کد کوتاه شده برای آنالیتیکس استفاده میکنم نه کد پیشفرض
آنالیتیکس روی هاست محلی دقیقا یعنی چی؟ میشه همین کار رو با کدنویسی انجام داده بدون افزونه؟
افزونه راکت و چند تای دیگه این امکان رو دارن ولی من فقط لیت اسپید کش دارم نمیدونم داره یا نه
یعنی وقتی یوزر وارد سایت میشه هیچ فایلی از سرور گوگل لود نمیشه ، همه فایلهای لازم روی سرور خودت هستن ، من خودم خیلی وقتا دیدم سایتی رو باز میکنم و لودش طول میکشه به خاطر کدهای ترکر و ...
من خودم رو سایت از همین پلاگین استفاده میکنم و طبق امار خود انالیتیکس سرعت سایت در کل خیلی بهتر میشه.
راکت میدونم داره ، لایت اسپید کش رو نمیدونم ، ولی این پلاگینی که گفتم رو مجزا هم میتونی نصب کنی، تداخلی با سیستم کشینگ نداره.
نظرتون گذاشتن تبلیغ از طریق یکتانت و سایت های مشابه چی هست ؟
برای فروش کالا ؟
دوستان امتحان کردید و نتیجه مناسب بوده ؟
من خودم تست کردم جواب نیست برای فروش محصول ، حتی سرویس ریتارگتینگ هم نتیجه جالبی برای فروش نداره
البته بعضی محصولات هستن که خیلی جذابیت دارن ، وعده میلیاردر شدن تو بورس و... یا محصولات جنسی گویا جواب میده.
اما در کل برای برندینگ بیشتر استفاده میشه
برای فروش توصیه ام ادوردزه ، اگر کیوردهاتو با دقت انتخاب و تنظیم کنی و اکانت رو بهینه کنی خیلی به صرفه درمیاد ، حتی با این قیمت های دلار و درهم
در ضمن یکتانت یه هفته تست رایگان ریتارگتینگ میده (البته تا چند ماه پیش میداد الان نمیدونم) فرصت خوبیه برای تست بازخورد ازش استفاده کنی.