- نوشتهها
- 7,193
- لایکها
- 16,504
زرین و آی دی پی استفاده میکنم، بد نیستندPay . ir
PayPing
آسان پرداخت
ایران کیش
دروازه پرداخت زرین پال
بچه ها کدوم خوبه برای شروع کار تا درگاه مستقیم بانکی بگیریم
فقط پی پینگ رو تجربه دارم. مراحل تایید و دریافت درگاه کمتر از یک روز انجام می شه و درگاه فعال می شه (این سریع بودنشون و راحت بودن مراحل مزیت محسوب می شه از دید من.)Pay . ir
PayPing
آسان پرداخت
ایران کیش
دروازه پرداخت زرین پال
یه انجمن صنفی کسب و کارهای اینترنتی هست که نماد خودش رو هم می ده:دوستان آیا طراحی سایت و فروشگاه اینترنتی، صنف داره؟
تشکر این صنف که درحد سایته.یه انجمن صنفی کسب و کارهای اینترنتی هست که نماد خودش رو هم می ده:
البته اکثرا علاقه ای به این صنف ندارن. (یه سرچ تو گوگل بزنی نظرات مختلف رو می بینی.)انجمن صنفی کسب و کارهای اینترنتی
eanjoman.ir
برای گرفتن اینماد شما باید استارت کار رو بزنی. خودشون مرحله به مرحله می گن چیا می خوان.تشکر این صنف که درحد سایته.
مثلا بخوای اینماد بگیری باید صنف خیاطی مجوز داشتع باشی
منظورم اینه.
یه زمانی عینک مخصوص اینترنت پرسرعت می فروختن، حالا پیشرفت کردنبه اسم سرور بورس خوب دارن سرور مجازی تو پاچه مردم میکنن یارو یه سرور که 300 تومن پولشه رو میده 1/800
تو سی پنل Hotlink protection رو اگه فعال کنی، عکس هات فقط توی سایت خودت نمایش داده میشه. توی سرچ گوگل هم فقط یه thumb کش شده توسط گوگل نمایش داده میشهچکار کنیم کاربر با جستجوی عکس از توی گوگل وارد سایتمون بشه و همونجا عکس رو سیو نکنه بره؟
@Hamid_KK
تو انگلیسیت خوبه یه سرچی میکنی؟
زرین پالPay . ir
PayPing
آسان پرداخت
ایران کیش
دروازه پرداخت زرین پال
ممنونتبلیغات گوگل رو ما از g-ads میگیریم ، قیمتاش نسبت به بقیه یکم بهتره.
محصول در واقع خدمات مجازیه تو حوزه تبلیغات ، جزئیات بیشتر رو متاسفانه نمیتونم بیان کنم
نه پول نمیگیرن
ببین یه کد داره میذاری تو سایتت و این بازدید های سایتت رو ثبت میکنه ، بسته به میزان بازدید روزانه سایت چند وقت صبر میکنی که به طور مثال 5 یا 10 هزار بازدید کننده یونیک رو ثبت کنه ، بعد تست ریتارگتینگ رو تو پنل یکتا نت فعال میکنی و تبلیغات مورد نظرتو ارائه میکنی ، فکر کنم تو دوره تست تعداد کلیک روزانه محدود میشه روی 200 تا ، ولی خب تو هیمن مدت دستت میاد که آیا جواب میده یا نه.
فقط دقت داشته باشید که تبلیغات رایگان فقط برای ریتارگتینگ هست ، نه تبلیغات همسان و بنری و...
چکار کنیم کاربر با جستجوی عکس از توی گوگل وارد سایتمون بشه و همونجا عکس رو سیو نکنه بره؟
ممنون..نکته جالبی بود..یه زمانی عینک مخصوص اینترنت پرسرعت می فروختن، حالا پیشرفت کردن
تو سی پنل Hotlink protection رو اگه فعال کنی، عکس هات فقط توی سایت خودت نمایش داده میشه. توی سرچ گوگل هم فقط یه thumb کش شده توسط گوگل نمایش داده میشه
عکس پیش نمایش کدومه؟عکس پیشنمایش رو واترمارک بزنید و بعد عکس اصلی رو به صورت فایل دانلودی بزارید
هر کد خارجی که شما توی سایتتون بذارید تاثیر منفی رو داره روی سرعت ، اما خب معمولا 1 2 تا کد ترکر اذیت نمیکنه یوزرو. تاثیرش اونقدری نیست که یوزر متوجه بشه در حد چند میلی ثانیهممنون
کدش سرعت سایت رو پایین نمیاره؟ طوری که روی فروش تاثیر بگذاره؟
بازدیدکننده شاپ من کمه. ثبت هزارتا ویزیتور کافیه؟
اگر مشکلت کرک هست، این ترکیب خوبه:برای جایگزین idm چی پیشنهاد میدید؟( بدون کرک)
نه متاسفانه با دو تا نرم افزار تست کردم اما جواب نداد، زمان تریالش ریست نشد و هنوز داره ادامه میده.حذف و نصب دوباره جواب نمیده؟ حذف با برنامه هایی مثل uninstall tool
vmware نصب کن..دوستان من از یک نرم افزار میخوام استفاده کنم که کرک نداره! فقط یک تریال 30 روزه داره، راهی برای استفاده همیشگی ازش هست؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.