• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

Gam3r

Registered User
لایک‌ها
87
دوستان موقع ثبت سایت توی ساماندهی، وقتی به مرحله (سایت ثبت شد) رسید و کد لوگو رو دادا ادامه دادن مرحله و درخواست بررسی توسط ارزیاب ضروری هست؟
من مجوز رو لازم ندارم فقط میخوام مطالبی که مشکل دار میشه رو اطلاع بدن حذف کنم
اون گذینه بررسی توسط ارزیاب رو زدم امیدوارم اشتباه نکرده باشم :(

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
دوستان سرور مجازی ایران ویندوزی از کجا بگیرم تجربه ای دارین که کیفیت و پشتیبانی خوبی داشته باشه؟

Ehsan_king99

Registered User
لایک‌ها
6,518
تو ایران فرهنگ دونیت نیست. فقط برای کسایی مثل mia plays و keoxer و... هست
بنظرم وقتی تو ایران فرهنگش بین گیمرا هست پس برای بقیه هم میشه فرهنگ سازی کرد

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
دوستان کدنویس برای تبدیل قالب psd به وردپرس پیشنهادبدین

Ehsan_king99

Registered User
لایک‌ها
6,518
برای شاخای اینستا هم آینده میبینم براش ولی برای بقیه نه :D
البته همین که نوشته buy me a chai رو خوندم کلی ایده اومد ولی آینده روشنی نمیبینم :D
مثلا فک کن برنامه نویسا که کتابخونه و کد رایگان میدن ، کسایی که رایگان قالب طراحی و فارسی میکنن و وبمسترا یه کامیونیتی رو تشکیل میدن که باهم در ارتباطن . بین اینا جا بیوفته برا شروع خوبه . مثلا کسی که از کتابخونه یه برنامه نویس دیگه استفاده میکنه خودشون برنامه نویسه . کسی که از قالب استفاده میکنه وبمستره . اینا برا همدیگه چای بخرن میشه جامعه های بزرگتر هم منتقل بشه ( مثلا بازدیدکننده سایتا ) :D

من خودم از بحث قانون و ایناش میترسم وگرنه میزدم ، مثلا ممکنه یکی بیاد از این طریق استفاده غیرمجاز بکنه ( مثلا پول شویی . یا یه یارویی مشکل سیاسی داشته باشه بیاد بگه برام چای بخرید :D و.. )
یه گیمری تو آپارات استریم میکرد میگفت ماهی حدودا 14میل دونیت میشه

Eyeless

Registered User
لایک‌ها
509
اتفاقا همین چندوقت پیش من سعی داشتم به دوستان بگم ایشون چه آدم پاک و معصومی هستن اما دوستان قبول نمیکردن :)

الان چطوری ثابت کنند دوره کیفیت داشته یا نه ؟
نکته جالبی که من دیدم وقتی فیلم ها رو ضبط میکرده خیلی لاغر بوده الان که ماشلاه اندازه کرگدنی هست که نشون میده چقدر قدیمی هست فیلمها و از شیوه و روش های کدنویسی و تکنولوژی های قدیمی استفاه شده مشخص هست که دوره قدیمی هست و کیفیت نداره من خودم چند قسمت تیکه شده از دورهاشو تو پیجش دیدم که خیلی داغون و قدیمی بود. که البته اگر کارشناسی از پلیس فتا بیاد قطعا میتونه تشخیص بده که دوره کاربردی نیست.

Eyeless

Registered User
لایک‌ها
509
دوستان کدنویس برای تبدیل قالب psd به وردپرس پیشنهادبدین
CSSوHTML بشین کد نویسیش کن دیگه بعدم که باید وصلش کنی به وردپرس
بعضی سایتا هستن که تبدیل میکنن اما خب اون چیزی که میخوای تحویلت نمیدن البته نه به وردپرس فقط خروجی HTML و CSS بهت میدن

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,504
فقط با یک پست عکسی اورگانیک از وب خارجی (google image)بازدید کننده دارم میارم.. کل پست های سایتم 5 تا عکسه فقط...
فقط روی پست اورگانیک کار کنید..

@Business plan رفیق اسپمر نا باب...

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,230
دوستان اسپمر ، از کل اینترنت ساسپند شدم ، نیاز به ایمیل اختصاصی دارم ، بجز جیمیل و یاهو و ایمیل هایی که ورفای شماره دارن و بجز وب میل هاست و دامنه خودم ، ایمیل معتبر از کجا بیارم؟ نمیصرفه دامنه و هاست بخرم فقط برای ایمیل
فقط با یک پست عکسی اورگانیک از وب خارجی (google image)بازدید کننده دارم میارم.. کل پست های سایتم 5 تا عکسه فقط...
فقط روی پست اورگانیک کار کنید..

@Business plan رفیق اسپمر نا باب...
من که کپی کار نیستم
اونی که تو میگی شاید رقابتش کمه، هرچند که ورودی بالا بگیره
گوگل بعد از مقابله با لینک اسپم ، بیشمار کانتنت و مطلب اسپم آورد روی وب

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,504
یه زمانی عینک مخصوص اینترنت پرسرعت می فروختن، حالا پیشرفت کردن :D

تو سی پنل Hotlink protection رو اگه فعال کنی، عکس هات فقط توی سایت خودت نمایش داده میشه. توی سرچ گوگل هم فقط یه thumb کش شده توسط گوگل نمایش داده میشه
فعالش کردم ولی تغییری ایجاد نشد!

NewLink

Registered User
لایک‌ها
43
همکاری در فروش دیجی کالا
از ابتدای 99 تا کنون، 20 درصد بیمه و مالیات از همه کاربران برای درخواست های واریزی کسر میشود. لطفا اطلاعیه درخصوص کسری کمیسیون ها در سال 99 را در لینک زیر مطالعه نمایید

یعنی 200 هزارتومان که درخواست واریز بدید ، 160 تومن واریز میکنن

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,230
همکاری در فروش دیجی کالا
از ابتدای 99 تا کنون، 20 درصد بیمه و مالیات از همه کاربران برای درخواست های واریزی کسر میشود. لطفا اطلاعیه درخصوص کسری کمیسیون ها در سال 99 را در لینک زیر مطالعه نمایید

یعنی 200 هزارتومان که درخواست واریز بدید ، 160 تومن واریز میکنن
از بیمه اطلاع داری چه معنی میده؟
فقط نوشته پایان هر سال معرفی نامه میده که بری بیمه دفترچه درمانی بگیری ، خب این بیمه به چه نرخی هست؟ یعنی هر ماه چند هزار تومن بدیم به تامین اشتباهی که بازنشسته کنه و دفترچه بده؟
اصلا همه اینا با هم در تناقض هست یعنی فروشگاه اینترنتی فقط از طریق اتحادیه کسب و کار میتونه بیمه بشه اونم فرقی با نرخ بیمه آزاد نداره . خود اتحادیه هم برای فروشگاه مستقل هست نه همکاری در فروش و خود صنف هم یه مالیات جدا میگیره
اگر مالیات هست پس باید طبق قانون مالیات باشه یعنی سقف معاف از مالیات داشته باشه . نمیدونم هست این معافیت یا نه چون درخواست واریز دادم هنوز نریختن . هز دو ماه یک بار واریز میکنن!
9 تومن پورسانت مشتری جدید رو حذف کرده ، همین خودش کلی پول میشد
اصلا همه اینا به کنار . سایتم بگیره میرم سراغ سایت های بعدی ، نباید به جایی وابسته بود :confused:

ََA-brand

Registered User
لایک‌ها
258
دوستان چطور میشه فیلم های آپلود شده در کانال تلگرامی رو به صورت لینک مستقیم دانلود کرد؟
با پروکسی و فیلترشکن دانلود از تلگرام سخت هستش

میتونی فایل هات رو با یک ربات از پیام رسان تلگرام به گپ منتقل کنی و با یک سوم قیمت فایل رو از یک سرور ایرانی با سرعت بالا دانلود کنی

لینک آموزش

ضمن این که اگر سیستم داری میتونی از طریق مرورگر کامپیوتر لینک مستقیم فایل رو از پیام رسان گپ دربیاری و راحت تر دانلود کنی
موفق باشی

دوستان سرور مجازی ایران ویندوزی از کجا بگیرم تجربه ای دارین که کیفیت و پشتیبانی خوبی داشته باشه؟

به صورت مستقیم از دیتاسنتر زیر بخر,برات ارزون در میاد
لینک

NewLink

Registered User
لایک‌ها
43
از بیمه اطلاع داری چه معنی میده؟
فقط نوشته پایان هر سال معرفی نامه میده که بری بیمه دفترچه درمانی بگیری ، خب این بیمه به چه نرخی هست؟ یعنی هر ماه چند هزار تومن بدیم به تامین اشتباهی که بازنشسته کنه و دفترچه بده؟
اصلا همه اینا با هم در تناقض هست یعنی فروشگاه اینترنتی فقط از طریق اتحادیه کسب و کار میتونه بیمه بشه اونم فرقی با نرخ بیمه آزاد نداره . خود اتحادیه هم برای فروشگاه مستقل هست نه همکاری در فروش و خود صنف هم یه مالیات جدا میگیره
اگر مالیات هست پس باید طبق قانون مالیات باشه یعنی سقف معاف از مالیات داشته باشه . نمیدونم هست این معافیت یا نه چون درخواست واریز دادم هنوز نریختن . هز دو ماه یک بار واریز میکنن!
9 تومن پورسانت مشتری جدید رو حذف کرده ، همین خودش کلی پول میشد
اصلا همه اینا به کنار . سایتم بگیره میرم سراغ سایت های بعدی ، نباید به جایی وابسته بود :confused:
نه اطلاع ندارم
در کل بخش بیمه رو متوجه نشدم

بالا