چند روزی هست که نت افراز ارور های رنج 500 زیاد میده

برای شما همینطور شده؟
###

وردپرس یا قالب یا هر عاملی که هنوز پیداش نکردم ، نمیدونم مشکل از کجاست ، برای من یه همچین لینک هایی ساخته ، ارور 404 ریدایرکت میشه به صفحه اصلی ولی این لینک ها 404 نیستن و سایت بازشون میکنه ، تعدادشون کم هست ولی وجود دارن ، نمیدونم چطور ایجاد شدن
عبارت #:~:text= به لینک های سایت اضافه شده و یه متنی هم خودش جلوی = گذاشته!!
داخل پیج سورس و کد های مطلب همچین چیزی وجود نداره ولی لینکش میاد
چطور برای اچ تی اکسس یا افزونه ریدایرکت تعریف کنم که اگر این عبارت به هر لینکی اضافه شد ریدایرکت کنه به صفحه اصلی یا صفحه مطلب سایت
اگر فقط عبارت #:~:text= وجود داشت میشد برای ریدایرکت تعریف کرد که رفع بشن ولی عبارت ثابتی نیست و یه متنی هم میاد جلوی =
تست کردم افزونه ریدایرکشن هر عبارتی که بعد از # بیاد ریدایرکت نمیکنه میگه این کار استاندارد نیست و میگه که
Can I redirect an anchor (#)?
No, the anchor is not sent in the request and is not received by the server. You will need to do any redirections on the client using JavaScript.
نمیدونم چی میگه ولی چه چیزی این عبارت #:~:text= ایجاد کرده؟
شاید بشه ریدایرکت کنم ، تعدادشون کمه ولی چون هنوز عاملش رو پیدا نکردم ممکنه بعدا تعدادشون بیشتر بشه
از کجا بفهمم مشکل از کجاست؟
کسی میفهمه این چی میگه؟ دقیقا مشکل من رو داره
Today I noticed that some searches on Google gave me links to results with apparent instructions to highlight text. Google brought me to What is the maximum size of a zip file on Windows 10 Pro 64....
stackoverflow.com
Proposal to allow specifying a text snippet in a URL fragment - bokand/ScrollToTextFragment
github.com
نوشته همچین چیزی عاملش هست
Scroll To Text Fragment این چیه چطوری رفعش کنم