• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

alimnf

Registered User
لایک‌ها
98

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
برای نرم افزار هک اکانت میخوای ؟ :D
میتونی ساعتی خریداری کنی از سایت advance
پرداخت با پرفکت مانی داره , قبلا ساعتی 1 دلار بود فکر کنم جدیدا رو نمیدونم
ساعتی یک دلار زیاد میشه طولانی میخوام. حالا بی زحمت آدرس سایتش رو بده advance رو سرچ میکنم سایت فروش اگزوز تراکتور و مریم وبمستر میاد : )))))
1598016873564.png

اینه؟ advanced.name

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
ساعتی یک دلار زیاد میشه طولانی میخوام. حالا بی زحمت آدرس سایتش رو بده advance رو سرچ میکنم سایت فروش اگزوز تراکتور و مریم وبمستر میاد : )))))
مشاهده پیوست 1194168

اینه؟ advanced.name
الان که سایتش رو چک کردم ساعتی زده 1.5$ , از بخش free هم میتونی استفاده کنی ولی نمیدونم چقدر بدرد بخور هست
آدرس سایت
Untitled.jpg

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
مشاهده پیوست 1194168

اینه؟ advanced.name
من چند وقت قبل برای یه کار کوچیک، نیاز به پ*روکسی لیست داشتم
پروکسی هارو ازین سایت های پایین بصورت دستی کپی میکردم (یا با جاوااسکریپت از طریق selector در کنسول مرورگر، لیست استخراج میکردم یا بعضی اوقات هم از سورس صفحه با regex استخراج میکردم)

و در نهایت داخل نرم افزار Unfx Pr*oxy Checker میزدم و پروکسی های سالم رو پیدا میکردم:

من چون کارم دو سه بار بیشتر نبود، دستی اینکارو میکردم. ولی اگر کارت طولانی مدت هست، میتونی پروسه استخراج رو بصورت خودکار کنی (احتمالا نیاز به puppeteer داشته باشی. چون بعضی سایت های بالا، لیست رو از طریق جاوااسکریپت لود میکنن)
پروسه چک کردن هم میتونی خودت با چند خط کد اوکی کنی یا از نرم افزار های سازگار با خط فرمان استفاده کنی

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
الان که سایتش رو چک کردم ساعتی زده 1.5$ , از بخش free هم میتونی استفاده کنی ولی نمیدونم چقدر بدرد بخور هست
آدرس سایت
مشاهده پیوست 1194192
بخش رایگانش از هر هزارتا پروکسی شاید 30-40 تاش کار میکنه، یکمی بهتر از سایتهای دیگه اما بازم جالب نیست.
من چند وقت قبل برای یه کار کوچیک، نیاز به پ*روکسی لیست داشتم
پروکسی هارو ازین سایت های پایین بصورت دستی کپی میکردم (یا با جاوااسکریپت از طریق selector در کنسول مرورگر، لیست استخراج میکردم یا بعضی اوقات هم از سورس صفحه با regex استخراج میکردم)

و در نهایت داخل نرم افزار Unfx Pr*oxy Checker میزدم و پروکسی های سالم رو پیدا میکردم:

من چون کارم دو سه بار بیشتر نبود، دستی اینکارو میکردم. ولی اگر کارت طولانی مدت هست، میتونی پروسه استخراج رو بصورت خودکار کنی (احتمالا نیاز به puppeteer داشته باشی. چون بعضی سایت های بالا، لیست رو از طریق جاوااسکریپت لود میکنن)
پروسه چک کردن هم میتونی خودت با چند خط کد اوکی کنی یا از نرم افزار های سازگار با خط فرمان استفاده کنی
از صبح تقریبا همه این سایتها رو چک کردم درصد سالمشون خیلی پایینه.

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
اینجا انواع پلن های پروکسی میفروشن:
لامصب این قیمتای دلاری رو که آدم میبینه مخش یجوری به کار میوفته که با همین رایگانها بتونه کارش رو راه بندازه :D

nino1

Registered User
لایک‌ها
87
سلام ببخشید کسی میدونه مشکل این قالب از کجاست؟؟

ممنونم

omen13

Registered User
لایک‌ها
118
سلام ببخشید کسی میدونه مشکل این قالب از کجاست؟؟

ممنونم

یه متغیری به نام PASSAZH_THEME_DIR وجود نداره که به نظر همون کل تمپلیت رو خراب کرده. فکر کنم شما یه جا از search & replace استفاده کردین، این مشکل ایجاد شده.

می تونید توی فایل /home/pureillu/public_html/wp-content/themes/passazh/functions.php، همون خط اول این متغیر رو تعریف کنید تست کنید ببینید حل می شه یا نه. یه چیزی این طوری:

PASSAZH_THEME_DIR = "/wp-content/themes/passazh"

nino1

Registered User
لایک‌ها
87
یه متغیری به نام PASSAZH_THEME_DIR وجود نداره که به نظر همون کل تمپلیت رو خراب کرده. فکر کنم شما یه جا از search & replace استفاده کردین، این مشکل ایجاد شده.

می تونید توی فایل /home/pureillu/public_html/wp-content/themes/passazh/functions.php، همون خط اول این متغیر رو تعریف کنید تست کنید ببینید حل می شه یا نه. یه چیزی این طوری:

الان همینو کپی پیست کنم؟

omen13

Registered User
لایک‌ها
118
اها پس هیچ کاری نمیشه کرد...باشه خیلی ممنونم:)

جدیدا نود.جی اس کد می زنم، مغزم به گاو رفته. اشتباه از من بود، این کد رو تست کن:

define("PASSAZH_THEME_DIR", "/wp-content/themes/passazh");

Last edited:

omen13

Registered User
لایک‌ها
118
جدیدا نود.جی اس کد می زنم، مغزم به گاو رفته. اشتباه از من بود، این کد رو تست کن:

اگه بازم همون ارور رو گرفتی، یه پلاگین بساز، کد رو بذاری توی پلاگین، variable ها share می شن توی وردپرس:

1- یه فولدر درست کن توی wp-content/plugins به نام test
2- یه فایل درست کن توی پوشه test که ساختی، به نام test.php، این محتوا رو بذار داخلش و بعد فعالش کن توی بخش پلاگین ها:

کد:
<?php
/**
* test
*
* @package     test
*
* @wordpress-plugin
* Plugin Name: Test
* Description: test
* Version:     1.0.0
* Author:      test
* Author URI:  https://test.com
* Text Domain: test
*/

nino1

Registered User
لایک‌ها
87
<?php /** * test * * @package test * * @wordpress-plugin * Plugin Name: Test * Description: test * Version: 1.0.0 * Author: test * Author URI: https://test.com * Text Domain: test */ define("PASSAZH_THEME_DIR", "/wp-content/themes/passazh");

مثل اینکه کلا قالبش مشکل داره چون دقیقا همین کارا رو کردم باز نشد :oops:

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
داشتم ایمیلا رو حذف میکردم به این ایمیل برخوردم. یادش بخیر :rolleyes:
رقیب جدی نامیلو بود
@nasser_a

"
این ایمیل از طرف فروشگاه اینترنتی Bamilo برای شما ارسال شده است.
تهران، بلوار نلسون ماندلا (آفریقا)، خیابان عاطفی غربی، کوچه مهرداد، پلاک 1، طبقه اول
تلفن :۷۲۵۱۶ -۰۲۱ (خط ویژه) "

بالا