logofun
Registered User
رفقا تلفن اگر به تصویر یا ایکون به این صورت tel:+9821000000 لینک بشه آیا توسط گوگل ایندکس میشه ؟
تازه میگفت javascript رو یاد بگیرید تو بیست دقیقه جاوا رو یادتون میدممحسن مدحج: جاوا اسکریپت همون کوچک شده ی جاوا هست برای محیط های وب![]()
خوبه نگفته HTML مادر تمام زبان های برنامه نویسیهتازه میگفت javascript رو یاد بگیرید تو بیست دقیقه جاوا رو یادتون میدم![]()
حتما پدر زبان های برنامه نویسی هم خودشهخوبه نگفته HTML مادر تمام زبان های برنامه نویسیه
آخرش چی کار کردی؟ من که کمرم نابود شدسلام دوستان
لطف چند لحظه وقت بذارید و این چند خط تجربه بنده حقیر را که برادرانه خدمتتان عرض میکنم ، مطالعه بفرمایید.
مراقب سلامتی خودتون باشید!
بنده بعد از هشت سال فعالیت در وب ، علاوه بر ضعف چشم ها و درد مفاصل که عارضه شایعی هست ، از دو ماه قبل درگیر مشکلاتی هستم که به مرور زمان شکل گرفته ، اختلال قند خون ، افزایش کلسترول و کبد چرب که همه بخاطر کم تحرکی و کار زیاد پشت سیستم هست
هرچقدر هم درآمد داشته باشید وقتی به این روز بیافتید متوجه میشید که اصلا ارزشش رو نداره ، هیچی مهم تر از سلامتی نیست
سلام دوستان کسی میدونه اسم قالب این سایت چی هست؟؟
forsatetalayi. ir
برای کمر دوچرخه سواری را توصیه می کنم . یک سری حرکات ورزشی هست مخصوص کمر هست اونا را هم می تونید امتحان کنید . من یک کتاب ازش دارم فکر کنم تو اینترنت بعضی تمرین هاش را بتونید پیدا کنید .آخرش چی کار کردی؟ من که کمرم نابود شد![]()
بهترین کار اینکه نمایندگی بگیری تعداد بخری هر جور حساب کنی نمیصرفه بعضی ها تعداد سایت رو نامحدود میدن و در عوض فضا و ترافیک محدودیت داره که اینا هم به کار تو نمیاددوستان هاست ارزون قیمت برای PBN سراغ دارید؟
فضا 50-100 مگ تعداد زیاد لازم دارم.
تو این تاپیک یه هاست معرفی کردن:دوستان هاست ارزون قیمت برای PBN سراغ دارید؟
اگه تعداد بالا بخوای مثلا 10 تا به هر حال هر هاستینگ نهایتا دو تا لوکیشن بده بهت و 100 تا هاست هم بخری چون اشتراکی هستن ایپی سرور یکیه یا بایداز هر هاستینگ دوتا بخری که کلی دردسر کانفیگ و تمدید میکشی یا بهترین راه اینه که همه رو ببری رو کلاد فلرمایندگی بگیرم آیپی همه سایتا یکی میشه، گوگل نمیفهمه PBN ساختم؟
میخواستم چندتا از هر کشور بگیرم
هاست ارزون ولی با کیفیت ایرانی وجود نداره واقعا نیست هاست های با سابقه و گرونش دردسره چه برسه ارزون ولی از اون ور سایت های خارجی هم خیلی با کیفیتا هم ارزون یه هاست اشتراکی 2 دلاری جوری 14 کا بازدید منو هندل میکرد اصلا منابع سیپنل تکون نمیخورد یعنی 30 کا هم بود مشکلی نداشت با 20 گیگ هارد 6 استفاده یدونه تیکتم نیاز نشد بزنم.قیمت های غیر عادی داره:
هاست 12 گیگ با هارد NVME و ادان دامین نامحدود سالانه 260 تومن. (پهنای باند و تعداد دیتابیس رو هم نوشته نامحدود).
ولی هنوز کسی که مشتریشون باشه نظری نداده که سرویس هاشون چطوریه.
100 مگ هم داره 45 تومن.نمایندگی بگیرم آیپی همه سایتا یکی میشه، گوگل نمیفهمه PBN ساختم؟
میخواستم چندتا از هر کشور بگیرم
این خیلی زیاده در حد 50-100 مگ لازم دارم
شتابان هاست..پنل نمایندگی...از همه بهتره برای پی بی اندوستان هاست ارزون قیمت برای PBN سراغ دارید؟
دوستان هاست ارزون قیمت برای PBN سراغ دارید؟
اره مشکلی نیست یدونه ریسلر از جای خوب بگیر همه سایتا رو ببر روی کلادفلر حتی میتونی با چند تا ایمیل تو کلاد فلر عضو شی که نیم سرور جداگانه هم داشته باشی اگه خیلی حساسی ولی این سایت هایی که مثلا 5 تومن ماهی هر اکانتو میدن نگیر کیفیت ندارن میتونی یدونه سرویس قوی با ادون دامین نامحدود هم بگیری در کل اگه بخوای از کلاد فلر استفاده کنی یونیک بودن بی معنی میشه همش رو یه ایپی هم میتونه باشهحالا همشم یونیک نشد مشکلی نیست. رو هر هاست 3 تا سایت میزنم. کلا 12 تا سایت سطح 1 دارم. بقیه سطح 2 وبلاگیه
یعنی میشه یه اکانت ریسلر بگیرم همه سایتارو ببرم روی یه هاست با cloudflare؟ مشکلی پیش نمیاد؟